For what u are.


Rulltrappan.

Idag har jag saknat dig. Varför är det så vissa dagar att man orkar inte stå emot och försöka gå vidare utan rullar lite bakåt. Det känns som jag springer i en rulltrappa som går åt fel håll och varje gång jag stannar för att vila rullar jag snabbt neråt igen. Men det finns ju inte så mycket mer att göra än att fortsätta springa, kämpa. För någon gång kommer jag komma upp där rulltrappan tar slut och jag kan ja det lugnt igen.
.

Attans.

Det är svårt att glömma när man hela tiden påminns.


.

.
.
.
.
Jag älskar dig MASSOR.
.
.
.
.

Jag vill bli som ni,...

...en legend.

Tack

Tänk vad jag är glad att jag alltid har någon att prata med. Jag behöver aldrig gå och bära något inombords om jag inte vill. Det är så härligt att veta att jag inte är ensam. Så jag vill bara säga tack!

Lite sömn.

För lite sömn gör mig tjurig och irriterad. Jag vill inte umgås med någon ingen vill umgås med mig. Jag är lite som ett barn som dalat efter världens sugar rush. Helt enkelt arg, lätt irriterad och allmänt butter. Ingen rolig typ alls att umgås med. Alltså behöver jag min sömn mer än något annat, kanske förutom mat då.
.
Men det blir ju lite svårt att få ihop alla timmars sömn när man tränar sent och börjar skolan tidigt. Så vissa dagar får skolan kanske lite stryk av att jag inte sovit tillräckligt. Det är ju svårt att koncentrera sig och fokusera när man är trött. Även innebandy får lite stryk eftersom när jag inte kan fokusera spelar jag inte bra. Men det är något jag måste lära mig att hantera för det kommer ju vara såhär.
.
Men jag klarar väl mig, det har ju gått bra än så länge så varför skulle det gå sämre senare.
.

True!


Dröm!

Om jag tar din dröm och gör det till min dröm, är det då våran dröm eller har jag bara tagit din så du är utan?

Nämen nej.

Nä, det är ju inte så att allting handlar om dig eller att allt i mitt liv kretsar runt dig. Att det har tagit såhär lång tid för mig att komma på att jag mår hur bra som helst utan dig är lite pinsamt. Men jag fick väl lite erfarenhet på vägen, för det sägs ju att man får mest erfarenhet av sina misstag.
.
Så du kanske inte är mitt bästa val här i livet, men jag är ändå glad att du har varit en del av mitt liv. För du är ju rätt så charmig och stundtals fick du mig att bli varm i hela hjärtat. Nu har jag insett att fast du fått mig att må bra så har du fler gånger gått mg att må dåligt och inte trivas med mig själv. Alltså så är du inte värd en del i mitt liv. Så det är ju bara till att komma till insikt att Im better off without you. Men så är det ju lite pinsamt att det ska ta så lång tid att inse.
.

Taskig

Oj, jag har kommit på mig själv att jag är rätt så taskig ibland. Jag kanske gömmer det lite för mig själv genom att säga att jag är ärlig men ibland kanske jag bara ska hålla det för mig själv istället. Jag har ju alltid något att säga och ofta mycket åsikter om allt. Alltså kan jag nog lätt uppfattas som lite elak. Men till mitt försvar får jag säga att jag menar inget illa. Det kanske bara uppfattas på ett annat sätt än vad jag menar.
.
Några har sagt till mig att jag kan upplevas irriterade, jag får hoppas inte alla känner så. Men jag vet själv att jag kan vara det. Det beror nog mycket på att jag har mycket att säga om allt och in åsikt om det. Sedan är jag en människa som tar rätt mycket plats i alla fall när jag är på det humöret. Själv har jag en uppfattning om att jag inte är en människa man kommer ihåg eller lägger på minnet. Så ibland kan jag känna att jag vill ha något att säga och tycka för att få lite uppmärksamhet för ibland får man vara lite egocentrisk. Tycker jag i alla fall.
.

3-3

Då var första matchen spelad. Krossa dem kanske vi inte gjorde men vi var i alla fall bra. Ställningen stod 3-3 när slutsignalen kom. Alltså ett poäng till oss, såklart skulle vi haft med oss tre poäng hem men när vi inte kan träffa mål och inte kom till avslut är det svårt att gör mål.
.
Eftersom detta var första seriematchen var alla sjukt taggade, man kan ju säga att lagkänslan och den positiva andan var på topp. Det känns som alla gick in hundra procent och verkligen ville.
.
Hur blev det då 3-3?
Jo, det börjar men en jävla röra framför mål en bit in i första perioden och på något sätt så är bollen inne i vårt mål. Vi kan nog säga att det var ett skit mål. Alltså tar Munka ledningen. Sedan är det Corre som visar vad hon går för och gör sitt mål. Detta gör hon i början av andra med ett skott mellan arm och ben på målvakten. Alltså kvitterar vi. Munka får powerplay och en spelare drar i ett dragskott får sidan rakt upp i krysset. Andra perioden sluta 2-1 Sedan är det sista period som gäller. Tredje femman går in efter powerplay kajsa gör ett härligt mål rakt framme ifrån och vi kvitterar. snabbt och effektivt byte. Sedan blev det straff men den räddar Carro såklart. Sen blir det ett mål till från motståndar sidan och vi får pressen på oss. Men då kliver Jennifer fram får en pass av Lina G mot lågt borte och Jennifer drar in dem. Snyggaste målet denna säsongen utan tvekan.
.

Snö!


happyface!

Måste bara säga att jag har fått tillbaka all energi och känner att förutom tandvärken att jag mår toppen! Det är det bästa med att vara sjuk, när jag väl blir frisk igen känner jag mig som superwoman. En härlig känsla är det att känna att inget i världen verkar skrämmande och att allt finns där för mig.
.
Jag är lycklig helt enkelt.
.

=(

Jag vill inte ens börja prata med dig för jag vet att jag kommer bli besviken....

.

Mina drömmar är mitt hopp, mitt hopp är livet.

Miss U

Innan hade vi alltid något att prata om, vi kunde prata om allt och inget men samtidigt om något vettigt. Men nu pratar vi inte alls och när vi, de få gånger, är det ingen mening utan bara spontana ord.
.
Vad hände mellan oss? Det känns som vi gick får att vara något till att vara inget på en sekund. Är det så här det ska vara nu, att vi inte pratar. Jag vet att det är något som har kommit i mellan men jag har inte modet att säga det till dig. För jag tror även du vet att det kommit något i mellan, du kanske även vet vad.
.
Jag hoppas att det inte slutar så här, för jag saknar våra samtal. Jag saknar att du förstår mig och märker hur jag mår. Jag saknar att det enda jag kan vara mot dig är ärlig.
.

I don't know


Seriepremiär.

Om endast tre dagar ska jag spela min första seriematch för denna säsongen. Detta görs borta mot Munkaljungby 20.00 en fredag. Kanske inte den tiden man är på topp eller känner som mest motiverad. Men det gör inget för man är ändå så exalterad så det för inte så mycket att det är en så konstig tid för seriepremiär.
.
Som ni kanske förstår är förväntningarna höga, både får oss själva men även får tränare och medspelare. Vi vill ja alla att det ska gå toppen, att vi ska visa vad vi går för. För vi kan vara bäst om vi vill och kämpar. Men såklart är det mycket press speciellt får mig själv, för jag vill visa att det är klart jag ska spela varje match och att jag är bra. Speciellt nu när vi är många och jag har varit borta en vecka.
.
Så länge man har kul så kommer det gå bra, eller vad brukar man säga? Alltså är det bara att ha riktigt kul och verkligen njuta av var enda sekund på plan.
.

Skolan

Det är den som tar upp all min tid förtillfället, men det kommer lugna ner sig, det vet jag. Men förtillfället är det enda jag gör är att gå till skolan och plugga. Jag är inte så effektiv så det allting tar lång tid och blir utdraget, då blir samtidigt jag uttråkad och orkar inte för allt. Alltså är det lite en ond spiral. Men nu när jag är så nära som frisk igen känns det som min energi börjar komma tillbaka. Det är en härlig kännsla.
.
Men jag måste ju satsa på skolan, det är ju det som är min framtid. Jag vill ju vara bäst i alla fall göra mitt bästa, annars är jag inte nöjd. Jag måste vara förbredd och visa vad jag går för annars kommer jag aldrig få de betyg jag vill. men då måste jag kanske offra lite av min lediga tid till plugg. Jag får försöka effiktivisera min tid så gott det går så jag han hinna med allti jag vill.
.

Stress

Jag brukar alltid säga att jag inte är stressad och att jag har koll och planerar mitt liv så jag hinner med allt. Men jag är faktiskt stressad, fast jag klart inte vill vara det så är jag det. Jag är stressad för jag inte hinner allt jag vill och för att jag är så omotiverad när det gäller mitt studerade. Fast det bara är början av terminen är jag redan skoltrött och då vet jag att jag kommer bli besviken eftersom jag inte kommer prestera så bra som jag vill då. Så jag hade velat ha ett pepptalk, någon som kan få mig motiverad och göra så jag vill lägga min tid på pluggande. Då skulle jag bli mindre stressad eftersom jag då inte får ångest över skolan.
.
Alltså om någon som känner sig manad att berätta för mig varför jag ska lägga all min tid på skolan och inte hinna med allt annat jag vill göra, säg till för jag är villig att köra.
.

Sometimes


Sluta vara så charmig.

Du får inte vara snäll för då kan jag inte vara arg på dig.

Flower


Första provet avklarat.

Första provet för terminen är nu avklarat. Det känns både skönt och jobbigt, skönt för att det är ett mindre kvar och jobbigt eftersom nu vet man att det verkligen har börjat igen. Så nu när skolan är igen på riktigt och så kanske jag ska börja ta tag i den också. Jag är alltid sämst i början av höstterminen. Innan jag kommit igång så är jag inte riktigt med på bannan. Men efter ett tag har allt fallit på plats och pluggstressen är tillbaka så har allt i hundra. Jag börjar planera och inse att det inte funkar att vara spontan om man ska hinna med allt. Och så kommer även pressen som gör att jag verkligen vill kämpa.
.
Sådan tur så sätts ju inte betygen fören i slutet av terminen och då har jag förhoppningsvis visat vad jag går för. Att jag är värd alla mvg jag vill ha. Men den enda som kan göra att jag får mvg är jag själv alltså är det även jag som sätter gränsen till vad jag ska klara. Så länge jag är positiv, gör mitt bästa och verkligen ger allt så kommer jag vara nöjd. Fast jag vill ju samtidigt att det ska synas i mitt betyg hur mycket jag har gett.
.

Kommentera

Jag behöver någon som ger mig något tecken på att någon faktiskt läser min blogg och bry sig i alla fall lite. Så kommentera för det ger en energi att fortsätta och vilja skriva ännu mer. Ni kanske inte tycket det gör någon skillnad att ni kommenterar, men tänk vilket leende ni sätter på mina läppar när jag får läsa er kommentar och se att faktiskt just du läser min blogg.
.
KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA
.

bubbelgum

.
.
Ska vi dela?
.
.

Krya på mig!

Det finns inget värre än vara sjuk. Det förstår hela ens liv, allting kommer i obalans och måste omorganiseras. Mitt liv är inte anpassat till att vara sjuk, det finns inget utrymme för det. Min vardag är för fylld med saker som ska göras och då kan jag inte gå runt och vara snorig och trött. Alltså vill jag sluta vara sjuk, det ska bara försvinna med detsamma. Det är ju bara onödigt att vara sjuk, allting går mycket sämre.
.
Så jag får väl säga krya på mig och hoppas på att fast att inte jag är på topp att min hjärna kan vara det ändå eftersom nu behövs den som mest.
.

Nu tar jag mig i kragen.

Nu är det bara att gå vidare för det har ju alla andra gjort. Men ändå har jag svårt får det, fast det bara är jag som är ensam kvar. Det fanns ju ändå en charm med den tiden och något som gjorde den bra och det är ju bara det jag kommer ihåg. Alla andra verkar ha kommit ihåg eländet eftersom de har gått vidare mot nya äventyr. Men jag står fortfarande där på tröskeln och vet inte riktigt var jag ska ta vägen för har jag väl lämnat detta kommer jag aldrig komma tillbaka. Eller? Det är det som får mig att tveka, fast det verkar som allting är slit känns det som om det ändå inte är avslutat. Någon blick, känsla eller ord ger mig tecken om att det inte är över men det ska det ju bara för alla andra har ju gått vidare. Så ju ska jag även göra det för det är inte kul att stå ensam kvar och bara känna sig lämnad.
.
Så nu tar jag mig i kragen och vägrar stå ensam kvar.
.

Is!


Good?

Life is good but it could always be better.

Man kan inte alltid vara på topp.

Det har jag verkligen visat idag. Får nog säga att detta var det sämsta på väldigt länge jag presterat på en innebandyplan. Jag hade lika gärna kunnat börja igår och det hade inte varit någon skillnad i alla fall kändes det så. Men som sagt kan man ju inte alltid vara på topp och då är väl detta min formsvacka. Man får ta det och gå vidare men då vill jag har kritik, jag vill ha något jag kan jobba med och bli bättre på. En morot som får mig att jobba mer och som finns i bakhuvudet. Då är det lättare att fokusera och verkligen gå in med allt.
.
Med att just fokusera har jag väldigt svårt det är inte bara det att jag inte fokuserar utan jag fokuserar oftast på något helt annat. Idag var en sådan dag mitt huvud var långt i från plan fast att jag ändå ville med hela kroppen. Det hjälpte inte, jag var helt ute och cykla. Istället för bandy i huvudet hade jag hundra andra grejer, det kan mycket bero på att jag har mycket i skolan och även en massa annat som kretsar runt mig. En massa klydd och fix som jag måste fokusera på också och då blir det svårt att gå in helhjärtat för något.
.
Det kan i alla fall bara bli bättre och det får man se som positivt och försöka jobba på det som gör mig dålig. Det är en en dal i men bergodalbana men snart är jag på topp igen. Man kan ju inte alltid vara bäst ibland får man ta att man presterar dåligt. Det får man ja med sig och jobba på i framtiden för man ska ju lära sig av alla misstag. Detta kanske inte är ett misstag men man kan lära sig mycket ändå.
.

Viktigt för mig men kanske inte för dig.

Det som händer i mitt liv är det jag fokuserar på. Då är det inte så konstigt att det är det enda jag talar om och även fast det finns hundra andra saker att prata om så är det det enda i mitt huvud. Det är en händelse i mitt liv som för andra kanske inte verkar viktigt men för mig är jätte viktigt då fokuserar jag på det och allt annat blir oviktigt. Så alltså får ni ibland ta att jag pratar om samma sak hela tiden och inte har något annat att tala om. Det är viktigt att det som påverkar mig så mycket får sin tid att verka. Så jag kan gå vidare och fokusera på något annat. Men under den tiden är det bara det som gäller. Så ni får ta att jag kanske är enformig. Eftersom mitt liv just nu kretsar runt det.
.

Låt mig tala!

Om det är något som är i huvudfokus just nu i mitt liv. Något jag alltid tänker på och som händer hela tiden runt om mig. Då tycker jag inte det är så konstigt att jag även pratar om det hela tiden. Jag har ju det på tankarna, det är det viktigaste i mitt liv just nu. Att jag bara kan tala om just det och inte kan prata om något annat kanske inte det är så svårt att förstå. Och det enda jag vill är att du ska säga vad du tycker så jag vet. Så jag kanske kan sluta prata om det och fokusera på något annat.
.
Vi alla har olika saker som är viktiga och tar upp mycket av ens tid då är det inte konstigt att jag då även talar om det vid andra tillfällen för det är det enda min hjärna är fylld med. Alltså vill jag bara att ni ska sitta där tysta och lyssna på mig. Eller ni behöver inte lyssna bara se ut som ni gör det. För jag behöver prata av mig, säga saker högt för att då att annat perspektiv på händelsen. Så snälla ge mig den tiden och låt mig babbla på om samma sak ännu en gång.
.

Synd om mig!

ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv. När man sitter hemma ensam och alla andra verkar vara ute och ha kul och det känns som att man har tråkigast i hela världen. Då får man tycka synd om sig själv för då hör eller ser ingen det. Alltså är det det jag gör just nu för att jag hade velat gör så mycket annat just nu än att bara sitta här och deppa. Men jag får ju tänka positivt, det kan ju bara blir bättre.
.

Kärlek finns överallt!


Yeay!

.
.
MITT LIV ÄR FAN BRA!
.
.

Tröttdepp.

Jag har en tendens att blir lite deppig när jag blir trött. Det är därför jag har lättast att skriva just på kvällarna även då jag är ensam så. På något sätt är det då alla mina "problem" kommer upp och allting verkar så meningslöst. Men egentligen finns det ju inte alls mycket att klaga över, om någonting alls. Allting verkar vara lite sämre än vad de egentligen är när det blir mörkt ute och jag börjar bli trött. Jag blir negativ och ser allting får fel sida.
.
Istället för att se allt positivt och sluta gnälla på små saker som egentligen inte ens kan kallas problem. För om man ser förbi alla små "problem" som faktiskt inte finns så är ju allt toppen. Vad har jag att vara deppig över, det är ju inte som om jag svälter eller inte har något hem. Visst det betyder inte att mina problem inte är viktiga men ibland kanske jag ska tänka en gång till innan jag tycker synd om mig själv.
.

Shine!

Let it shine, let it shine, let it shine

Intuitionen.

"Intuition är den egenskap som säger en människa att de har rätt, vare sig de har det eller inte.."

Jag vill inte såra dig, min vän!

Ibland känner jag att det är svårt att prata med mina närmaste vänner. Inte på det sättet ni tro, för jag kan prata om allt med mina vänner, nästan allt. För när något är fel, då är det lätt att gå och gnälla och klaga hos någon annan. Men varför inte säga det till den den gäller, vi alla skulle ju egentligen måtte mycket bättre av det.
.
Då tror jag det är så att jag vill inte såra mina vänner genom att säga vad jag tycker och tänker. Men egentligen kanske det är att inte säga som sårad dem mest. För jag vill ju veta om några av mina vänner tycker något är fel, då vill jag de ska säga det till mig. Visst kanske jag inte är superglad när jag först hör det men efter att ha tänkt efter en stund så vet jag ju att de säger ju bara detta för att de älskar mig. Och vill jag ska vara den bästa människan jag kan vara.
.
Jag tycker det är svårt att säga till andra, speciellt mina närmaste vänner men andra också. Jag gör allt för att mina vänner inte ska bli sårade och då blir det svårt att säga något som kanske kan ta illa vid fast jag bara menar väl. Jag vill ju inte säga något som kan såra dem men ibland är det bäst att säga det eller nästan alltid är det bäst att säga det. Annars blir det ju bara att det är jag som går och grubblar och surar över något som de inte ens kan göra något åt får de inte vet om det.
.
Man ska ju ändå kunna säga saker ärligt till varandra fast det kanske inte alltid är det roligaste att säga. För det blir bättre efter åt, när det inte finns något som gnager och skapar onödiga problem. Oftast kan man ju prata med sina nära vänner lättas, de är ju dem som förstår en och vet hur man tänker och tycker. Alltså är det inte så svårt för jag lovar att de flesta kommer förstå och inte ta illa upp fast att det kanske mer känns som man kommer såra dem.
.

Nu är jag äntligen fri!

Nu finns det inte längre den spänningen mellan oss. Nu är vi vänner och äntligen kan vi sluta krångla. Att vi inte kommit hit innan, det enda vi behövde var ju att prata. Varför har vi inte kunnat det innan?
.

Please.

Life will go on and on, and i hope that you always stand next to me.

Jag vill..

Jag vill bli gammal med dig. Jag vill vi ska sitta på verandan på ålderdomshemmet och känna precis likadant. Det ska aldrig ta slut till och med i himlen vill jag vara med dig. Jag vill aldrig du ska försvinna för ingen känner mig som du. Ingen kan läsa mig lika bra som du, du vet alltid hur jag känner. Du får aldrig dö!
.

True


Din eller Min?

Kan man säga att en människa är min eller din? Kan man liksom paxa en vän och säga att hon eller han bara är min vän?
.
Men man kan ju bli lite egocentrisk när det gäller ens vänner, för man vill ju ha dem för sig själv. Så detta är mina vänner och bara för att jag introducerar dem till dig så betyder inte det att du kan ta dem. Eller jag vet inte riktigt, det är det som är så svårt tycker jag. För man vill ju inte ta någon annans vänner, det gör man ju kanske inte.
.
Det kan bli så svårt för när man träffar andras vänner tycker jag. Man vill ju inte puta bort den andra vännen och på något sätt ta deras plats. Alltså finns det hela tiden en balans mellan vad som är rätt eller fel. Men vem vet ju inte vad som är rätt eller fel, jag vill ju inte komma i kläm på något sätt.
.
För det är ju kul att andra träffar nya kompisar men ibland känns det kanske som att man själv då kommer i vägen när två av ens vänner blir bra kompisar. I det läget blir jag jag egoistisk och tänker att hoppas de inte blir bättre vänner än vad jag är med dem. Men i bland tänker man kanske inte så mycket på andra utan sätter sig själv i centrum.
.

Be my friend

Just walk beside me and be my friend.

Jag Me Moi


Kärlek

Kärlek är det viktigaste i livet!

Toppen!

När man jag säga något utan att tänka, helt självklart, då är man säker. Då är det sant. Om någon frågar hur jag mår och jag direkt utan att ens tveka säger det är toppen då tycker verkligen hela min kropp detta. Det är helt enkelt självklart att det är så.
.
Så känner jag nu! Jag behöver inte tveka för jag vet att det är toppen. De små problemen som finns är bara nonsens och jag behöver inte gå och vara deppig över dem. De är inget och allt är toppen för det finns inget att klaga på. När man tänker positivt så kommer man på allt livet är mycket bättre än vad man tror.
.
Njut av livet för det är underbart och de små problem som finns ska man.
.

Tråkigt

När man har tråkigt kan man verkligen göra mycket för att göra det roligare!

?

På det visste är man självisk, man tror allting handlar om en själv.

Längtan

Att längta till något är roligt, spännande men också jobbigt. Att längta efter något tycker jag är halva upplevelsen. När man längtar går man och snackar om det, bygger upp förväntningar. Det pirret i magen några veckor innan när det börjar bli nära och längtan är som störst som får mig att älska att längta.
.
Längtan får en att vilja ha det man ska få mer, längtan får dig att vara mer positiv innan händelsen men får dig även att ha höga förhoppningar. Man har laddat så länge efter detta och sett bilden i huvudet hundra gånger så det är så lätt att bli besviken.
.
Jag tycker om att längta, känslan av att veta att det kommer hända något bra. Längta gör hela upplevelsen bättre för
man är förbredd till tusen.  Det förlänger hela den härliga känslan, man kan ta det svåra som kommer med en klackspark eftersom man vet att det blir bättre sen.
.
Man ska aldrig förvänta sig underverk för då kommer man heller aldrig uppleva dem.
.

I'm not as you think.

I'm not so complicated as you think. Maybe I try to be it sometimes but it's just to not seem so simple.

RSS 2.0