Uppmuntrande!

Vill bara säga att dessa låtar är riktigt bra!


Stiff Dylans är ett litet engelskt band som inte syns riktigt men gjort några låtar som finns i film och så men jag gillar ju okända och märkliga band så det passar ju mig perfekt.






Jag vet att denna låt är så uttjatad men jag tycker den är riktigt bra!


En riktig goding som får en att bara vilja hoppa och sjunga med!


Pink är ju bara för cool!


Denna låt får avsluta detta inlägg! Det är en jävla bra avslutning tycker jag!

Love Matilda


God Morgon!

Just nu sitter jag och äter frukost, som idag består av min mammas nybakade bröd med ost och marmelad på. Mums vad gott! Om en stund ska jag ta bussen med Helena till skolan som jag gör varje dag. Det är ändå rätt skönt att ha en halvtimme med lugn innan skolan som man bara kan tänka igenom dagen och så.


Här är mina underbart goda mackor!

Ha en fin dag i skolan.

Love Matilda


Jobb, slapp och Quben

Ja först var det då jobb i fem timmar. Vad gjorde jag då på jobbet? Jo, jag om paketerade smoothies. Super kul eller inte men det är verkligen lätt förtjänta pengar. Det var ju inte ansträngande på något sätt och det gick ju relativt snabbt gjort så. Det finns ju inte jätte mycket att säga om jobbet men nu var ju det gjort.

Efter det slappa jag framför teven en till två timmar. Där fanns väl inte egentligen något att titta på men det fick gå. Haha.. exakt som om man måste se på teve men det är riktigt skönt att bara verkligen inte behöva tänka på annat än att tänka på som syns på burken.

Quben var det sen på kvällen. Väldigt mysigt att komma tillbaka till kyrkan och så, känna lugnet man får där. Jag känner att detta kommer säkert att bli en händelse rik höst och att det kommer att hända super mycket kul saker. Det var även roligt att det var så många som kom ikväll.

Men det bästa av allt är att vi har planerta att åka till Jersualem 2011. Okej jag vet att det låter långt till dess men det är bara ett och ett halvt år och vi måste ju skaffa pengar och annat. Det är ju inte säkert att vi ska åka dit, jag menar Jerusalem är ju inte det säkratse platsen på jorden precis. Men gud vad underbart det hade varit att få åka dit.

Imorgon blir det skolan igen, första dagen på tredje veckan på min gymnaste tid. Kul, kul! ska även lägga ner många timmar på att plugga i morgon och till sist ska jag få massage. Längtar verkligen finns inget bättre än det.

Love Matilda

Älskar jeans!

Igår var jag i stan med hela min familj, nu låter det som jag har en jätte stor familj men det har jag verkligen inte utan det är bara mina föräldrar och min bror. Men det händer inte jätte ofta att vi alla åker till stan tillsammans. Men det var ju kul förutom att jag hade skit ont i huvudet hela tiden. Alla hitta något fint att ta med hem, jag hitta en bar jeans och en randig tröja från H&M som jag redan älskar. Och jag måste bara säga att jeans är det bästa jag vet. Jeans kan man ha till allt är bekvämt och snygga. Fram för allt passar alla i jeans det finns inte en ända i hela världen som inte passar i jeans.

Min randiga tröja!

 

Kanske kommer en bild senare på mina jeans! Men idag har jag jobbat och nu ska jag möta Emma vi macken för att cykla till kyrkan. Första Quben mötet för denna terminen. kommer säkert bli hur kul som helt. Alla som inte vet vad Quben é ni får fråga.

 

Love Matilda


hit och dit, fram och tillbaka.

Idag känns det som jag bara åkte överallt och stressat fast jag egentligen inte har gjordt någonting. Konstig att en hel dag har gått och det känns precis som jag gått upp. Det kändes som det var mer än bara jag som skumat mig igenom denna dag. Det märktest mest innan rättskunskapen där antingen alla typ hade gått över gränsen och bara skratta och fnissa eller låg man och halv sov men musik i öronen. Jag gick inte över fnissergränsen förän under själva lektionen. Men kul hade jag fast jag inte förstod ett skit om vad någon för alla bara mumla. Ajja jag fick i allafall tillbaka lämnat filmerna jag pratat om innan. Nu har jag sett den fem gånger under denna veckan, kan snart alla repliker. Men men det var inte det jag ville komma till utan att då såg jag att 17 again kommer på dvd det 6/9. Wie.. såg den på premiär så sjukt bra! Effter allt flamsande i Limnhamn åkte jag vidare med bussen till lilla bunkeflo för att hämta mina böcker och lämnan de på bibbla. När jag är där kan jag ju inte motså att låna några nya böcker så det blev två, "Vad skulle du ha valt?" av Annika Thor och "Jag såg honom först" av Eva Susso. blir kanske lite kommenstarer på dom i ett senare inlägg när jag börjat läsa dom. Hem och vända sen hämta pappa på centralen för han varit i väg  och sen hade hela dagen gått. Men i morgon är en ny dag så får hoppas jag hittat fokus till dess.


Love Matilda

Säg Omelett!

Idag har varit en lång men ändå härlig dag. Såklart har jag gått i skolan och det var kul eller ja inte själva skolan men människorna. Idag är nog första gången jag inte träffat Helena på hela min skoldag. Det är ju till och med lite skickligt. Det har väl inte hänt något speciellt idag mer än att idag har ag träffat Jesper, och det ör ju alltid kul. Vi har bestämt oss för att inte leta dör då ses vi. Visst är det smart, men det ör ju vi så. Som vanligt tog jag bussen hem och var hemma vi fem, kvart över. Mamma lagade skit god omelett, haha pappa det är bara för du är borta! Och nu sitter jag här och inte gör ett dugg men jag hade tänkt att kolla på filmen jag och Emma hyrde i fredag för imorgon måste jag lämna tillbaka den. Jag har redan sett den fyra gånger i veckan men den är så bra så måste nog se den en gång till.

Love, Matilda

Toppen dag i högklass!

Godmorgon allihopa! Nu sitter jag och äter frukost och ska om en stund sticka i väg med bussen till men lilla skolan.

Men jag måste bara säga att i går var lätt den bästa dagen på den här veckan, okej det har bara gått två dagar med ändå. Jag hade sjukt kul i skolan, har aldrig skrattat så mycket med folk jag inte känner. Riktigt härligt bara njöt genom rättskunskapen som då var min sista lektion. Promenad blev det sedan till två hållplatser längre bort för jag kände jag behövde det innan jag satte mig på bussen. Vi busshållplasten träffa jag Emma och då fick vi en långe stund med en massa tjater om skolan och innebandy och allt annat. Sen blev det raka vägen hem och plugga. Nu har han hittat pojken i den randiga pjyamasen, det är i min bok vi läser på engelskan. Riktigt bra bok faktist. Sen blev det även kemi, och det är ju bara roligt så det gick snabbt. Fösta träningen för den här säsongen och jag var väldigt nervös. Jag vet inte egentligen varför men det gick över sen när v kom igång med träningen och så. Hade helt andra förväntningar äv vad det blev med verklar roligt. Ska då även träna idag. Sängen var det direkt efter min powerwalk med Helena hem. 

Vaknade upp med hur mycket energi som helst idag så är bredd för ännu en super dag!

Hoppas nu får en lika bra dag som jag hade igår!

Love, Matilda 

Vad tråkiga ni är.

jag tycker det är riktigt roliga att blogga och så men det känns lite tråkigt när man inte får någon respons över huvudtaget. Så kommentera! Jag menar det är ju inte speciellt svårt och finns det inte alltid något man vi kommenter när man läser bloggar. Så är det iallafall för mig. Så snälla bara lägg en lite komentar, det behöver inte ens handla om inlägget om ni bara vill säga något annat till mig. Det blir så mycket roligare att blogga när ni kommenterar. Och Helena jag vet att du vet hur man gör, så du kan inte använda det som ursäkt.

KOMMENTERA!


Love, Matilda

Älskade mormor.

Idag har hela familjen varit hos mormor och fikat och så. Alltid lika mysigt att vara hos mormor. Man kan verkligen bara njuta när man är där.

Det är ju Lördag och så är loppisen öppen i Falsterbo. Så både jag och mamma fynda, jag köpte ett trähalsband och mamma en sorts vas som hon samlar på. jag klippte i sönder halsbandet och använde pärlorna för att gör ett nytt halsband.


Så här blir blev det!


Nu sitter jag i ett uterum och är på kräftskiva så jag kanske ska vara lite social eller kanske se en film.

Måste bara säga tack för en mysig kväll i går Emma, Mysigt är verkligen nyckleordet när man är med dig. Och visst är han snygg Emma, jag vill ha honom!!

Love, Matilda

SKOR!

I GÅR HITTADE JAG TVÅ PAR NYA SKOR, JAG KAN SÄGA ATT JAG ÄR HELT ÖVERLYCKLIG. JAG HAR SÅ JÄVLA SVÅRT ATT HITTA SKOR OCH SÅ HITTADE JAG TVÅ PÅ REA! SÅKLART HITTADE JAG DOM PÅ VAGABOND. ETT PAR SANDALER OCH ETT PAR BALERINA SKOR. HITTADE SÄKER FEM PAR SOM JAG GILLADE MEN KUNDE JU INTE KÖPA ALLA. SÅ DET BLEV DOM JAG GILLADE MEST.


visst är dom snygga?

Jag köpte också en mössa som jag redan användt flitigt.

Love, Matilda

världens bästa Felicia & The Sounds!

I torsdags stressa jag hem för att sen åka fyran tillbaka till stan med Helena för att kolla r på Felicia och hennes band. På bussen träffade vi även Yipun, Evelina och Henrik, det var en hektisk resa dit. Såklart var det skit bra musik och Felicia var grym. Efter att vi kollat henne så gick vi till Gustaf och Helena åt kebab och sen gick vi vidare till stortorget för att se The sounds. Efter hela den vidivippen så åkte jag hem med Yiqun. Det var mysigt att ha sällskap på vägen hem, bussen går ju rätt segt när det är MalmöFestivalen.


Helena och Evelina! <3



Felicias band.


FELICIA! <3


Dragon, sångaren!



Bäst!



Sen blev det pannkaka med choklad.


The Sounds.



Sångaren!



Det var riktigt bra puls där!



Gud, vad äklig hon är. Riktigt svinig faktist men stämningen var världigt bra.


Ja, det var hela den eftermiddag/kvällen, riktigt mysigt var det. Ända gången jag har uppskattat MalmöFestivalen detta året.

Gud pratade om det som inte fanns, som om det redan finns.

Love, Matilda

A Camp igår, Dead by April idag

Var som sagt på Stortorget i går och kollade på A Camp, vilken känsla det var. Jag har också fått en ny favvo låt, tyvärr vet jag inte vad den heter men ska försäka hitta den på Youtube.



Gud, de är bra!


Nina!


Ahh!

Idag är det vid Amiralen jag kommer befinna mig för min bror, pappa och jag ska gå och se Dead by April


Kommer bilder i morgon kanske.

Love, Matilda


A Camp

Ikväll är det A Camp som gäller. Tycker det är ett skit bra band som verkligen är värt att se.



Love, Matilda

Vad hände med sovmorgon och tidiga eftermiddagar?

Nu har jag gått min andra dag på Pauli och det gick väl bra. Jag gick då upp vid sex för att inte komma försent men ändå så kom jag precis när min lektion skulle börja. Det var då engelska, vi börja med någon sorts grej att vi skulle berätta om folk vi kände i klassen men jag kände ju inte så det blev lite svårt. Sen gjorde vi diagnos i engelska för att lärarna ska veta var vi ligger och så. Efter all engelska var det matte då vi också gjorde diagnos och fick vår bok och lite så. Matte diagnosen gick sjukt snabbt så då fick jag ju läng lunch. Helena följde med mig till matsalen så vi fick snackat lite. När hon gick in fick jag underhålla mig själv så det blev lite tecknande och sen pratade jag med några i min klass. När min långa rast var slut hade vi svenska, där fick vi också göra diagnos. Och jag måste bara säga att vår svenska lärare säger allt två gånger det är sjukt jobbigt och då menar riktigt jobbigt. Sen skulle vi ha rättskunskap men jag vet inte det blev typ inställd eller något. Efter det var det bara bussen hem som väntade, så efter 50min var jag då hemma igen i lilla bunkeflo.

Min klass är bra tror jag de intryck jag fått än är bara positiva, det ända lite negativa är att vi är typ 34 elever i min klass så vi får knappt plats i salorna men det fixar sig säkert lite senare. Jag hade gärnat velat ha lite lära känna dig lekar och så för annars känns det som jag aldrig kommer lära mig alla namn, vem dom är och så.

Imorgon ska jag ialla fall ta bussen tio min tidigare för jag vill inte komma så precis inte nu i början iallafall.

Nu börjar det verkligen på riktigt!

Love, Matilda

Förlåt!

Det var varit lte mycket nu på sistånde så det har tyvärr inte blivit något skrivande men jag lovar att skriva allt om min klass och så i eftermiddag.

love, Matilda

timmarna innan man ska gå upp igen.

Jag vet att jag egentligen måste jag gå och lägga mig men tyckte jag var tvungen att lägga upp ett sista inlägg innan Ängelholm.

Kom nästan precis hem från Johanna där jag och min familj ätit middag, idag var det då kräftor som serveraste, mycket gott faktist. Först gången jag äter kräftor på riktigt så det var kul, man kan nog faktist säga att det var en liten kräftskiva. Den blev en runda plump innan vi var tvungna att sticka hem pågrund av att jag skulle packa. Men nu har jag packat det behövs ju inte jätte mycket så det går ju snabbt.

Innan idag var jag först hos Helena och fixa med tröjorna inför i morgon. De blev rätt bra tycker jag men det blir kanske lite mer under helgen på dom.

inte världens finaste bild men man fattar.

Sen stack vi till bussen där vi hade sådan tur att mamma och pappa kom just då. Så vi åkte med dom till stan, väl där delade vi på oss för våra mission var helt olika. Jag och Helena kollade i mest klädaffärer men lite annat också. Vi hittade två presenter till hennes bror. Han fyller då år imorgon så Grattis Viktor. Jag hittade även två snygga plagg. En vit blus med broderi (eller vad man ska kalla det) på H&M och även en siden skorta i natur vitt där. Köpte äntligen min parfym som jag har längtat efter, Black XS heter den och doftar sjukt gott. Helena hittade ett par skit coola leggjeans och en svart kjol att ha till. Kommer bli sjukt snyggt på uppropet. Vi åt också en snabb grillade kyckling sambal på esspresohouse. Gott som vanligt.


Blusen!


Skortan.

Sen tog vi bussen hem och såklart nu när det är malmö festivalen så var det ju super mycket folk på bussen men det gjorde inte så mycket. När vi kom hem bjöd helena på glass på macken. Tack Helena för glassen! Vi gick till henne och spela lite yasty. Vi vann varsin gång och sen kände vi att då ska man lägga av. Jag var tvungen att gå hem sedan för skulle ju på middag borta.


Jag på bussen!

Ha en super bra helg!

Love, Matilda


tre dagar konfa läger

Det har ju varit lite dålig uppdatering med detta beror på att jag har varit på konfa läger sedan i tisdag och inte haft något internet.

Men ja, vad har egentligen hänt under dagarna? Jag har mest slappat runt och gjort lite vettigt då och då. Jag var då konfa ledare på lägert så jag lagade mat, hade andakt, styrde och ställde lite men mest umgicks jag med folket. Det var rätt mysigt att vara där, själva Bökebäcksgården är ju super mysig och så, men det var ju inte den piggaste och antusiastiskaste grupp jag varit med. Men såklart hade jag kul när jag var där. Jag fick ju till och med lära mig ett nytt kortspel, PLUMP. Inte det svåraste spelat men kul var det. Sista kvällen grillade vi marshmallow vid vattnet. Jag tänker att jag kanske inte behöver skriva allt jag gjort där för det är inte precis jätte intressant.

Blider säger mer än tusen ord så därför kommer det lite bilder här.


Jag i Mölle, där vi fika och åt glass.


Emma i Mölle.


Marshmallow är gott!

Nu får det räcka för idag men kanske blir ett lite längre inlägg i morgon.

Love, Matilda

Skärpning!

Nu tycker jag att ni ska ta och kommentera om ni är inne på min blogg. Det är kul att få lite respons och så.

Så det hade varit jätte kul om ni kommenter något inlägg som ni läst och har något att säga om.


Love, Matilda

Mitt huvud sprängs!

Måste bara få klaga lite, jag har skit ont i huvudet och det känns verkligen att det ska sprängas på riktigt. Tror jag får svälja några värktabletter och hoppas på att det blir bättre.

Det blev ingen cykling till stan som jag egentligen skulle göra för min katt var tvungen att åka till sjukhuset med mamma och sitta på akuten några timmar. Så istället åkte jag och pappa till mobilia och fixa lite block och pennor till skolan och sen åkte vi och hämta mitt leg hos polisen.


Detta var vad jag köpte.


Detta är mitt underbara leg som jag väntat på länge eller inte jätte länge men det har varit efterlängtat.

Nu ska jag försöka läsa ut men bok som just nu är "Som jag vill vara" av Katarina Von Bredow". Har läst en heldel av henne innan men haft ett uppehåll rätt länge för hon skriver rätt likt i alla sina böcker men hennes böcker är värt att läsa. Jag ska också ta hand om min sjuka katt som nu har ett surgrör genom kinden och tratt runt halsen så han är pskyist deppig.

Ikväll ska jag och Emma vara lite spenstiga och gympa. Det var sjukt länge sedan nu för vi varit utomlands och bort men nu börjar mitt liv igen.

Love, Matilda

Myspys i Folketspark

Om en stund ska jag och Emma ta bussen till folketspark och kolla på I taket lyser stjärnorna. Det kommer bli hur mysigt som helst. Berättar mer när jag varit där.

Måste också säga att jag haft en supermysig eftermiddag med Johanna.

Love, Matilda

Ojsan, det var längesedan

Igår kväll var jag hos Lisa med mitt lilla fina lag och hade ett litet get togther, Vi käka pizza, snacka, spela spel och fjanta oss som vanligt.

Tyvärr har jag lite skrivkramp förtillfället så fet är därför det inte har varit så jätta bra uppdatering men här kommer en massa bilder från igår.



Helena och jag på intåg med pizzorna.

 
Lisa fisa, <3


Emma och Emma, <3


Josefin, Helena och Hanna, <3


Kolla in min och Emmas blickar. Haha..


Jag får avsluta detta inlägget, måste oxå säga att det är Emma som tagit alla bilder.

Kommer säkert bli skit kul i Ängelholm om jag känner er rätt.

Love, Matilda


 


Nu är jag i kivik!

Nu befinner jag mig i Kivik och ska vara här till lördag.


JAG VILL HA BILEN!!

Love, Matilda

Alfapet, singstar och spöregn.

När Helena kom igår var vi ju tvunga att först babbla i en timma för att komma ikapp tiden. När vi hade gått igenom allt vi behövde prata om så bestämmde vi oss för att spela spel. Det blev alfapet som är ett super kul spel. Eller hur?



Mina och Helenas fina ord.


Visst Helena är det kul med Alfapet?

Sen efter vi spelat och fjantat oss bestämde vi oss för att sjunga singstar. Vi sjöng och sjöng och sen åt vi och efter det bestämde vi oss för att gå ut på en promenad. Måste bara säga att då regna det inte. Så vi tog på oss och börja gå, vi hann gå net till havet bort så vi var jämte sunsbrohallen och svängde upp. När vi var på skola började det regna så vi gömde oss för regnet under ett tak och trodde det vara var en skur med det var det inte det börja brar regna mer och mer. Så vi orkade inte vänta utan gick i ösregn hemåt när vi kom hem var vi båda blåta ända in på skinet. Men vi tog på oss varma kläder, åt nybakta kanelbullar och kolla på lipstick jungle och sen var man väl uppvärmd igen. Efter det gick jag hem och kollade på en film jag lånat av Helena men får nog titta på den en gång till innan jag kan bestämma mig om den är bra.


Men nu ska jag och Emma spela Melodifestival. Så ha en super kul dag.

Evelina GRATTIS på födelsedagen hoppas du får en underbar födelsedag.



 

Love, Matilda

EU legitimation

Idag ska jag fixa legitimation hos polisen och sen ska jag sätta min på Limhamns läkargrupp för att vänta tills det är min tur att ta andra Gardisil spruta. Sicken rolig förmiddag men men sen ska jag nog vara med Helena så då blir det säkert roligt.

Ha det mysigt i regnet.

Love, Matilda


Hulken kraft.

Idag har jag först varit på stranden men Emma och sen Evelina hela dagen fram till ungefär halv fem. Vi bada, skattra och spela beachball. Hur kul som helst om jag får uttrycka mig. Det blev också en del läsande ur VeckoRevyn, där lärde vi om hur vi ska posa framför kamran för att se så bra ut som möjligt och "vi" löste också en stor del av korsordet. Eller rättare sagt jag löste det. Beachball blev det gott om först jag och Emma men då kändes det mest som vi jaga bollen, så det blev inte riktigt något spel. Men kul var det. Jag och Evelina körde en annan stil, det blev en del springande men vi kunde ändå hålla bollen i luften. Men mina hårda Hulken slag vann jag i ett sport man spelar gemensamt men som sagt kul var det.

Jag och Emma på Sibbarp, Det var ett mega smile jag fått till.



Emma och Evelina.

Sen cyklade vi hem till Emma och spelade spel. Först stog lögndetektorn på bordet. Jag tyckte vi var rätt så ärliga men Emma du måste verkligen sluta ljuga, alla vet ju redan att du luktar på andras underkläder. För er som inte vet hur det går till så fråga Emma för jag fattade inte riktigt men ändå. Riktigt roligt spel som ledde fram till många skratt. Efter många ärliga svart bytte vi spel till Rita & Gissa. Det fattade jag iallafall hur det fungerade så då kan jag förklart. Det är verkligen inte svårt det är bara att en ritar och de andra gissar så får man poäng varje gång man gissar rätt. Jag kan säga att det inte var Picasso, Michelangelo och Edvard Munch som spelade så det var inte super lätt. Jag stack sen och åt super god lasange och sen kom dom till mig.
Evelina <3


Emma <3
Då bestämde vi oss för att gå en runda. Vi fjantade oss mest och gick runt i cirklar men vi kom tillbaka så det gick ju bra. Vi använde våra snygga posar flitigt under rundan. Både jag och Evelina hade våra kamrer med oss så det blev såklart en hel del bilder. När vi kom hem kollade vi på Fettsugningspogram och Flip that House och åt kulglass.
Min SuperGlass!



POS!


En blid på gala jag!



Den Fantastiska Trion.


Jag på den lilla elefanten, det kommer ingen på mig på den stora för jag kom inte upp på den.


Evelinas nya pos.


OJ jag igen!


Jag försöker hitta en bra plats i trädet för den mördade vanten.


Visst har jag snygga vänner!!

Men nu ska jag sova efter en riktigt härlig dag med en massa skratt.

Godnatt allihopa!

Love, Matilda

RSS 2.0