Två B.

Det ända man behöver en varm sommar dag är Bad och Bok, alltså de två gyllende B:na. Om man har en bra bok klarar man av allt som händer under sommaren.

Just nu läser jag Mitt nya jag, den handlar om en tjej som plötsligt får reda på att hennes mamma och hennes sambo hat bestämmt att dom ska flytta till någonstans tjutahejti. Tjejen blir förbannad och samtidigt galet kär i en kille som hon krockat med. Hon ändrar stil totalt för att charma killen. Ja sen har jag inte kommit längre. Men än så länge är den bra.

Ha en fortsatt mysig dag.


Kramar Matilda

Allt är BLÄ!

BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄBLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄBLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄBLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄBLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ



JA, DET VAR BARA DET JAG VILLE SÄGA!



Ja! Jag har varit och svettats på Ribban.

För ungefär en och en halv timme sedan kom jag hem från ett svettigt friskis pass. Detta berode inte på instruktören utan på att det typ var 30 grander varmt och gassande sol. Denna instruktör var klart den tråkigaste hit en tills och musiken var heller inte speciellt bra. Men det blir säkert bättre på torsdag. Och säg bara till om ni vill följa med, det är bara kul om man är fler!

Mina planer blev även ändrade angående min eftermiddag. Jag har varit i stan med mamma och bror. Det var riktigt mysigt och hur varmt som helst. Jag fick inköpt en ny klänning från Kirkan kan nog gissa.... Indiskan, den är mönstrad i massa härliga färger.

Min nya klänning!
Hör gärna av er om ni inte har något för er!

Sov så gott i natt.

Kramar Matilda


60 timmar

Nu är det bara 60 timmar kvar på mitt sommarjobb sen är det slut. Sen ska jag njuta av semester och Grekland.

Nu sitter jag i personalrummet på dagis och har rast , det är rätt skönt att få en halvtimme lugnt innan det bär av igen men full rulle. Synd att det inte är så fint väder som i helgen för då skulle jag tagit en runda till stranden efter åt. Nu blir det en vända inom bibblan och sen hem och kanske läsa lite eller hitta på något annat.

Ikväll ska jag och mamma och Emma och hennes mamma fortsätta vår nya vana genom att jympa på friskis. Två gånger i veckan står vi på ribban och gör samma övningar som 200 andra människor. Väldigt roligt tycker jag, skt´rattar hela tiden men jag är ju som jag är.

Nu är min rast slut och jag ska fortsätta men en och en halv timme hårt arbete.

Ha en superskön eftermiddag hör av er om ni har tråkigt.

Kramar Matilda

Ut i det detta underbara väder.

Dagen började med att jag och mamma gick och tog ett morgonbad. Det var superhärligt i vattnet men mamma tyckte det verka lite kallt så hon hoppa över men jag njöt. Sen gick vi hem igen när jag hade hoppat i ett antal gånger och all nattens trötthet hade försvunnig. Väl hemma blev det en god frukost, den bestod av två brie och salami mackor.
Fotbad var det nästa som skulle hända. Mitt i solen med fötterna i vattnet och Veckorevyn i handen njöt jav verkligen av sommaren. Finns det verkligen något bättre än detta. Benen blev rakade, fötterna filade och naglarna målade, så nu är min nedre del vackrare än någonsin. Sen var jag i vattnet en stund senare och njöt ännu en gång av vattnets sköna vågor. Alla blev sugna på glass då till kiosken blev vår nästa destination. Glassen var god och vädret var fortfarande fint så det var bara hur mysigt som helst.
Vi gick en vända till ica för att förbättra middagen och en gick vi hem och jag fortsatte på min bränna och läste även ut min bok. Boken heter Innan jag dör, jag har ju berättat om den innan och så och sakt att den var bra. Men nu vill jag bara säga att den var värd att läsa och håll ut den är bra kanske inte första 50 sidorna men den ändrar verkligen synden på livet. I alla fall för en stund.

Nu ska jag njuta lite lite till av livet och sen lägga mig i sängen och hoppas på att i morgon blir lika vacker och underbar.

Var rädda om er

Kramar Matilda


Punkt.

En liten fågel flyttar ett berg av sand ett korn i taget den plockar med sig ett korn vart miljonte år och när berget är flyttat lägger fåglen tillbaka allt igen och det är så lång evigheten är och det är en väldigt lång tid.

TRÄNING BEHÖVS.

Nu har jag tagit tag i mitt tränande och går nu två gånger i veckan på utejympa. Det är faktist riktigt roligt. Så imorgon blir det nästa pass då föjer Emma nog med som i måndags. Det blir lite roligare när du är med, det är roligare att skratta två.

Kramar Matilda

En superskön eftermiddag på stranden.

Efter dagis drog jag och Emma direkt till stranden för att kyla av oss efter en varm dag. Det blev såklart en massa prat men även simmande och solande. Det är alltidx superkul att vara med dig Emma. Hoppas det blir fler strandtillfällen med dig.

Jag fick även läst lite i min Veckorevy som kom idag och visste nu att Mr Big i Sex in The City heter Mark. De är sånt man får reda på när man läser veckorevyn. Man kan även lära sig hur man gör Sommarens godaste cocktails. Haha.. det kanske inte är världens bästa tidning men det är väldigt rolig att läsa.

Ha en superfin kväll. Hoppas vi ses snart.

Kramar Matilda

Härliga sol!

Nu ska jag ut och bronza efter sex slitiga timmar på dagis eller de kanske inte är jobbiga men det är skönt att sluta.

Så nu blir det boken som gäller, vill läsa ut den så jag kan börja på Hitlers bok Min Kamp.

Sen blir det friskis i kväll på ribban, man måste ju röra på denna kropp annars vet man inte vad som händer jag kanske blir ett popcorn.

Ha det superhärligt i solen.

Kramar Matilda

Mobilia, Malmös mest besökta köpcenter.

Jag och familjen var på mobilia en runda innan vi åkte till mormor. Jag hittade det jag behövde, SHORTS. Så det blev då två par shorts och sen hittade jag också två bikinitrosor och en bikinioverdel. Så jag är väldigt nöjd med den korta stund vi var där. Men jag måste säga att det är det mest tråkiga köpcenter i malmö. Herre gud jag förstår inte hur det kan vara så många som åker dit.


Här ser ni att mina bikinidelar.


Här är då shortsen jag köpte.
(bilderna är inte dom bästa)

Efter Mobilia åkte vi till mormor där jag titta klar på den film jag börja på föra gången. Mannen i mitt liv hette den. Den var superbra. Värd att se! Jag läste äver Damernas värld, vilken höjdar tidning, den handlar verkligen bara om kungafamiljen. Sen var det ju kalas hos kusinen så dit blev nästa annhalt. Vi att middag och tårta där, sen körde vi och lämna mormor och sen hem.

Då cykla jag till Annestad och spendera två timmar där. Jag, Johanna och Helena kolla på film. Men för mig blev det inte så mycket film för jag ska upp tidigt i morgon och jobba. Men jag fick ett par över tjusiga örhängen av Helena som souvinir från Italien som hon varit i föra veckan.

Visst är dom fina?

Sov så gott, nu är det sängen som jag egentligen ska ligga i.

Kramar Matilda.


GRATTIS!

GRATTIS KUSIN! NU ÄR DU NITTON! HOPPAS DU FÅR EN FIN FÖDELSEDAG OCH MÅNGA FINA PRESENTER.

Kramar Matilda.

Benny and the jets!

Jag och Emma tog en promenade till Limhamn och hyrde film igår kväll. Vi hyrde House Bunny, The women och och en tecknad till Anna som jag inte kommer ihåg vad den heter. Sen blev det så klart godis på det och på hemvägen behövde vi lite socker så det blev glass också. Jag åt Ben&jerry glassen och Emma åt Magnum Strawberry. Dom njöt vi av en del av vägen hem.

Först hem till mig en sväng och lämna godis jag hade köpt till bror och familjen. Sen vidare till Emma där vi började med House Bunny, den var bra men konstig. Haha, men det är värd att se tycker jag man skrattar mycket. Efter den såg vi The Women, den var bra det jag såg hann inte se allt för jag var tvungen att vara hemma halv ett. Så den ska jagblåna så jag kan se klart den.

Ha en superfin dag.

Kramar Matilda

En dag extra!

Denna helgen är toppen, jag får en hel dag extra helf för det är midsommar. Så i morgon är det bara av att njuta av det fina väder och ha det supernice. Och om någon inte har något in bokat så får ni gärna störa mig i mitt njutande. För det blir roligare när man är fler som har det supernice.

Kramar Matilda

Midsommar bad!

Igår blev det då ett midsommar bad och det är jag ju stolt över men inte lika stolt över att det var mitt första bad för i år. Men det var riktigt skönt, 14 grader. Som alltid var jag i först och sen kom pappa och Jonathan. Det var kul men fick tyvärr inte bada så länge hade tio andra som ville åka hem. Men jag fick mitt första bad och det är jag nöjd med!



Kvällen fortsatte medmidsommar mat och jordgubbar. Även en vända kubb, det var kul förutom att vi förlora. Det var vuxna mot barn. Vi vann första och dom vad sedan nästa och då var vi tvungna att ha en avgörande. Som vi då förlora men vi tog det inte lika seriöst som dom.

När de som skulle gå hade gjort det blev det film på teven som gällde. Den var konstig och jag förstod inte jätte mycken. Men det kan nog bero på att jag sov lite imellan åt. Hela dagen var mysig men jag säger bara ni får gärna adoptera en tjej i min ålder.

Ha en fortsatt superskön dag.

Kramar Matilda.

Glad Midsommar alla!

Nu sitter jag här i mitt rum och kollar ut och ser att det är riktigt tråkigt väder. Men man får väl sitta inne och ha det kul.

Jag ville bara säga i Glad Midsommar till alla, hoppas ni går en fin midsommar!

Kramar Matilda

Längtar!

Aaah, vad jag längtar till jag ska åka till Ängelholm med mitt älsklings lag. Men blir det verkligen något? På hemsidan står det att vi inte är anmälda. Jag hoppas verkligen det blir av, hade varit superkul.


Har tyvärr ingen annan bild än denna men den är fin. Vi får ta en ny tycker jag.

Jag håller tummarna för att det blir något.

Kramar Matilda

Vad gör alla?

Herre gud, vad alla är upptagna! Nu är det sommarlov, ska man inte ta det lugnt och det superkul. Eller är jag helt fel på det? Alla verkar ha hundra saker på deras lister, jag menar man behöver inte göra allt. Man måste hinna umgås och verkligen njuta av sommaren.

Varför är alla så upptagna? Är det bara jag som inte är inboka var ända minut? ( jag har mycket inbokat men inte riktigt allt) Jag hoppas att jag får plats på en liten bit av allas schema. Annars kommer det bli en ensam sommar. Jag vet att alla tycker att sommarlovet är så långt och man har tid för allt och det har man men man får inte glömma bort att ta det lugnt.

Hoppas ni vill träffa mig så mycket som jag vill träffa alla er.

Oj vad det låter som om jag inte har något liv, och att jag verkligen gör att rätt men jag är långt ifrån perfekt. Om ni vill känna er lite dukigta så bara hör på detta: Jag har redan innan jag hade sommarlov planerat alla utom en vecka hela sommaren. Man jag lovar att jag har tid för mer än det jag planerat.

Hoppas vi ses snart.

Kramar Matilda.

Fuskigt värre!

Jag måste bara säga att jag tycker det är fuskigt att Helena är i Italien. Vill också åka dit, saknar redan Rom.

Hoppas Helena kommer hem snart, saknar henne!


Kramar Matilda.

Your my prince of peace!

Nu har jag precis ätit middag och det var supergott. Det var helgrillade kyckling med ris, currysås och sallad. Före maten var jag och mamma på en promenad runt bron, mysigt men jobbigt. Var hunrig genom halva rundan, hatar verkligen att vara hunrig.

Så klart blev det några sköna timmar i solen. Bronza måste man ju nu när det är sol, ta vara på alla solstrålar. Samtidigt läste jag min bok jag låna på bibblan i måndags, fast jag inte läst så långt kan jag rekommendera den. Den heter Innan jag dör och handlar om en tjej som är sexton år och är döende i leukemi. Det kanske inte låter så bra men det är den.

Johanna skulle komma en stund sen, det var ett tag sedan vi sågs. Men vi båda har ju varit rätt upptagna. Det blir väl att vi ser en film eller något, vet inte riktig.

Ha en supertrevlig kväll.

Kramar Matilda

Försoning!

Vilken film! Ni får välja själv om det är positivt eller negativt. Asså filmen var ju bra och så men det var helt knäpp. Man fatta bara hälften av allt och sen hoppa den mellan olika tider hela tiden. Men jag tycker den är värd att se. Så om ni inta har något att göra en dag så är den ett bra val. Men man får inta vara lika pömsiga som mig och Emma. Föresten var det henne jag tittade film med om ni inte har för stått det. Alltid lika mysigt att se på film med dig, min bästa filmkompis!



Sov lika gott som jag kommer göra!

Kramar Matilda

Dagisjobb.

Andra dagen på mitt sommarjobb. Nu är det bara 17 dagar kvar!

Idag har vi gjort midsommarkransar av papper. Dom blev supersnygga. Fast nu har fröknarana kommit på att jag är lite av ett pysselfreak så nu kommer jag väl få stå för pysslet framöver.  Men det är helt okej.


Här är några av de barn jag har.
Visst är dom söta?

Han en superavslappnande kväll.

Kramar Matilda

Mina supergoda kakor!

Här är mina supergoda kakor!



Kramar Matilda.

Sötbegär!

Sötbegär! Jag vill bara säga att jag är väldigt bra på att äta söta saker.

Måste vänja av med det!

BLÄ!!

Måndag.

Idag så jag sagt innan var det men första dag på mitt sommarjobb. Det var hur mysigt som helst. Det är bara mellan 8 till 12 barn nu på sommaren på mitt dagis. Så det är så där lagom att göra. Väldigt skönt tycker jag. Som jag trodde vara alla barn jättesöta och mysiga så jag kommer ha fyra fina jobbvecker.

På min rast var jag en vänd in hos Inger i kyrkan och snick snacka med henne lite. Hon är bara för bra.

Efter skolan var jag på bibblan och hämta ut en bok jag beställt och låna en. Den beställde boken är "Min kamp" av Adolf Hitler. Det är väl bara en bok man måste ta sig igenom, känns bra att jag ska läsa den.

Sen var det hem och sola lite sen blev det en sväng till ICA och handla. Jordgubbar!! Handlade jag av Kajsa och Helena. Jag är helt säker på att dem kommer att vara goda.

Sen var det hem igen och läsa ut en bok.

Träning stog sen på listan. Jag skäms lite över att berätta men jag var och jympa på Ribban, på sån tantjympa. Jag kanske måste bytta ut det namnet för medelåldern var mycket lägre än vad jag trott.

Och nu står mina Chocolate-Chip Cookies i ugnen. Jag vill bara säga dom är dom godaste i världen!

Ha det supertrevlig dag i morgon!

Kramar Matilda.

Kommentarer.

Jag vill bara säga att det är superkul när ni kommenterar mina inlägg. Då ser jag även vem det är som läser den så det hade varit roligt om ni gjortde.

Kramar Matilda

Sommarjobb.

Imorgon ska jag då börja mitt sommarjobb. om ni inte redan visste ska jag sommarjobba på ett dagis som heter Vilan. Det är det dagiset som ligger bredvid Sundsbro.  Det ska bli hur kul som helst att jobba jag menar man får ju vara ute så man kan jobba på brännan och träffa massa söta ungar. Tyvärr är det riktigt dåligt betalt. Men det får man ju ta när det är genom ung i sommar. Men det får jag ta!

Men som sagt så är det i morgon det börjar så snälla säg att det blir uppehåll. Annars kommer det nog inte bli lika kul. En rolig sak är att Emma ska sommarjobba på dagiset bredvis som delar gård med mitt dagis. Så det blir ju kul.

Ha en fin kväll.

Kramar Matilda

Solen skiner!

Det är så härligt nu när solen skiner. Kan det bli bättre.

Tack!

Grattis Mormor!

Jag vill bara säga Grattis till Mormor som fyller 77år idag.

Detta firade vi genom att äta lunch på Strandbaden i falsterbo. Det var hela min familj, mormor så klart och Morbror, Lena och Magnus. Det var supergod mat och såklart hur mysigt som helst.

Älskar dig, Mormor!!

Kramar Matilda

Regn och blåst.

Fy vad jag hatar detta vädert. Nu ska det vara sommar och sol.

Blää.. till vädert

Skeppsbron 2

Jag och min familij har varit och ätit på Skeppsbron. Det var supergott och super mysigt. Jag tycker vi ska göra sådant mycket oftare. Vi hade hur kul som helst. Jag älskar verkligen min familj.


Pappa och Bror när vi precis har fått in brödet. Ni kan ju se att pappa är hungrig och Jonathan redan huggit in på brödet.


Mamma när hon smakar på brödet.

Min huvudrätt det var regnbågsfilé men potis och laxromsås.

Bror men din huvudrätt, någon blodig biff.

Jag och mamma när vi är i farten.


Min bror och hans tunga får avsluta denna mysiga middag.

Sov gott i natt!

Kramar Matilda


Vår Avslutning!

Alla säger att en blid säger tusen ord så därför får denna bliden beskriva min avslutning.


Evelina.

Jag älskar er!

Kramar Matilda

Bye everyone, Im going to miss you!

Oj, nu är allt slut. Nu är det verkligen slut. Tänk vad tiden har gått fort, fyra år men min fina klass. Och nu är det slute, Nu är det inte oss längre utan jag är helt ensam. Det är skönt att veta att man tillhör något. Jag kommer sakna er alla till och med Andrée och vår gemenskap. Jag hoppas att alla kommer få det jätte bra på gymnasiet eller jag vet att alla kommer få det jätte bra. Men jag vill bara säga tack och lycka till i framtiden till alla mina klasskamrater eller nu är ni ju inte det längre. Det är sorgligt. 

Ni kommer alla bli något STORT, vänner!
 

Stående från vänster: Cissi, Ida, Johanna, Sara, Felicia, Helena, Patrik, Hanne, Johanna, Evelina, Felix, Jag, Andreas, Peter och Mia.
Sittande från vänster: Nima, Tom, Andrée, Joakim och Jesper.


Ha den bästa framtiden, vänner.

Kramar Matilda

Student i Lund!

igår var jag på student hos Rebecca som är min mammas guddotter. Det var supermysigt och supergod mat.
Jag hoppas verkligen att Rebecca blev nöjd med sin studentdag!

Gudmor, Rebecca, Viktor och deras pappa Stefan.

Jag och Min bror!

Hoppas alla hade en fin kväll.

Kramar Matilda

slappat hela dagen!

Slappat hela dage med Johanna men nu bär det av på promenad.

Ta det lugnt.

Kramar Matilda

AntiMobbingMupparna

Idag var det avslutning med Mobbingjouren. Det var kul. Vi hade sjukamp på bif, jag var med i ett AntiMobbingMupparna. Det var Axel, Frida, Charile, Emma, Kristian, Alexander och Louise. Jag hoppas jag inte har glömt någon. Tyvärr vann vi inte men vi hade superkul ändå. Efter ssjukampen bliv det korv med bröd och festis. Men det var typ denniskorv så jag åt inte så mycket.

Efter det fick vi sluta så då jag jag man iväg till Emma och Patrik. Där tittade vi på Yesman och sen snackande vi mest. Men det är alltid mysigt.

Imorgon blir det antingen brännboll mot 9E eller film i skolan. Om vi ska spela brännboll måste vi vinna!

Ha en superskön kväll.

Kramar Matilda

Grattis!

GRATTIS HELENA! NU ÄR DU ETT ÅR ÄLDRE. HOPPAS DU HAR HAFT EN ROLIG DAG!!

Kramar Matilda

Heldag på stan!

Så skönt att vara ledig från skolan. Det är ju inte precis så att man missar något jobbigt men det är ändå skönt.

Jag och Evelina hade bestämmt oss för att ta en heldag på stan så det blev det. Jag tog bussen kl 11. Då jag av min förvåning mötes av Andreas, Joakim och Andree på bussen. Dom var ute i riktigt god tid till deras Köpenhamnsresa. Evelina hoppade på på sin hållplats och sen var det av till en superrolig dag på stan. Vi gick i hundra butiker och efter en lång dag av prövande och promenad hade vi bäda rätt ont i ryggen och fötterna. Men det var värt var ända steg.

Jag och Evelina.

Jag fick äntligen inköpt en "T-shirt" som jag ska ha på avslutningen på torsdag. Så nu är jag lugn. Men när pengar bränner i plånboken blir det såklart mer köpt. Så jag köpte ett var tajta jeans på weekday och en svart kofta på veromoda.

Ha en supermysig sommarkväll!

Kramar Matilda.


Jag vill säga tack.

Jag vill tacka alla som jag känner för att dem finns. För att dom står ut med mig och ger mig ett bättre liv.

TACK ALLA!

Tack Mamma och Pappa, ni är bäst utan er hade jag inte varit den jag är idag.

Tack min bror för att du alltid kommer finnas vid min sida. Med dig kan jag dela hela mitt liv.

Tack Johanna för att du är så bäst och underbar. Tack för att du är just dom du är och ingen annan.

Tack Helena för du är så envis och självsäker. Tack för att du gör mitt liv roligare.

Tack Emma för du förstår mig och får mig att må bättre. Tack för att du är du.

Tack Emma för att du får mig att känna mig trygg. Tack för allt.

Tack Evelina för allt vi har gått igenom. Tack för det fu har givit mig.

Tack alla vänner för att ni alltid finns där för mig och stöttar.

Tack alla för att ni gör mitt liv ännu bättre än vad det redan är och tack för att jag får vara den jag är runt er.

Tack Gud för mitt liv och min framtid.

TACK.

Jag älskar er.


Kramar Matilda

Fin klänning!

Titta vilken fin klänning på vila jag har hittat!

JAG VILL HA DEN!

          


Visst är den fin?


Kramar Matilda.

Skytten

Har gjort ett testet "Vilket stjärntekcen passar du bäst med?" på facebook innan. jag passar då bäst med skytten.

Så ni som är födda mellan 22 november till 21 december er ska jag passa extra bra med.

Det är lite kul för mina närmaste vänner, ingen av dem är skytten. Men jag tror att jag kan behålla dem med.

Är det någon annan mer än jag som brukar göra massa konstiga test på Fecebook?

I love u.

Kramar Matilda

13 år!

13 år sedan Danmark vann över Sverige.

Gåshud i 6 timmar.

En heldag på Bonbonland idag. Jag, Emma och Henrik hade hand på fem tjejer i 9års åldern. Herre gud, vad jag har åkt mycket karuseller idag. Jag, Emma och Matilda åkte vildsvinet 4 GÅNGER. Den var verkligen den den roligaste karsellen. Sen fick Linn och Matilda med mig i Frittfall TVÅ gånger. Jag ska bara påminna er att dem går i tvåan. Men det var en rolig dag. Jag var rätt borta i sluten men jag klarade ändå.

Men det var nog ändå roligast på bussen hem. Jag och Emma satt framför två killar som typ går i tvåan . Det var helt galna i början men i slutet var det superkul. Jag spådde Emma och så blev killarna såklar nyfickna och ville också veta vad vi höll på med. Så vi berättade vem vi skulle gifta oss med och hur många barn vi skulle ha. Sen frågade ena killen var "min" kille var. Efter det spårade det helt ut. Så nu har lillkillen skivit en kapp jag ska ge till "min" kille. Och på lappen står det jag älskar dig.

Det är ju lite söt och så men ni kan väl gissa vem det var jag skulle gifta mig med? haha..

Hoppas ni gifter er med den ni älskar mest.

Kramar Matilda

Ostbågarna.

Idag var det en superhärlig dag. Vi började dagen med film på Franska och sen blev det med andra ord på No:n. Efter det var det ica som gällde. Såklar massa godis det är ju fredag. På idrotten blev det massage. Till lunch blev det äklig korvgryta. På svenskan tävlade vi i Så ska det låta. Det var Joakim som var programledare. Det var superkul, vi, Ostbågarna, ledde igenom hela matchen. Men tyvärr i slutet kom Fisksåsburgarna ikapp.

Riktigt härlig dag.



Vårt underbara lag! utom Johanna J


Vår söta programledare Joakim.


Ha det superkul ikväll

Kramar Matilda


Torsdagen den 4 Juni.

Gårdagen var supersoft och supermysig skoldag. Där vi inte gjorde speciellt mycket.
Vi såg på filmerna vi gjorde i 8:an. Jag var med i gruppen som gjorde en modern variant på Romeo och Julia. Som då blev Romeo och Julius. Filmen är underbar. Jag älskar dig. Andreas och Andre är så söta tillsammans. Vi kolla även på de andra gruppers filmer. De var också superbra. På idrotten var vi på Bif som vanligt. Det var superkallt och regnit. Så vi hoppa lite och sen var det av hemåt.

Johanna när hon hoppar för att hålla sig varm.

Sen efter skolan blev det studen. Det var men superkusin Sofie som tog studenten. Det var kallt men fint. Hon fick såklart massa fina presenter. Allt från örhängen till köksbestick.

Grattis Kusin!

Min kusin Sofie

Ta det lugnt!

Kramar Matilda

3 skoldagar.

IDAG ÄR DET TRE SKOLDAGAR KVAR TILLS MIN GRUNDSKOLETID ÄR ÖVER!

NU STICKER VI SNART!

BYE BYE SUNDSBROSKOLAN, ALDRIG MER KOMMER JAG ATT SE DIG.

Studenthjälp!

Igår blev det att jag och Emma hjälpte till på Emmas systers student Malin.
Det var både superkul och jobbigt. Det började med att jag och Emma kom dit ensamma och fixa lite innan alla kom. Först skar vi snittar och värmde minipajer. Sen var det champagne som hälldes både i glasen och på bordet. Men till sist var det fullt i alla glasen. Men det var kul ändå. Sen blev det mest undanplockning och lite städande. Efter det var det av hemåt i världens motvind. Herregud, vad det blåste.

Men Grattis Mailn!

Mina vackra snittar!

Nu ska jag till nästa student men nu som gäst. ha det superbra!

Kramar Matilda.

Wie!

Jag hade min sista syslöjds lektion idag! Fy vad det är tråkigt med syslöjd.

Och jag vill bara säga en sak jag ska bara gå i skolan Onsdag, Torsdag, Fredag. Tisdag och Onsdag också sen kommer jag aldrig mer gå  grundskolan! Är inte det superskönt. Jag kommer aldrig mer göra en ända läxa till grundskolan!

Ha en superfin framtid.

Kramar Matilda

Sommar och sol och vi har korta shorts!

Idag som igår är det superskönt väder och jag har haft en supermysig dag men alla mina skolkamrater.

Vi hade det supersoft på HKK:n idag. Alla tjejerna i min klass lagade värsta middagen och hade superkul. Vi delade upp oss och så lagade alla vars sig del. En grupp gjorde kyckling sallad, en annan rabarber och jordgubbspaj och min grupp gjorde foccacia. Som är ett bröd som är är supergott. All mat var supergod. Jag och Hanne plocka till och med lite blommor. Så nu förväntar vi MVG allihopa.

Tänk jag hade aldrig klarat av skolan utan dessa tjejer. Skolan hade blivit supertråkigt och jobbig. Ni finns alltid där när man behöver er. Från något litet som en penna till stort som någon att prata med eller bli tröstad. Det är ni som gör att jag orkar upp på måndagsmorgnar utan att dö. Tack för att ni finns. Både livet och skolan blir så mycket enklare.

Ha en toppen kväll.

Kramar Matilda

RSS 2.0