Leva och bo.

Som sagt nu har jag och Jesper bott i en månad ihop ungefär, och det har inte varit så lätt. Verkligen ingen dans på rosor, och detta beror nästa bara på mig. Jag har varit grinig och tjurig, sur och irriterad. Jag är ju lite av en PMSprinsessa kan man säga. Då är det värsta att jag bara tar ut min PMS på mina alldra närmast och nu är det bara Jesper som finns här uppe. Men nu har det gått över och jag är fullt medveten av hur bra jag har det och att det är toppen att bo med någon annan. Allt häng och mys har gjort varje vardag bättre. Sen är det ju alltid så att man måste vänja sig en omställning så det är ju alltid lite svårt i början, sen är det nog extra svårt att bo med mig verkar det som. 

Som Jesper beskriver det: En vecka är jag glad, en vecka vet man inte sen två veckor sur. Måste vara mycket trevligt att vara tillsammans med mig, oavsett är det ju spännande! 

Tågåkar blogg

Jaha bloggen har visst blivit någon tågåkar blogg, det är typ den enda tiden då jag har ro och tid att blogga. Jag tycker det är riktigt tråkigt men det påminner lite om gymnasiet när jag alltid bloggade på bussen från och till skolan. Dock åker jag ju tåg rätt sällan nu så blir inte många tillfällen att blogga. Varför jag inte bloggat hemma är för jag aldrig är ensam längre. Jesper har ju flyttat in och det är toppen men det gör ju att jag i princip aldrig är ensam. Nu är det lite synd att jag inte kan blogga när andra är runt om mig. Kan väl inte komma till ro och det känns som det jag skriver är lite hemligt tills det har publicerats. Jag vill heller inte att någon ska läsa över min axel och det är meningen att man ska läsa min blogg när hav inte är med och jag ska kunna skriva helt utan att blivit påverka av någon runt om mig. Därför blir det inte något bloggande. 

Det kanske kommer mer när vi har bott ihop ett tag och vi båda har våra rutiner. Just nu är det ju lite kaos men gillar det ändå. 

RSS 2.0