Jag älskar dig!


Allt eller inget.

Ska jag bara gälla när du vill. Ska jag bara få visas upp vid visa tillfällen. Räcker inte jag, är jag fel "sort"? Det verkar ju så, för varför är inte jag den du frågar. Varför är inte jag den som följer med och varför är inte jag den du tänker på först.
.
Så jag ska bara finnas där när du vill. Jag ska vara den som är jätte bra när du inte mår bra, när du behöver tröst och uppmuntran. Men sen då när det är på andra hållet eller inget av det, hur är det då? Ibland undrar jag om du bara halvt är bland mina närmaste vänner. För du verkar ju bara vilja vara vän med halva mig. Men jag vill inte vara halvt kompis med dig. Jag vill att du ska vara en av mina närmaste kompisar och jag vill inte bli lämnad utanför.
.
Du kan väl bara fråga någon gång om jag vill följa med. Bara frågan räcker, det är nästan skit samma om du redan vet att jag inte ens kan. Jag vill inte bara vara din klagomur, jag vill även vara din vän.
.
Så fel kan jag ju inte vara att jag inte passar in, eller? Just nu får du att känna mig så. Du får mig att känna som att jag inte räcker till eller att du ska skämas över mig på något sätt. Jag vill inte göra samma sak tillbaka till dig. Men en relation handlar om att ge och ta, och ibland undrar jag om jag bara ger. Ibland känns det så och ibland inte.
.
Jag vill inte vara din halva vän, allt eller inget.
.

The best is not we.

It's not suppose to work and that it's way we never gonna get the chance.
And for one I think it's the best what could happen to me.

Skönt att det snart är över.

Nu har allting den sista tiden varit rätt samma. Det har inte hänt något som fått mig och tänka mer än vanligt, inget intressan som jag vill fundera över. Och om då så varit något att fundera över har det varit något jag inte vill ta upp här.  Så mitt huvud har varit fyllt med en massa annat som plugg, bandy och Jesper så klart.
.
Kan säga att det ska bli skönt att på söndag är vår säsong (innebandy) över. Fast jag oftas tycker att innebandy är sjukt kul, kan jag känna nu på sista tiden att jag blivit lite trött på det. Det har helt enkelt blivit lite uttjatat. Jag tror det beror mest på att det har varit väldigt intensivt under en lång period och det har även både varit fysiskt och mentalt jobbigt. Alltså tycker jag det ska blir skönt att ha tid till lite annat och inte alltid behöva plandera efter den också. Så klart kör vi vidare med träning men det är inte samma press och fokus på match då. Ska bli skönt att få spela bara för att det är kul och slippa krav och press, mest från mig själv då.
.
Och då vet vi, då vet jag vad som kommer hända nästa säsong hur min innebandy kommer se ut och då får jag bestämma mig om hur min "karriär" ska fortsätta. Som jag alltid kommer säga går skolan alltid före innebandyn och även nästa säsong kommer det vara så. Alltså är det skolan som formar min innebandy. Kan ju säga att det är spännade att se vad som kommer hända för oavsett hur det slutar så kommer det bli en förändring. Vi får se helt enkelt.
.

Hoppas!

Oj det blir inte alls så mycket här nu för tiden men får väl ursäkta mig som vanligt och säga att jag ska försöka bättra mig. Det är som vanligt ingen tid kvar till bloggen och måste säga att det är tyvärr sist prioriterad. Men denna veckan är det inte så mycket så då kanske jag kan hinne med och skriva ner mina tankar här. Hoppas hoppas hoppas!

You!


You!


No. 1


Ta det lugnt

Andas, ta det lugnt.
Allt kommer att bli bra, andas.
Stressa inte och andas.
Andas lugnt, det finns tid.
Tänk på något annat och andas.
Kom igen andas förhelvete!

Rutinmänniskan.

Oj nu blev det ett tag sedan igen men måste säga att jag skyller det på min hektiska helg. Jag har inet varit ensam mer än när jag varit på toa.. Men nu ska jag försöka komma igång igen fast jag vet att det är väldigt mycket den här helgen.
.
Men jag stressar lite till så hinner jag säkert klämma in lite bloggande i mellan. Stress och total oplanering och förvirring kan man säga är veckans ord. Jag känner redan idag att denna veckan kommer vara kaos. jag kommer inte veta vad som är fram eller bak. Förhoppningsvis är det bara denna veckan sen kanske återgå till det normala.
.
Måste få säga att minsta rubbning i min rutin jag har varje vecka och hela veckan blir förstörd. Jag kan helt enkelt inte fokusera och planera om inte allt är som vanligt. Men det får väl gå, jag har ju inte mycket till val att klara av denna veckan med fast den är helt rubbad.
.
Jag kan medge att jag är en rutin människa. Jag är det ända ut i fingerspetsarna men då vet jag att allt får plats att jag hinner med allt och vet när jag har tid. Att planera gör så man får mer tid, jag kan även förbreda mig på ett helt annat sätt om jag vet att jag har just så här mycket tid och när det är. Då kan jag vara lugn för då vet jag att jag hinner med allt. Denna veckan kommer bli svårt att hinna med.
.

Snygg och brun!


Hejdå 17 Hejhej 18

Måste säga att det har skett ett lugn inom mig. Innan var jag lite ångestfylld över att fylla 18, man kan säga att jag hade lite ålderskris.. Det har jag nog fortfarande dock men nu kan jag hantera den lite bättre. Tror jag har valt att fria den på ett bra sätt och verkligen dragit ut på det så långt som möjligt.
.
Att bli arton öppnar bara nya dörrar så det är väl bara att ta dom nya chanserna. Tycker att jag har haft en bra avslutning av mitt sjuttonde år. Mitt sjuttonde år har varit ett år som det har skett mycket förändringar på. Detta året har verkligen testat mig på många sätt och måste säga att det varit ett äventyr men det har ju slutat jätte bra. Nu är jag lycklig och jag ångrar inte ett enda val nu så här en stund efter. Sen kanske inte varje val varit ett bra men då har jag lärt mig något av misstaget istället.
.
Så nu är det hejdå 17, hejhej 18! Känns lite sorligt men samtidigt roligt, tyckte 17 var en bra ålder något mitt i mellan. Men jag får hoppas på att 18 blir lika bra och att jag får hitta mig själv ännu lite mer. Så nu packar jag min väska med det bästa jag har, allt viktigt jag vill ta med mig och fortsätter in i ett nytt år.
.

DramaQueen

Så det är inte så dåligt som jag har fått er att tror, jag bara överreagerat en aning. Men samtidigt så kände jag alla de känslorna just då, men just då var det mycket av allt. Jag kan väl säga att bägaren blev full och rann över. Förhoppningsvis så är bägaren nu tömd och det känns som det har skett en skillnad och inte bara i min inställning utan även på människor runt om mig. Eller fel formulerat, det har skett en skillnad på ur jag ser dom. Så från att varit på botten, kom jag snabbt upp på toppen igen.
.

Fina människor!

Om det händer något negativt glömmer jag alltid bort att se det positiva. Och så hände det även denna gången. Alltså  får jag försöka denna gången att lära mig att det finns säger hundra gånger fler saker som är bra om en ska än dåligt.
.
Men tror faktiskt att jag uppskattar de bra saker som finns om jag inser dom lite sent när jag är helt nere i det negativa. Tror jag blir lite gladare att inse att jag överreagerar som alltid. Så från och med nu ska jag bara tänka på allt det positiva och inte sura ner mig i det negativa. För i grund och botten så ligger det nog ändå hos mig själv. Det är vad jag gör det till som gör skillnad alltså får jag ta tag i mig själv som hundra gånger innan och rycka upp mig. För det är nog inte så jobbigt som jag tror, jag menar den nedåt gångende spirralen kommer fort i mitt fall.
.
Så det jag egentligen ville säga var att jag verkligen uppskattar de människor som finns för mig. De fina människorna som jag alldeles för ofta glömmer bort och underskattar. Men nu har jag verkligen sett dom och då blir allt lättare och bättre på ett litet ögonblick. Vad lite egentligen lite uppmärksamhet kan göra.
.
p.s hoppas dessa fina människor läre detta också d.s

Min bästa del.

-Jag älskar dig tusen gånger om.

...

Tack för ni får mig att känna mig meningslös, osynlig och kass...
.
.
.
.
.
.
.
.


..ni ska inte ha den makt på mig.

Söndag kväll.

Alltid på söndag kväll så sätter min hjärna igång. Det är hundra tankar som flyger runt och vet inte var de ska hamna. Det är då man ska lämna mig ensam och låta min tänka ifred för det är inte så kul att komma mellan. Varför det just är söndag kväll beror nog mycket på att man tänker igenom veckan som gått och veckan som kommer. Jag checkar helt enkelt av hur allt har varit och hur det kommer bli. Men på något rätt landar jag alltid fel och råkar komma in på tråkiga saker och blir ofta lite nedstämd. Oftast går det ju även över under natten men det är svårt att sova när man väl börjat fundera. Men jag får väl ge det ett försök och hoppas på att min hjärna hunnit med det mesta för jag behöver ju min sömn. Love Matilda

Jag kanske var lite knasig redan innan.


Just det, dig!

-JAG SAKNAR DIG!!

Njut!

Jag är den lyckligast i världen för jag har verkligen allting jag vill ha. Jag bara njuter av min situation och känner att jag har det riktigt bra. Jag är verkligen född på rätt ställe, här behöver man inte uppleva krig, naturkatastrofer eller andra otäckheter. Jag har hela livet framför mig och min framtid kan vara se ljus ut. När man kommit på det, ångrar man alla gånger man klagat och surat över saker man inte fått eller inte uppsattat det man har.
.
Så jag kanske inte ska klaga över att jag har mycket i skolan för alla barn få ju inte utbildning. Inte sura över petitesser utan istället uppskatta det jag har och dem jag har. Man ska aldrig ta någon förgivet eller underskatta dem, för de kan försvinna. När som helst kanske de inte längre står vid din sida.
.

Me!


Hela världen vänd mot mig.

Ibland hade jag velat att hela världen vände sig mot mig och jag fick all uppmärksamhet. Men det kommer ju aldrig hända för det finns ju ingen anledning att ge mig all uppmärksamhet.

18 år snart..

För ungefär ett halv år sedan tyckte jag att det skulle bli något alldeles speciellt att fylla arton. Men nu känns det som det är vilken födelsedag som helt. För egentligen så kommer det ju inte vara en enorm skillnad mellan denna veckan och veckan efter min födelsedag. Visst kommer det öppnas fler dörrar och möjligheterna kanske kommer bli fler. Men jag är ju inte den enda som fyller arton, alla gör ju det och det är nog därför jag inte tycker det är så speciellt längre.
.
Sen är det ju alltid kul att fylla år och man kanske borde fira just denna lite extra menså blir det nog inte. Det känns som jag är den som bryr mig mest eftersom det är min födelsedag och jag är ju inte jätte engagerad. Jag menar det är ju ingen världsrevolution. Mitt liv kommer väl se ut likadant efter jag fyllt arton som det gjorde innan så.
.
Men visst sen hade det ju varit kul om man firat det stort.. kanske ett annat år.
.

Det är ord som är bra.


Torsdagstrött.

Trötthet gör verkligen allting svårare och jobbigare. Orken som man har, den lilla, räcker verkligen inte till. Den räckte knappt till att dra sig upp i morse. Men nu är jag i iväg, ja kroppen i alla fall hjärnan ligger nog kvar på kudden. Än så länge har det inte varit mycket aktivitet där uppe.
.
Så mycket lite sömn kan göra. Hela ens humör beror på hur mycket sömn man får och allting kan gå helt fel om man inte får sova. Kroppen behöver sömn lika mycket som den behöver mat och kärlek. Trötthet är något jag verkligen inte tycker om, det kan förstöra en hel dag. Den mentala tröttheten är den värsta, det är den som gör att man blir helt seg för att man är för trött för att tänka, känna, lyssna, tala och allt. Man vill bara gå och lägga sig i ett mörkt rum och vara tyst och ensam.
.
Men det är bara att ta nya tag för sova kan man göra när man dör. Man har inte tid med det nu, men ibland behöver man faktiskt sova lite för till sist blir man inte ens sig själv längre när man är för trött.
.

Älskling!


Nu är det inte kul.

Nu borde det vara som roligast, nu på slutet när segern är så nära. Då tycker jag inte det är kul längre, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Det är nog flera saker som gjort att jag tappat lusten och viljan, nu kämpar jag inte frivilligt längre utan jag tvingar mig själv. Det blir inte lika bra då kan jag säga.
.
Jag är inte den som tar någon större plats, inte den som hela tiden ska bestämma och inte heller den som ställer en massa krav. Men ibland hade jag velat känna att jag tog lite plats, att jag fick vara med och bestämma och att jag fick ställa lite mer krav. Så känns det verkligen inte just nu, det känns som ingen respekterar mig, ingen som vill lyssna på vad jag har och säga.
.
Den där lagkänslan som alla pratar om, den känner jag inte av kan jag säga. Varför kan inte jag få känna att jag hör till lika mycket som alla andra. Visst, jag kräver inte att alla ska vara min bästa kompis men ibland känns det faktiskt som jag är luft. Och den känslan är inte så rolig, sån tur händer inte det allt för ofta. Ta mig inte för givet och respektera mig istället för att acceptera mig, är det för mycket begärt?
.

Solen ger alla ett leende.

Allting blir lite lättare när det är ljust och soligt ute. Det kan vara kallt som fan men om solen tittar fram blir det genast fint väder och positiva tankar. Jag tror att vi människor behöver solen, mest kanske för den gör oss piggare men också för att den påminer oss om allt bra. De första soldagarna är dem bästa, då när verkligen alla sprudlar av glädje. Men som sagt går ju allting lite lättare, tror människor plockar fram sina bättre sidor igen efter allt vintermörkt. Och vårt humör börjar spegla vårklädernas klarafärger.
.
Jag kan ju inget annat än att njuta av solen och alla glada människor. Alla dessa leenden som möter mig en soljg dag är härligt.
.

Lycka!

Måste bara få säga att jag är hundra procent lycklig just nu.
Allting är verkligen på plats och jag mår bara så bra.
Vilken härlig känsla det här är!

RSS 2.0