Ledsen trött tjej pga saknad.

Varför kan inte alla mina favorit människor vara på samma plats så jag inte måste sakna de flesta hela tiden! Blir så trött på att sakna och längta efter alla! Rent fysiskt trött blir jag! Det är jobbigt! Och oavsett var jag kommer vara kommer jag alltid sakna någon. Jobbigt men det är väl en del med att växa upp och alla väljer sina vägar. Precis som jag har gjort. Men det hade varit mysigt om alla följt med. Men får tänka att när vi blir äldre så kommer alla förhoppningsvis landa på samma ställe när alla prövat sina vingar. Längtar tills dess!


Här ser ni den bästa killen i hela världen och han är min!


Upp och ner ner och upp!

Nästan en månad sedan jag skrev sist.. Mina tankar och känslor har varit både så högt det går som så lågt det går. Vet inte alls längre vad jag vill eller ska göra. Ena dagen mår jag jätte bra, är hur glad som helst och allting är precis så som det ska vara. Nästan i alla fall! Jesper är ju inte här så det kommer aldrig bli perfekt. Sen kan det vara andra dagar då man inte alls är på hugget och allting är lite extra jobbig. Och då kommer jag på hur mycket jag vantrivs ändå.. Eller hur ska jag förklara det. Tanken om mitt liv som jag lever det nu är hur bra som helst och det hade verkligen kunnat göra mig lycklig. Men nu när jag lever här så är det hela tiden något som gör att jag inte trivs och tänker på om jag borde flytta hem igen och strunta i allt det här. Det kanske inte var min grej som jag trodde, det kanske inte blev lika bra i verkligheten som i fantasin. Det kanske är dags att inse det nu och börja agera utifrån det istället. Vi får väl se hur fortsättningen tar sig.


Glad jag har min sambo!

Det är inte så lätt att vara sambos. Ibland kan det till och med vara jätte svårt. Ännu svårare blir det när det är två tjejer som har PMS samtidigt. Då börjar man undra om detta verkligen var en bra idé vi kommit på. När man står där i köket och irriterar sig över att det ligger matrester i diskhon. Man kommer väldig nära inpå varandra när man bor ihop bara vi två. Man ser andra sidor och vanor hos varandra som man inte märkt innan. Då kan det bli lite krångligt att komma överens alltid och man kan bli lite småirriterad över onödiga saker. Men så måste det ju bli i mörkna innan vi fått in vår vardag. Man måste bygga upp allt ingenting finns bara där!

Fast! Även om vi kanske inte alltid kommer överens och det kan bli lite svårt att bo ihop är jag sjukt tacksam att jag bor med Emma. Det hade varit hundra gånger svårare, jobbigare och tråkigare utan henne. Det är lixom inte meningen man ska laga mat till en person. Vardagen blir mycket roligare om man är två. Speciellt att diska men även att kunna sätta sig vid soffan och kolla film halv sju känns inte så sorgligt när man är två. Då gör man ändå något tillsammans! Så så tacksam över att inte bo ensam och är så glad att jag har Emma att skratta med om kvällarna med våra fånigheter och trams. Vi är en duo som funkar riktigt bra fast vi är olika och tror att alla vi umgås med tar för giver att sitter ihop och det var meningen redan första gången vi träffades att vi skulle bo ihop.


RSS 2.0