?

Walaa, var är du?

Fina du!

<3

bara jag..

Varför är det inte bara vad jag tycker? Utan det är alltid vad alla andra runt om mig också ska tycka. Varför är det inte bara mina känslor som spelar roll? Jo för jag vill att alla andra ska tycka om mig, jag vill inte någon ska prata skit om mig eller tycka illa om mig. Därför görs alla mina beslut med på verkan av dom runt om mig. Och visst är det väl bra att jag tänker efter och så men ibland kan det vara riktigt dåligt.
.
Just nu vet jag precis hur jag känner, precis hur jag vill ha det och mina känslor är starka. Ändå tvivlar jag bara för jag undrar vad alla andra kommer tycka, är jag verkligen så mesig? Liter jag inte på mig själv helt eller är det bara för att jag vill alla ska tycka om mig? Jag har ingen aning varför jag hela tiden vänder in andras åsikter i mina val. Skäms jag?
.
Så länge mina känslor är starka borde jag skita i alla andras men ändå kan jag inte det.
.

Så mycket..

.
Så mycket känslor man kan ha för en person. Så mycket man kan lägga i deras händer. Så mycket makt dom har.
.

Förhållande

Relation - Känslomässigt förhållande
Förhållande - Sätt att fungera i ömsesidigt utbyte

I'm miss Lonely

Denna veckan har jag känt mig ensam. Det beror nog på att jag pluggat så oerhört mycket och då har jag inte ens haft tid att tänka på någon annan. Det känns som jag inte ens träffat mamma och pappa, men denna veckan har varit mycket kvalitets tid med mig själv det kan jag erkänna. Fast det jag varit helt ofrivilligt. Det är ju inte så att jag suttit ensam hela veckan och inte träffat någon för det har jag. Hela tiden har jag varit omringad av människor. Men på något sätt känns det som denna veckan har jag varit i min bubbla. Full av tankar och jag kanske varit lite vänd inåt.
.
Men denna veckan har varit händelserik, det kan man verkligen säga. En massa känslor har flugit runt i luften och jag har blivit förvånad mer än ett par gånger. Alltså är det kanske inte så konstigt att mycket tankar har gjort att min tankebubbla slutits runt mig. Mycket känslor betyder för mig enorma humör svängningar, jippi. Från toppen till botten på två sekunder. Då kan det lätt bli att man känner sig ensam, är irriteras och sur. Mycket som får en att tycka synd om sig själv.
.
Men vi alla har väl såna dagar också, sån tur får man ju se det positivt och tänka att dom går ju i alla fall över.
.

inte lätt..

.
.
"Det är inte lätt när det är svårt."
.
.

något varmt i kylan hade inte varit fel.


People change.

Så mycket människor kan ändras. Det är spännande att en människa man kanske känt nästan hela sitt liv kan ändras så mycket. Att jag kan ändra uppfattning om dom helt. Men även hur människor ändras beroende på vilka de umgås med. Så mycket människor i ens närhet påverkar en är läskigt. Speciellt när man verkligen ser det tydligt på någon annan. Det är då man får hoppas på att människorna ändras på det positiva sättet.
.
Ja, vet inte riktigt vad jag ville säga med detta inlägget. Eller jag vet nog exakt vad jag vill säga men jag vill inte säga det rakt ut. Men det är nog ändå några som fattar..
.

Att bara vara.

Jag uppskattar verkligen att inte göra någonting alls. Inte behöva tänka att om en kvart måste jag gå och göra något annat. Utan att jag kan vara sätta och inte göra något alls, inte tänka, inte prata, inte lyssna. Ingenting alls. Det är så underbart att inte känna att jag borde använda min tid mer effektivt. Att det inte finns hundra saker som väntar runt hörnet som jag borde göra.
.
Jag uppskattar nog det mest för att jag alltid har just så mycket att göra. Det finns hela tiden någonting som väntar på att göras. Det betyder ju att jag verkligen hinner med mycket men då blir det inte mycket tid till att bara vara. Alltså gäller det att prioritera som alltid annars.
.
Men snart är det lov och då det ju i alla fall ingen skola så då borde jag kunna ta det lugnt. Hinna med att bara vara.
.

Wild thing


Le.

Du får mig att le. Ett sånt där stort fånigt leende som alla andra stör sig på.

Lite sommar..


Ni och jag.

Om man tänker positivt blir det positivt, eller hur var det nu? Alltså så finns det nu bara en massa positiva tankar i mitt huvud för jag vill göra mitt allra yttersta. Jag ska visa alla att jag inte ska sitta på bänken för jag är dålig. Om ingen vill puta på mig får jag väl dra mig dit själv. För jag ska inte ge upp jag ska inte sluta kämpa bara för att andra inte vill jag ska. Ibland måste man göra saker ensam om ingen annan vill stå vid ens sida, men även det måste man lära sig. För det kan ju inte stå någon bredvid en hela livet som säger att "Du är bra".
.
Men ibland hade det varit skönt att ha någon som uppskattar att jag är där. Någon som putar på mig då jag inte riktigt orkar dra. Då kanske jag hade känt mig mer delaktig och att man ger någonting till laget. Nu för tillfället så känns det rätt så mycket ni och jag, jag och ni inte så jätte mycket vi. Men som sagt vi alla kan ju inte vara på topp.
.
Ändå älskar jag innebandy, ändå älskar jag att träna, ändå älskar jag att spela match, ändå så tycker jag om mitt lag.
.

Suck

Hur kan det vara så att man har allt man vill men ändå känns det som något fattas.
Kan man aldrig bli nöjd?

All min kärlek.

Idag vill jag bara säga hur mycket jag älskar dig, Vicky! Utan dig hade mitt liv varit så annorlunda, du är orsaken till många av mina beslut. Du är en stor del av mitt samvete men samtidigt får du mig att göra saker jag aldrig skulle gjort annars. Du får mig att vara en bättre människa, du får mig att känna mig säker, trygg, älskad och uppskattad. Min vardag hade inte varit rolig utan dig, du får mig att vilja gå upp på mörka skolmorgnar. Du får mig att längta till måndag, den dag som jag tycker är värst men du har fått mig att till och med gilla den. Du vet inte vilken påverkan du har på mig, jag lyssnar alltid på vad du har att säga och jag är tacksam att du lyssnar på mig. För så många gånger då jag bara är förvirrad och inte vet upp eller ner då putar du mig åt rätt håll. Jag vill aldrig i mitt liv förlora dig, ingen i hela världen kan ersätta dig. Du är one of a kind och det är därför jag älskar dig precis som du är. Fast jag ibland kan bli irriterad på dig så som du säkert blir på mig med. Men fast vi inte alltid är på topp vill jag vara med dig, du är en människa jag önskar aldrig få mista. Jag vill att du ska vara lycklig som jag när jag är med dig och jag kommer alltid stå vid din sida. Stötta dig, trösta dig, uppmuntra dig, krama dig och älska dig, det kommer jag göra hela livet. Vi har inte känt varandra så länge men ändå är du lika självklar som min högra fot.
Så jag vill bara säga, jag älskar dig!
.

Innebandy!

Jag säger bara fy fan vad snabbt man kan ändra åsikt om saker!

Vilken tajming!

Jag kan ju bara skratta åt detta. För hur stor är chansen att det blir såhär? Jag orkar inte ens tänka på det för det kommer göra mig galen. Visst har vi sagt att det finns ingen chans och om något skulle hänt hade det i så fall redan hänt. Men vi har ju faktiskt inte riktigt gett det en chans så hur ska vi veta. Men det är väl min vanliga tur att allt detta händer nu. Men det finns hundra saker med detta som är positivt i alla fall för mig. För nu kanske jag äntligen kan få varar din vän utan att det hela tiden ska finnas någon som petar på mig och ger mig en hinnt. Så nu är det bara att hoppas vi hittar dit.
.

It's true

.
NO MAN
NO CRY
.
NO MAN
NO SMILE
.

bu!


Jag gillar..

Att vi förstår varandra.
Att vi kan bara vara.
Att vi har en tystnad som inte är obehaglig.
Att vi skrattar.
Att vi kan prata.
Att det går långsamt.
Att med dig känner jag mig trygg.
Att vi kompletterar varandra.
Att utan dig hade jag inte mått lika bra.
Att du träffat mig.
Att det känns som du kommer finnas där vad som än händer mellan oss.
Att livet fortsätter och förändras.
Att jag har dig.
Att vi har varandra.
Att du är mesig.
Att jag är mesig.
Att jag kan lita på dig.
Att du och jag är du och jag inte inte några andra.
Att vi är bra på att inte gör ingenting.
Att vi inte är perfekta.
Att vi är vänner.
Att allting lite är som en bergodalbana.
Att du finns.

Tomt men ändå inte..

Jag har så mycket att säga, så många ord och meningar. Alla funderingar och tankar jag har i mitt huvud ändå kan det vara så svårt att få ner dem i text. Jag har så mycket jag vill resten av världen ska få veta, reagera över och se hur det är. För ibland eller rätt så ofta så känns det som om människor runt om mig inte förstår eller ser. Det kan väl inte vara så svårt att läsa mig, eller är jag så duktig på att dölja mina känslor? Jag tycker inte det, jag tycker att man direkt kan se i mitt ansikte hur jag känner och mår. Men ändå verkar det inte var många som förstår.
.
Så därför kan det bli lite tomt här i bland, då jag inte vet hur jag ska forma mina känslor och tankar till ord. Hur jag ska få dom att hänga ihop och bilda något som är förståeligt. Men även när det händer mycket i mitt liv, då när jag är mitt i det och inte hunnit sätta känslorna på rätt plats. Då kan det bli mycket tomt, även i mitt huvud. En förvirring som kan göra en galen för jag vill ju bara förstå. Då blir det tomt.
.
Men även när det ät tomt, då det inte finns något att skriva om. Det händer inget i mitt liv, bara en massa skola och inget annat får plats i tankarna. Då när inget är intressant och uppseendeväckande, då blir det tomt.
.

Nu får jag ta mig i kragen.

Ja, nu kan jag inte neka det längre, jag är stressad. Visst går det och ignorera och det har jag gjort väldigt länge. Men nu är det svårt när stressen har blivit en fysisk smärta. Magkatarr Yeay! Alltså är det från och med nu mycket planering och försöka ta det lugnt som gäller. Speciellt jag som är så oerhört duktig på att ta det lugnt ska nu ordna upp mitt liv så jag har tid att bara va.
.
Så detta blir en utmaning kan man säga. Det värsta är att man kanske inte hinner med allt man vill göra om jag nu måste ta det mer lugnt, och då blir det ännu ett stressmoment. Alltså får jag försöka prioritera bort vissa saker och komma på att jag egentligen inte behöver eller vill göra detta.
.
Nu måste jag verkligen tänka på mig själv i första hand och inte göra en massa saker åt andra. Jag måste helt enkelt säga nej och effektivisera min tid lite bättre. Och det är jag verkligen inte bra på, det kommer alltid hundra andra grejer jag vill göra och så skjuts det andra upp. Det jag egentligen borde göra. Så nu är gäller det att tänka på min kost, planering och mig själv. Så hoppas jag att det snart lägger sig igen.
.

Gud

Det är skönt att veta att man aldrig är ensam.
.
.
bilden har jag snott av mia, tack till henne

ja..

Jag vill ha svar, inte bara en jävla massa frågor!

Skratt och grått

Jag verkligen känt alla känslor som går idag. Allt från hat till kärlek, en massa känslor som bara har överrumplat mig. Till och med tårar så arg och besviken jag är men på samma dag har jag skrattat av lycka. Lycka av att jag har underbara vänner som alltid finns där för mig. Och dom människor som vet precis vad dom ska göra för att få mig att lysa av lyckorus. Samtidigt tycker jag illa om dom människor som får mig att gråta och bli frustrerad och arg. Visst ibland kanske dessa kan vara samma människor men det är inte ofta. Varför känns det alltid som det är någon som försöker sabotera för mig?
.

Half heart


.

.
.
Jag gillar dig...
.
.

Half of my heart

.
Half of my heart's got a grip on the situation
Half of my heart takes time
.

Mesiga Sverige är ändå rätt bra.

Jag är så otroligt glad att jag bor i detta falukorvs formade land. Fast det är oerhört mesigt och alltid neutralt gillar jag det. För vi har jämlikhet, demokrati och fred, ja sen är det hundra andra saker som också gör detta landet så bra att bo i men fram för allt annat så är det de tre sakerna.
.
Jämlikhet. Tänk om jag inte hade haft samma rättigheter som någon annan. Att jag hade behövt behandlas annorlunda på grund av att jag är kvinna. Hur bra är det inte att jag får gifta mig med vem jag vill, ha vilken religion jag vill, klä mig hur jag vill, umgås med vem jag vill, jobba var jag vill (nästan), gå i skolan. Jag kan rabbla upp hundra grejer till. Saker som vi tar förgivet.
.
Demokrati. Jag får vara med att bestämma. Tänk att hela det svenska folket kan säga att det är jag som bestämmer i detta land. Då finns det ingen som kan manipulera ett helt land om det är vi som bor i landet som bestämmer. Det är inte en man som bestämmer utan varje litet huvud i hela Sverige gör besluten tillsammans.
.
Fred/Frihet. Trygghet, något jag har känt hela mitt liv. Jag lever inte i förtryck eller att det finns en risk att jag skulle stötta på soldater med vapen utan för min dörr. Att inte känna sig trygg måste vara det värsta man kan känna. Jag vill aldrig i mitt liv uppleva krig, jag vill ingen ska behöva uppleva krig.
Frihet att kunna säga vad man vill, göra vad man vill (nästan) och det finns ingen som kan komma och säga att du inte vår tycka och tänka vad du vill. Friheten att själv få välja tror jag vi ofta tar förgivet.
.

The cruelest thing


Låt oss.

Det är lugnt, gå du! Jag struntar i om du försvinner och förändras. Du kan göra som du vill men tro inte att jag kommer stå kvar och titta. Tiden förändras och det gör också vi, vår tid kanske är slut. Så gå du din väg och strunta i mig. Du behövs inte om du är som nu. Det finns andra som jag heller behåller om allt vi säger ska övervakas. Det finns inte längre plats för mig.
Låt oss gå vidare.
.

Hum..

.
Varför har man så många frågor? Varför är man så nyfiken? Varför finns det inte tillräckligt många svar? Varför tar undran aldrig slut?

I..

.
HOPE U GET MY POINT.
.

Det snurrar i min skalle.

Så mycket tankar och funderingar, problem och lösningar som jag har i mitt huvud är ofattbart. Men det är väl inte så stor skillnad jämför med någon annan. För vi alla har en massa funderingar och tankar, det kanske ibland känns som det är bara jag som mår/känner/tänker så här. Då har du fel, för vi alla är ju människor och har likadana hjärnor. En människa går igenom ungefär samma stadier, visst är det på olika sätt men jag tror att vi ändå går igenom ungefär samma problem.
.
Vi går alla igenom puberteten, skolångesten, gymnasietiden, tonårsdepression, ensamheten, beslutsångesten, vuxenångesten och en massa andra problem. Alltså är vi inte ensamma om hur vi mår. Det hade jag velat höra varje gång jag känner mig ledsen för då hade jag mått bättre. Jag hade kanske inte känt den frustrationen över att ingen är som jag .Då kanske jag skulle förstått att det finns någon annan som går igenom samma sak.
.
Det sista men vill känna är att ingen förstår en, att man inte har någon att prata med. Den känslan vill jag inte uppleva fler gånger. För när man känner att ingen förstår en börjar man leta fel hos sig själv, vad man gör för fel. Allt detta att någonting är fel, varför skulle något vara fel. Men oftast är det bara i en själv man letar men kan det kanske inte också bero på dom runt om. Ibland kanske dom runt om inte förstår eller uppfattar dina signaler, ibland kanske man måste vara övertydlig. För det är verkligen aldrig fel på någon. Om det är en själv som kommit fram till det eller någon säger det till en så bara säg att det är inget fel på mig jag är lika rätt som någon annan.
.
Man måste tro på sig själv, lita på sig själv och framför allt lyssna på sig själv. Men säg aldrig att du är fel eller onormal för du är perfekt, lika bra som någon annan. Vi alla är ju människor.
.

Normal

Jag hatar ordet normal. För vad är egentligen normalt? Hur ska man vara/bete sig/tänka/umgås/säga för att vara normal? Det finns inget svar på den frågan för ingen vet riktigt vad normal är. Vi alla känner nog oss onormala, jag tror ingen kan säga att jag är helt normal. Och samtidigt som vi vill vara "normala" vill vi vara unika och speciella. Hur fan går det ihop? För normal är väl att vara som alla andra.
.
Så många gånger jag mått dåligt över att jag tyckt jag inte varit "normal". Så många gånger jag tänkt det är ingen annan som tänker/beter/mår/är som jag. Då kan frågan "Är jag onormal?" lätt komma upp i huvudet. Och då vill jag bara säga NEJ det är jag inte och ingen annan heller. För jag lovar att det finns andra som känner likadant, man är inte ensam. Det finns ingen i hela världen som är normal.
.

Fuck you!


I <3 U

Nu var det länge sedan men jag har inte varit hemma. Alltså har jag en ursäkt.
.
Jag tänkte bara snabbt nämna att jag är så oerhört tacksam över mitt liv och över alla i min närhet. Och jag gör verkligen det på allvar varje gång jag träffar mina vänner eller smsar eller telefonar dem så känner jag fy vad jag är lycklig att jag har dig. Att jag vara en del av ditt liv och att du är en del av mitt. Jag tror nog inte alla mina vänner förstår hur mycket de betyder för mig för jag visar kanske inte dem allt. Men jag hoppas all i alla fall någon av er ser detta och kanske förstår lite mer av hur mycket jag älskar er.
.
I LOVE YOU!
.

Häftigt.

Ibland lyckas man verkligen få många bra bilder på en promenad så här kommer några till. =)
.
.

Ensam.

Jag är bra på att vara ensam. Det händer inte så ofta att jag är helt ensam för på alla ställen jag är finns det andra människor. Men ibland händer det att jag är ensam och ibland är det så himla skönt. Allt är tyst och lugnt, man kan göra vad man vill och behöver inte stressa över huvudtaget. Det är det bästa med att vara ensam allting är lugnt.
.
Och jag är bra på det också, jag gör alltid en massa grejer och det är inte ofta jag blir rastlös när jag är själv. Det finns ju en lång lista på saker jag vill göra när jag får tid så det är bara att börja checka av. När man är ensam får allting ta sin tid och det är ingen annan som bryr sig om vad jag gör eller hur jag gör det. Det är bara jag själv som bestämmer. Jag behöver inte dela med någon annan, inte ta hänsyn till någon annan, jag kan vara helt egoistisk.
.
Visst sen är det ju inte alltid man vill vara ensam det är bara skönt när man själv vill. Annars kan man känna sig bortglömd och ensam på riktigt. Att det verkligen är ingen som bryr sig om en. För när man inte själv har valt det finns det ingen vilja till att göra något heller utan då blir det att man sitter där och slösar bort sin tid genom att tycka synd om sig själv.
.
När man är ensam har man tid att tänka. Tid att låta tankar och funderingar poppa fram och bara få lägga kroppen slappna av. När man har en massa människor runt om en hela tiden är det svårt att slappna av och att tänka klart. Det kommer hela tiden saker i vägen. Man glömmer helt enkelt bort sig själv. Men när man är ensam är det bara en själv det handlar om.
.

Jag har haft tid!

är kommer en massa foto tagna av mig, hope you like them!
.
.

P.s

P.s. Finns mycket som bubblat upp nu på sistone som får mig att tänka och verkligen fundera på hur mitt liv är och kommer bli. Många runt om mig som tar beslut och skapar nya relationer, nya erfarenheter som får en att agera och ändra sin åsikt på ett helt annat håll.
.
En massa förändringar samtidigt som det känns som ingenting händer.
.

Pojkvän eller inte pojkvän?

Varför är det alltid så jävla viktigt, om man har en pojkvän eller inte. Jag menar jag är fortfarande samma människa oavsett om jag har en kille eller inte. Det är så mycket status eller vad man ska säga, att man är lite bättre om man har pojkvän. Men varför skulle det vara så, exakt som det är synd om oss som är singel. Jag vet inte om jag tycker det eller jag vet att jag inte tycker det. För det är väl klart att det inte är synd om oss.
.
Och varför ska man vara sökande bara för att man är singel? Så bara för att jag inte har någon vid min sida är mitt liv en enda skattjakt. Nej det kan jag säga att det är den inte, men klart vill jag också ha en pojkvän någon dag. Men bara för att jag inte har en nu är jag inte olycklig
.
Detta gör mig verkligen arg, okej lite överdrivet kanske, när alla tror att man är lite bättre om man har pojkvän/flickvän. Att vi andra ska gå och vara avundsjuka och se upp till dem. De kanske inte tänker så men så känns det. Som om jag sitter och tänker oh varför har jag inte det som dom. Det är ju bara fjantigt. Som att livet är mycket enklare med en partner och inga problem finns. Jag säger bara bullskit!
.
Det finns en massa problem i deras liv också. Andra problem an mina kanske men nu behöver jag bara tänka på mig själv inte ta hänsyn till någon annan. Det behöver jag verkligen om jag ska dela mitt liv med någon annan. Dela mitt liv, det säger ju allt. Men visst båda liven har sina för- och nackdelar. Alltså ska man inte säga att det ena är bättre än det andra.
.

:)

CHECK!

För kort?

Jag gillar höstlov men samtidigt får jag inte så mycket gjort. För det blir alltid så att jag planerar inget direkt och så vaknar jag sent sedan har alla redan bestämt när jag väl är redo. Men det är skönt att inte göra så mycket heller förutom att jag blir väldigt rastlös. Alltså kan man ju säga att jag är väldigt kluven.
.
Men visst vill man utnyttja lovet till max och men hur gör man det. För ska man inte sova ut och ta det lugnt, njuta av att man inte behöver gå upp kl6 och att man inte är i skolan och inga läxor. Men samtidigt vill man hinna med så mycket under lovet som man aldrig hinner annars, träffa kompisar och göra saker man inte hinner eller kan annars.
.
Jag hinner aldrig med allt det jag vill göra under mitt lov, det beror nog på att jag har en tendens att slappa bort dagar istället för att utnyttja dem. Och så är jag lat, jag orkar inte fixa och planera så då blir det all mina idéer rinner ut i sand. Men det finns ju en massa tid och varför kan man inte göra något annars när man inte har lov. Det finns tid om man vill och planerar.
.
Alltså är det bara att nyttja den tiden man har i vanliga fall så blir det inte sådant berg av grejer man vill göra på lovet. Dör det finns ju inte hur mycket tid som helst fast man tycker lovet är långt.
.

blomma

Önska jag hade tagit den bilden.

U.

Not the first, or the last,
But you're possibly the prettiest.

Om jag vore död..

Jag tror att vi alla har någon gång funderat över hur det skulle vara om vi dog. Helt plötsligt, nu! Vem hade sörjt och vem hade bryt sig, vem hade kommit på begravningen, vem hade gråtit, vem hade inte bryt sig? En massa frågor för att på något sätt kunna besvara hur mycket man betyder. I stora drag ju fler som gråter ju mer betyder man. Nej men det är verkligen att hård dra det så kanske ändå. Men det kanske inte är hur många som gråter utan vem.
.
Jag tror att det är färre än vad man själv tror, jag tror att många tänker att man betyder något för så många. Medan jag samtidigt vet att man vill för stora sig själv. Så alltså är det ju inte konstigt att man undrar vad som skulle hända om man dog. Speciellt för det är något man aldrig kommer få uppleva. För på något sätt vill man alltid ta reda på det som inte går, man är helt enkelt nyfiken.
.
Jag hade velat dö och kunna se allas reaktion, för det är ju verkligen då allas "riktiga" känslor kommer ut, eller ärliga kanske är ett bättre ord. För jag hade verkligen velat veta vem som finns där på riktigt och vilka som inte bryr sig då hade man kunnat sortera. Ha kvar dem allra bästa bara. Men det kommer ju inte hända, men jag har fantiserat det i mitt huvud hundra gånger och drömt det. Och jag förvånas även då det inte är på riktigt men det får en ändå att tänka efter.
.
Sedan kan det ju också vara så att människor man inte trodde man påverka eller hade ett inflytande på. Människor som inte visade sina känslor eller som man påverka utan att veta om det kanske bara genom att ge dem lite mer uppmärksamhet eller bara säga hej. För jag vet att ibland kan man verkligen behöva ett hej. Och sen finns det även dem som man trodde skulle bry sig mer som kanske inte alls sörjer.
.
Allt detta är ett mysterium och man får ju bara hoppas att man har dem som jag betyder något för närmas. Men även fast du kanske inte betyder så mycket för någon kan den betyda väldigt mycket för dig. Så tänk på vem du vill ha nära och inte vem som vill vara nära, för det kommer rätta till sig själv.
.
Oj, detta kanske inte alla skulle skriva om i sin blogg men detta är något som har påverkat mig mycket och jag vet att andra också tänker på det men kanske skäms eller inte bara berättat för någon. Så tänkte jag bara säga att du är inte ensam!
.

RSS 2.0