min bästa vän.

Jag vill vara din bästa vän. Jag vill vara den du kommer till när du mår dåligt men även när då mår bra. Jag vill vara den som du berättar allt för och litar på till 100%. Jag vill vara den som du kan bara vara med, vi behöver inte prata.
.
Jag vill att det ska vara vi. Du och jag ska vara som handen i handsken. jag vill andra ska ta förgivet att när du kommer kommer jag och tvärtom. Jag vill vara den du kan ringa mitt i natten utan att tveka, aldrig tänka på vad du ska säga och kunna vara helt dig själv. Jag vill vara den du kan skratta och gråta med.
.
Jag vill vara en självklarhet i ditt liv!
.

Härligt med vinst!

Efter en helg med bara mina lagkamrater och stundtals närkontakt med motståndare är jag glad över att vara i just vårt lag. Fast vi är i olika åldrar och faser i livet har vi hur roligt som helst. Gemenskapen kan man ju inte gå miste om när man ser oss. Jag känner mig som en i laget fast jag inte varit just här så värst länge. Klart är vi ett lag på plan men även utanför. Man behöver inte vara bästa kompisar och umgås alltid, det finns sådana också i laget, så finns man ändå där för varandra. Det är det vi som lag vi står för inte vi som enskilda spelare.
.
Det känns ju bara som att denna säsongen kommer bli toppen och jag ser verkligen fram emot den. För fast vi inte alltid vinner och är bäst har vi kul när vi spelar, i alla fall jag. Vi spelar för varandra och stöttar upp varandra så vi som lag är så bra som vi kan vara. Det är därför jag spelar innebandy för att känna just såhär.
.

ordinary people

Texten är underbar i denna låten! Älskar den!

glömma

Det är svårt att glömma människor när man träffar dem varje dag.

sunshine



Upplev världen!

Det finns så mycket i världen jag vill uppleva, se och känna. Olika kulturer, länder, människor och samhällen, allting är olikt vårt eget. Uppleva nya saker som för mig är spännande. Sådan tur har jag lång tid på mig att uppleva allt. Så det är bara att börja att checka av på min lista.
.

Slut

Varför känns det inte avslutat fast vi beter oss som det? Vi har ju sagt hundra gånger med olika ord att nu är det slut. Hejdå!
.
Ändå finns det fortfarande en tanke i mig som säger att du är min, att vi fortfarande är ett vi. Men har det någon gång ens varit vi eller är det bara vår fantasi som har velat. Det känns som om det alltid är något som är fel. Vi har aldrig varit det vi vill vara och vi kommer nog aldrig bli.
.
Alla chanser vi har gett varandra, du nog fler än jag, har gjort att tålamodet kanske ha tagit slut. Men varför finns det fortfarande ett om? Jo, för jag vill ha det vi fantisera om och det som var vårt mål. Tyvärr fungerade det inte med dig men kanske hittar jag någon annan som kommer uppfylla min dröm.
.
Så nu säger jag hejdå på riktigt. Nu är vi slut och från och med nu är det bara jag och bara du. Inget vi.
.

*


Moi!


Tid

Tiden går fort när man har roligt, så det är väl bara att sätta igång att skratta!

Välkommen till verkligheten

Nu är allt som innan igen, i alla fall nästan. Skolan har börjat och livet får tillbaka sin vardag. Allting får tillbaka sin rutin, jag får in min rutin och så är mitt liv planerat varenda minut från till höstlovet. I alla fall känns det så för allt jag gör tar sådan tid och dagarna är ju så korta. Jag vill ju fylla dem med så mycket som möjligt men då har dagarna en tendens att försvinna.
.
Så nu ska jag försöka att inte stressa bort hela terminen och verkligen försöka ta saker som de kommer. Inte stressa ihjäl mig och bara göra det jag verkligen vill och behöver. Men det är ju så lätt, för när man väl börjar stressa så är det som en ond spiral. Men jag ska verkligen försöka, tänka positivt och ta allting med en klackspark.
.

Drömmar

Drömmar får mig är tro på det omöjliga. Får mig att fantisera och hoppas på ett perfekt liv. Drömmarna kanske får mig att sträcka mig lite längre och vilja lite mer. Men drömmar kan även göra en förkrossad för inte alltid blir det som jag drömmer. Till och med sällan blir det som jag drömmer.
.
Mina förhoppningar är för höga och jag blir istället besviken. Egentligen det inte är dåligt det som blir verklighet men kanske ändå lite sämre än mina drömmar. Så drömmarna kanske får mig att vilja mer och kämpa längre men de ökar samtidigt mina förhoppningar på hur mitt liv ska formas. Jag blir lite mer petig.
.

Musik & känslor.

Det hör ihop. Musik kan få dig på vilket humör du än vill och få dig att känna alla känslor i hela världen. Vilken inverkan musiken har på oss, vi formas av musikens melodi och text. Att lite medtryckande musik med mycket bas och lättsam text kan få mig att må toppen är fantastiskt. Lika väl som lugn deppig rockballad kan få mig att vilja gråta. Det är det som är underbart med musik för det väcker en massa känslor. Allt från lyckorus till att gråtta floder bara genom vilken musik man lyssnar på!
.

.

U

Du får mig alltid att fundera. Du får mig att tänka ett steg längre. Du får mig att vilja sträcka mig efter det omöjliga utan att ens tycka det verkar fel.

inspiration?

Det måste nog hända något som får mig att fundera och grubbla om det ska bli bättre uppdatering på bloggen. Någon som kan gå mig lite problem så kan jag säkert hundra saker att blogga om. För det är mycket lättare att klaga än skriva om att som är toppen. På något viss så är det lättare att hitta ord till det som bekymrar mig och får mig att ledsna än det som för mig glad. Men när väl skolan har börjat igen och allt blir som vanligt kommer det säkert finnas hundra saker att blogga om.
.

Majs!


Vädret!

Det är den 18 augusti och det borde vara 25 grader varmt, vi borde ligga på stranden och bada i det varma vattnet. Inte ska vi ha tjocktröjor på oss och sitta inne och kolla på film. Men ändå är det det vi gör eftersom vädret är riktigt kasst. Visst vi har haft 5-6 veckor men underbart sommarväder och vilken värme men det betyder inte att vi redan kan ta höst för det. Bara en månad till med fint väder och jag är nöjd, hösten är redan så lång vi behöver inte ha den längre.
.
Alltså gör detta vädret mig deppig. Jag blir handlingsförlamad när jag inte kan vara ute, jag orkar ingenting och blir sur. Det är inte meningen att det ska vara så här regnigt och kallt, det är meningen det ska vara soligt och varmt.
.
Solen och värmen kommer säkert lagom tillbaka när vi ska börja skolan och måste vara inne.
.

Long time no see.

I alla fall har det inte varit några riktigt intressanta och långa inlägg. Men jag har inte haft något att skriva om och då är det svårt att skriva långa inlägg fyllda med åsikter. Så jag kan väl säga att jag känner mig lite hur form när det gäller bloggandet för tillfället. Det kanske vänder redan till senare för jag känner att det finns ändå lite jag vill säga.
.
Vi får hoppas!
.

Picture

Oredigerad!

träd!


??

Man kan inte vara ensam i en värld med nästan 7 miljarder människor. Eller kan man?

Bäst?

Finns det ett begär hos alla människor att de vill vara bäst. Alla människor strävar efter perfektion men måste de huvudsakligen bättre än andra. Människor vill visa vad de är, skryta om den själva och vad de gjort. Dränka sig själv i god kritik, men att samtidigt ger när sig själv dålig kritik för man vill bli ännu bättre.
.
När man skryter om sig själv tycker jag att det är som att se ner på andra. Bara för man tycker att man själv är bra betyder det inte att andra är sämre. Alla människor är självgoda vissa mer än andra. Eller rättare sagt vissa visar det mer än andra.
.
Vi måste inse att vi inte är själva vid toppen utan omringade av andra.
.

*


Kyssar m.m. glöd.
.

Dot

Something most be wrong!

Jag är unik!

Jag vill vara på unik och speciell. Annorlunda säger nog många andra, men jag vill sticka ut. Jag vill stå på mina ben och leva mitt liv så som jag vill. Det kanske låter egoistisk men det är ju egentligen vad alla vill. Fast de flesta vill ha likadana liv. Jag vill ha något annat, något ingen annan redan har gjort. Jag vill vara först, visa världen vem jag är och att jag är unik. Då gäller det ju att visa sina åsikter och tanker men det gör en samtidigt så sårbar. Bli granskad och kritiserad för att jag inte är som alla andra.
.
Och det får mig att vara precis som alla andra, bara smälta in och försvinna. Då kan inget såra mig, eller? Det finns säkert lika många nackdelar med det livet. Så vilket är då bäst? Jo, det jag vill leva. Det jag vill! Det är bara jag som bestämmer över mitt liv och just när det gäller detta är jag egoistisk. Eftersom jag vill vara annorlund och sticka ut. Jag vill visa världen att jag är någon som står kvar var hon vill, fast det är hundratals som vill flytta på mig.
.

Where?

Where are you when I need you?

Ibland är jag blind.

Tur då att det finns andra som kan visa mig. Visa hur mycket du egentligen bryr dig för jag kan inte se, jag tar det förgivet och märker inte att du verkligen vill veta hur jag mår. Men nu har jag märkt att du fråga och undrar och du vet nog inte hur mycket jag uppskattar att du finns fast jag ibland bara vill du ska försvinna.
.
Men jag vill aldrig du ska försvinna.
.

Hate or Love?


Suffering

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”

Singel.

Alla antar att bara för att man är singel är man sökande. Så det ultimata, det alla vill ha, är ett förhållande. Alla vill ha någon att tillhöra, någon de kan kalla min. Man vill vara vi inte jag. Alla runt om en tror det i alla fall, de försöker hjälpa med att introducera nya människor till mig. Men jag står fortfarande här utan pojkvän.
.
Man kan även trivas med att vara singel, det finns faktiskt fördelar med det med. Det finns en frihet med att vara singel, en självständighet som man inte har när man är i ett förhållande. Man behöver inte anpassa sig på samma sätt. Det är bara mig det handlar om.
.
Sen är det även tid! Alla som känner mig vet att min tid är väl planerad, jag har hundra saker jag ska göra samtidigt som det jag inte vill göra måste få plats. Skola, plugg, träning, vänner, match och familj och även mig själv så få plats på den tiden. Vilken kille tar så lite plast så de passar in i mitt liv, det är ingen som orkar vänta. Så alltså har jag inte tid, eller?
.
Så bara för att man är singel betyder inte det att man är sökande.
.

Förvirrad.

Den bästa förklaringen på mig är förvirrad.

Happy.

As happy as i can be when you are around.

beslutsångest.

Hur kan jag vilja ha det men samtidigt inte. Jag kan ju inte samtidigt äta kakan och ha den kvar. Men vad ska jag göra då? En plus och minus lista och se vad som får flest. ......................
.
Sen vet jag inte, jag måste ju bestämma mig, kan inte vela hur länge som helst. Alltså har jag stor beslutsångest.
.

Herren.

Människan tänker ut sin väg, men stegen styrs av Herren.

Fly!

Det kvittar hur man gör, för man kan aldrig fly från sig själv. Hur mycket man än försöker så kommer ens tankar finnas kvar. Du kan inte gömma dig eller springa, sanningen kommer alltid hitta dig.
.
Visst kan man fly från människor och sin omgivning. Du kan försvinna och verkligen glömma allt vad människor tycker och tänker. Men dina egna tankar och åsikter de kan du inte fly från. Hur mycket du än vill bli av med den så måste du acceptera dem. För det är ju du.
.
Så istället för att fly ta tag i dina tankar och red ut dina problem. För då kommer du inse hur många svängar du gjort på en vanligtvis rak väg. Det är bara att leva livet, inte så svårt och komplicerat.
.

Life is good when you notice it

Ibland kan man känna att fan vad livet går trögt, att det inte är så som man själv vill det ska vara. Man är ju rätt så petig, perfektionist faktiskt när det gäller just ens eget liv. Allt ska vara perfekt, man ska ha pojkvän, massa vänner, en bra familj, det ska gå bra i skolan men man ska samtidigt vara supersocial på fritiden. Men hur många är det egentligen som har allt det, alla har något av detta klart. Kanske några till och med fler av dem.
.
Men varför är mitt liv sämre bara för jag inte har någon pojkvän t.ex., det är ju bara tramsigt att inte nöja sig. Aldrig i hela ens liv kommer man ha allt, men livet kan vara perfekt ändå. Så om jag tänker efter så är mitt liv rätt bra, jag är lycklig fast att jag inte har allt. Men ofta glömmer jag bort det, jag märker och uppskattar inte mitt liv fast att det är toppen.
.
Jag har en tendens att när jag inte har några större problem gör jag de få små problem jag har jätte stora. Måste det alltid finns något som är fel i mitt liv, men det är väl att jag är perfektionist just när det gället mitt liv. Och att det hela tiden kan bli bättre. Varför alltid se på det negativa när egentligen där är mycket mer positivt att titta på. Det är nog mest sin egen inställning, man kan själv välja hur man vill se det.
.
Så alltså ska man kanske lägga märke till hur bra man har det egentligen om man skiter i de små problemen
.

Prestation.

Över allt måste man prestera, på träningen, i skolan, på jobbet o.s.v. Man måste hela tiden bli bättre och visa att man gör något. Det finns hela tiden en press från en själv, vänner, familj, tränare, lärare, lagkamrater. Det största pressen kommer nog från en själv men klart finns det press från andra med. Du måste helt enkelt visa vad du går för.
.
Ibland orkar man inte med det, tycker att varför måste jag prestera och pressen man har på en gör en stressad. Då får det en negativ effekt, för att istället utvecklas stannar man och kommer inte längre fram. Men oftast tycker jag att det har en positiv effekt, det får en att vilja lite mer. Kämpa för att överträffa andras förväntningar.
.

How long?

For how long can you and me talk, we talk in days without breaks and still we have more to talk about.
How can it be so?
.


Me


Vill du hålla min hand?

Det enda jag saknar är någon vill hålla min hand. Någon som bara vill vara med mig.
.
Men det är väl det alla tjejer vill ha? Jag är väl inte annorlunda jämfört med någon annan. Men egentligen är det ju inte så konstigt, alla vill känna närhet och samhörighet.
.

RSS 2.0