När ska du ligga bredvid mig?


I love you


Sol

Detta vädret gör mig lycklig, det känns inte ens jobbigt att åka till skolan i det här vädret! Man vill ju bara vara ute och njuta, inte stressa och sitta vid datorn. Men det känns bra i alla fall att solen skiner och solglasögonen kan vara på. Allting känns lite lättare när solen är framme. Speciellt nu när det varit grått och tråkigt alldeles för länge. Man blir deprimerad av allt svart, grått och regnigt väder. Men nu blir man bara lite deppig när man tvingas vara inne. Snart kan inte ens någon tvinga mig att vars inne så då är det lugnt. Härlig dag, riktigt härligt!


Kom då!

Denna veckan är inget som det brukar.. Allt är lite annorlunda och inget går enligt rutinerna. Båda bra och dåligt tycker jag. Det är kul att få hitta på lite andra saker, träffa lite andra människor men jag gillar mina rutiner, alldeles för mycket. De flesta gilla förändring, det går spänning i livet och nyfikenhet. Visst är det kul när det händer andra saker men det är rätt bekvämt när allt bara rullar på som det brukar, livet är lite enklare då.

Det som är jobbigt just denna vecka är att det känns som jag har massor men tid men ändå hinner jag inte med någonting. Jag kanske har mer tid än vad jag brukar men denna veckan gör jag andra saker än jag brukar så rent praktiskt har jag mindre tid. Så i morgon gäller det att vara effektiv mycket gjort på lite tid helt enkelt. Om jag vill kan jag men jag vill egentligen inte.. Ajja vissa saker måste göras, exempel skolan som man mycket hellre just nu hade skitit i resten av terminen. Men då blir det inte som jag tänkt mig och kommer vara missnöjd och känna varför gjorde jag inte mer. Men kan inte den tjejen komma nu och pusha på denna tjejen som bara vill att allt ska vara slut. Jaja det är väl inte mer än att kämpa vidare.


Keep your head high!


Coach

I fredags sa en mamma i min pojkväns lillebrors lag att jag borde vara coach för ett pluttlag och direkt sa jag nej jag hade inte passat där. Men det tyckte hon att jag skulle. Det fick mig att börjar tänka och har inte riktigt kunnat släppt det sedan dess. Mitt argument har hela tiden varit att jag inte haft tid, skolan har tagit allt för mycket tid. Men efter studenten kommet det inte finnas någon skola som tar all min tid och det hade ju varit kul att träna ett lag. Så jag får väl tänka vidare och saken för det hade varit roligt att vara ansvarig för ett gäng ungar. Det hade varit riktigt roligt!


God


Plupp


Bandy!

Jag kan ju också säga att i torsdags förra veckan så tränade jag bandy första gången på ett bra tag. Det var riktigt roligt men jag vågade inte göra så mycket. Är fortfarande väldigt rädd om min fot och jag vill inte råka snubbla så det blir likadant igen nu när det är så ömtåligt. Men det gick bra i alla fall, det kändes lite men gjorde inte speciellt ont. Så jag får traska vidare och hoppas att jag snart kan springa hur mycket jag vill. Just nu känner jag mig som en riktig nybörjare och orkar inte riktigt.


Skolan -Blä!

En vecka sedan förra inlägget och under den veckan har det inte hänt så mycket mer än väldigt mycket skola. Väldigt mycket skola, fast vi hade en dag ledigt i mitten. Den hjälpte inte eftersom på all vår lediga tid så måste vi ändå plugga. Det enda jag gör just nu har något med skolan att göra. Och när det finns något annat att hitta på få måste jag ändå prioritera bort det till skolan.

Det värsta är ändå inte att det är mycket i skolan det värsta är att jag inte vill göra något alls med skolan. Är sjukt skoltrött just nu och orkar inte ens ta tag i saker jag måste göra. Det kommer ju inte bli några större insatser för mig fram till studenten. Suck! Jag vill just nu bara krypa ner i min säng och komma tillbaka till verkligheten om typ ett halvår. Då hade det nog känts bättre. För just nu är allting bara tråkigt och jobbigt

Jaja man får väl se det lite positivt det är sista gången jag gör något sånt här på ett bra tag.


Ingen är som du.

Du är det finaste jag har! Och en massa annat but you know my feelings.


Lyx

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1170220/images/2012/pic_194419879.jpg" class="image">


Vänta

Jag gillar verkligen inte att vänta. Om jag bestämt mig för något vill jag det ska hända direkt. Jag vill inte anpassa mig för att allt annat ska klaffa. Mycket bättre om allt kan anpassa sig till mig. Nä jag förstår att så funkar det ju inte men det hade varit skönt. Speciellt när jag vill en sak men resten av världen en annan. Hela mitt liv är upplagt med en massa fasta tider som inte går att rubba om något annat flyttas. Det är bara att vänta och vänta. Och det är riktigt tråkigt för ofta hittar man något annat mm hellre hade velat göra. Trist!


Lämna mig aldrig!

I will tell your story if you die
I will tell your story and keep you alive
The best I can, I will tell them to the children
If we have some, if we have some
That i’ve always felt the feeling we would die young
Some die young, some die young, some, some die young
But you better hold on,
So many things I need to say to you
Please don’t, don’t let me go
And we said we would die together
Some die young, but you better hold on
So many things I need to say to you
Please don’t, don’t let me go
And we said we would die together
Some die young
I will tell your story if you try
But how long will your thoughts of valleys stay green
When the world you were born in changes with seasons,
Will you run with this dream, or will you run alone
Or will you run against and finally reveal
Why some die young
Why some die young
Why some die,
Some die young
But you better hold on
So many things I need to say to you
Please don’t, don’t let me go
And we said we would die together.


Way to positive!

Idag är det fredag och idag börjar en hel helg med massor av kul och massa underbara människor! Måste säga att jag är väldigt exalterad över helgen. Det ska bli härligt att träffa människor som jag verkligen saknat. Bara få höra hur det går i deras liv ska bli kul. Och en massa mys med familjen också! Detta blir nog en toppen helg!


Photoshop

Idag har jag suttit och lajat med photoshop och bara använt en massa olika finesser. Måste säga att det är väldigt kul hur man kan förvränga en bild och ändra den. Speciellt nu när man förstår och kan.

Nedan ser ni en rolig bild av mig när jag har bara använt alla verktyg jag kommit åt. Inte haft någon tanke eller något. Förhoppningsvis kommer det mer genomtänkta projekt senare fick lite inspiration idag.


Fot

Nu vill jag börja spela bandy igen. Snart har det gått två veckor sedan jag skadade mig och kan fortfarande inte springa. Det är riktigt riktigt trist ska jag säga. Jag tänkte att äh det går över snabbt redan nästa vecka är jag hel men nej. Det är inte kul när man inte själv får välja att inte träna. Fast jag gymmar så är det inte samma sak, jag vill springa, kunna gå normalt och röra foten hur som helst utan att det går ont. Men det tar väl ännu längre tid, det är inte meningen att saker ska gå lätt och smidigt. Och jag missar de två sista matcherna på säsongen. Så nu är inte ingen mer div 1 för mig på ett tag..

Jag tror ju alltid det värsta och eftersom jag fortfarande inte blivit bra så tror jag att jag aldrig kommer bli bra och aldrig mer kommer kunna springa. Men förhoppningsvis överreagerar jag.


Redan torsdag

Redan torsdag och det känns som jag inte ens hunnit blinka. Nu är det verkligen full rulle med skolan varje sekund tänker man på skolan. Det värsta är att nu är man som mest skoltrött. Det är så lätt att skjuta upp saker speciellt när deadline är sju år fram! Samtidigt som det är apmycket kvar så säger alla hela tiden att snart tar du studenten och det är inte mycket kvar nu. Men jag kan säga att ni har helt fel för det är sjukt mycket som ska göras till den 7 juni. Jag tror våra lärare har glömt att en månad bara är 30 dagar. Det verkar som fe räknat helt fel och insett nu att det är miljontals saker vi har kvar. Men det gör ju i alla fall att tiden går fort så då är jag snart klar!


Härliga bilder


Jobbigt..

Jobbig pissdag! Eller det har bara inte fungerat. Jag har varit överallt men egentligen ingenstans. Mitt huvud stannade nog kvar på kudden i morse. Jag har verkligen bara längtat hela dagen för att få gå och lägga mig igen. Allting har varit jätte jobbigt och svårt, inget har gått smidigt. Förutom att jag i morse hann med bussen fast jag var tvungen att vända. Så en bra sak! Och jag kan inte ens bara gå och lägga mig när jag kommer hem för jag måste plugga ännu mer. Suck!


Skönt!

Äntligen fredag! Har längtat extra mycket efter denna helgen men vet egentligen inte varför. Det händer inte mer än vanligt. Det har verkligen inte varit en jobbig skolvecka så inte därför. En fördel är ju att jag slipper de riktigt jobbiga trapporna som jag slagits med hela veckan. Det är skönt också för det har ju gått några dagar sen söndags så snart kanske jag kan spela bandy igen. Det är nog att denna veckan har jag varit rastlös hela tiden, tror jag måste gymma eller något för att bli av med all energi. Hatar att inte kunna springa, jag kan inte ens gå ordentligt. Missar även sista hemmamatchen i div 1 på ett tag. Jävla skit, hade varit bättre att bara hugga av den!

Allmänt konstigt inlägg med blandade tankar men det är i alla fall alltid kul med FREDAG!


Sida vid sida?

Det är skönt att veta att fast någon sviker mig så finns där alltid någon annan som står vid min sida. Det kanske är hårt att säga men en person betyder inte allt men så är det. För det finns en bunte människor i mitt liv som betyder väldigt mycket. Och om du nu inte bryr sig så finns det andra som gör. Men jag behandlar dig på samma sätt framöver, jag ska visa att du kan inte köra med mig hur du vill. Bara för människor för det betyder det inte att det är okej. Och det vet du själv så tro inte att jag kan stå vid din sida om du inte står vid min.


Dansa!


Detta är jag!


Trampa!

Du tycker så mycket synd om dig själv så ingen annan behöver göra det.

Det är klart ibland går livet mot dig och ingenting blir som du vill. Det går inte att ha medvind alltid eftersom ditt liv svänger åt olika håll. Då är det bara att trampa lite mer och lite hårdare när det är motvind. Du kan inte vända dig om, ditt enda val är att kämpa. Så börja kämpa och skit i att det är tufft och jobbigt. Vi vet alla att livet är jobbigt ibland för det är det. Ingen kommer säga emot dig men det går inte bättre bara för du tycker synd om dig själv. Det gäller att göra det bästa av situationen.

Jag lovar att sätta sig i en grop och gråta hjälper inte för när du slutar gråta är situationen den samma. Så det gäller att ändra situationen så den blir bättre. Du kan alltid ändra på det du vill, men du måste vilja. Så sluta leta efter någon som tycker synd om dig för det kommer inte göra situationen annorlunda. Ingen kommer kunna berätta vad du ska göra, det får du fixa själv. Så upp med huvudet och börja trampa!


Eliten

Igår möte vi ett elitserielag och vi vann. Jag hoppas att ni förstå att detta var inget svenskt lag för då hade vi antagligen fått stryk. Dem vi möte låg trea i östra danska elitserien och vi vann med 6-4. Vi var blandat från d1,d3 och f16 så vi var på olika nivå, hade olika spel och det gick olika bra för oss men plus låg vi hela tiden.

Men vilken skillnad i nivå på spelet vi har Danmark och Sverige. Man kan väl säga att Benlöse som de hette hade platsat i vår div 3 serie kanske. Och de ligger i elitserien.. Konstigt att det är sån skillnad mellan länderna. Rent teoretiskt borde de lätt kunna hålla samma nivå som oss. Fast så var det inte, så man kanske borde starta en dansk förening och spela i den danska serien i stället. Då kanske man hade varit bäst, vinna danska mästerskapen? Spela i danska landslaget? Det hade varit riktigt roligt, det enda krångliga skulle varit om jag var tvungen och lära mig danska. Haha, tror dock inte att innebandy är lika stort i Danmark som här men ändå. Det hade varit häftigt att testa.


Prestera

Långt i mellan varje inlägg.. Tråkigt men vet inte vad jag ska göra tiden bara flyger iväg. Denna veckan har varit jobbig i skolan har fokuserat alldeles för mycket på allt annat och skolan har inte gått mycket tid. Det har gjort att jag kanske inte är jätte nöjd med vad jag prestera i veckan. Förhoppningsvis blir nästa vecka bättre, det är mindre att göra och så jag har tid att fokusera på det som behövs.

Men fast en dålig prestera vecka måste jag säga att det ändå gått rätt bra denna terminen. Nu ska jag bara hålla kvar det två och en halv månad till sen kan jag nog slappna av på riktigt. Nu går det inte riktigt att slappna av för där ligger hela tiden någonting och väntar på en. Jag hoppas verkligen att jag orkar vara på topp terminen ut så jag kan vara nöjd med det jag presterat och nå mina förväntningar. För det är nog det värsta som kan hända att jag inte är nöjd med vad jag går ut med. Så fram tills det är det bara att kötta och ge allt man har. Vila hjärnan ska jag ändå göra ett tag efter så. Hoppas nu bara allt blir som jag vill och att jag gör det jag behöver göra för att nå upp till det jag vill. Lycka till!


RSS 2.0