Slut

Oj här har inte hänt mycket på sista tiden men det har det gjort i mitt liv. Mycket glädje, stress, tårar, stolthet och mycket andra känslor. Men nu har allt lugnat ner sig lite och jag ska bara njuta av att inte känna så mycket alls. Rätt skönt att inte gråta varje dag och behöva vara på topp. Så nu ska jag inte vara på topp ett tag framöver och bara vara och inte behöva presterar. Och det ska bli riktigt skönt och jag njuter redan av att inte synas och bara vara.


Kvällens


Daily picture


Dagens andra bild - för mycket socker


Dagens första bild.


Kvällens bild.


Dagens bild!


Dagens morgonbild


Dagens bild.


Gårdagens bild.


Nu börjar det!

Tänkte börja med något som jag kommer kalla dagens bild nu under tiden jag inte har plats för att blogga. Dagens bild ska vara en bild som beskriver just hur jag känner och tänker den dagen. Det kan båda vara egen tagna bilder men också någon jag snutt från någon annan. Förhoppningsvis glömmer jag inte bort det och då kommer det komma minst en bild varje dag. Om det kommer en på morgonen är det möjligt det kommer en senare på dagen för man känner ju inte alltid likadant hela dagen. Hope u enjoy!


Tomt

Oj det var länge sedan det kom något här.. Men har verkligen inte haft någon tid att tänka och fundera på annat än kemi, fysik, psykologi, historia, foto och matte. Ni kanske kan förstå att det inte finns så mycket plats kvar till annat. Och om jag ska vara ärlig kommer det nog inte komma så många inlägg på ett tag har några veckor kvar men råplugg. Så bli inte förvånade om det står still här. Men jag kommer tillbaka efter ett tag då blir det lite mindre belastning för hjärna. Då har jag tid att fundera igen.


RSS 2.0