Din mur är inte hur hög som helst.

Det får vara svårt ibland och jobbigt. Livet är inte alltid perfekt, det vet redan alla om. Så du behöver inte ljuga för mig och dig själv. Du får ha känslor och du får visa dem. Ingen kommer döma dig. För vi alla har eller kommer känna något liknande någon gång. Vi är alla människor. Det finns ingen anledning att vara omänsklig och inte ta åt sig av något. Du kan tyvärr inte ha hur hög mur som helst, någon måste så småningom komma dig nära. Det är tråkigt att du inte låtit mig komma nära och att jag aldrig har fått se dina riktiga känslor och tankar om livet. Fast vi ändå kallat oss nära så har vi aldrig varit riktigt nära för jag har aldrig fått komma så nära och du har aldrig öppnat dig för mig.

Du behöver inte vara på ett speciellt sätt. Du behöver inte heller dölja dig själv och dina känslor. Det är inte andra människor som ska bestämma hur du ska vara. Det är inte folk runt dig som vet vad som är rätt och fel. Det vet ingen. Du kan bara bestämma själv om du ska låta dem bestämma eller du själv. Ingen är perfekt och alltid lycklig. Ingen människa förväntar sig det heller.

Och du fast du kanske inte känner att du vill öppna dig och kanske inte till mig vill jag bara säga att det känns alltid bättre när man får prata om det. Oavsett vad det handlar om så är det alltid lättare om man delar med sig.


Tycker ändå om mitt jobb!


Så är det!

Vi kommer aldrig vara samma person hela livet och så är det! Det är inget negativt eller inget positivt det är bara så. Vi förändras med livet och vart livet tar oss. Alltså är det inte konstigt att vi ska inte har samma vänner hela livet och att det finns vänner som kommer tillbaka till ens liv. Men vi ska inte ta det för allvarligt för så är det. Tiden förändrar allt och då passar vi kanske inte alltid ihop. Vi utvecklas åt olika håll, upptäcker nya människor, saker och platser. Upplevelsen riktar in oss på nya väger och det kan vara så att våra vägar går åt olika håll. Livet går vidare och om vi glider isär var det väl inte meningen vi skulle vara vänner längre. Allting håller i en period och den är inte hur lång som helst. Och det är bara då! Vi ska göra det som gör oss glada och lyckliga! Inte hålla fast bara för att och leva i samma spår som inte leder någonstans. Livet är för kort för att slösa tid på dåliga relationer och vänner man inte har något gemensamt med. Allting kommer och går och så är det!


RSS 2.0