Love = Kärlek

Sometimes it's easier to say it in english. The words are don't have the same weight as in swedish. I think that if you cannot say it in swedish there is always a way to say it in english. Maybe I have more distance to english and I cannot take so personal as if it was written in swedish. If someone would say "I love you" to me I wouldn't take it as serious as if someone would say "Jag älskar dig". It means the same thing but in my own language it seems more real and special. So that's way I think it's easier to say something in english.
.

Lycklig!

Nu tänker jag njuta av att jag har underbarar vänner, en underbar pojkvän, underbar familj och underbart väder. För jag mår su fruktansvärt bra och är så jädrans lycklig. Det är så härligt att veta att man har en massa människor man kan kasta sin kärlek på och att man får lite tillbaka. Jag älskar mitt liv just nu och ja jag vill skrytta om det för jag är så nöjd. Nu kan det vara så här för om det är just så här så trivs jag grymt bra. Så nu ska jag göra allt för att kunna få behålla det så här bra. Så snälla förstör inte det för mig.
.

Du bestämmer

.
Jag vill inte förlora dig men nu har jag gett upp. Så nu har du makten i dina händer.
.
.

vitt!

Vilken kontrast! Du och han. Ni är verkligen motsatserna till varandra. Jag känner också motsatserna för er nu men det gjorde jag inte innan. Jag älskar dig och tycker inte alls om honom. Jag kan säga att jag har förvånat mig själv så många gånger men att han ens har funnit i mina tankar förvånar mig nog mest. Men hur jag har känt och känner för dig har alltid varit en självklarhet. Ni är verkligen som svart och vit, sån tur att jag har dig nu. Du är det bästa och jag förstår inte att jag inte sett det tidigare. Men jag är i alla fall lycklig att jag insett det nu.
Jag älskar dig!
.

Nu så!

Jag har verkligen tappat stinget. Det blir inte alls många inlägg längre och denna gången kommer jag inte ens ha någon halv kass ursäkt. Jag har tänkt många gånger på att detta ska jag skriva om sedan har jag bara inte gjort det. Jag måste försöka komma in i det igen för jag har verkligen inte så lite tid att jag inte hinner. Speciellt inte nu när jag har lov. Så nu tänker jag försöka ta tag i det och skirva minst en gång om dagen för jag vill komma in i det igen, få tillbaka stinget!
.

NP

Så nu har jag gjort allt jag kan. Och då är jag nöjd, i alla fall denna gången. Nationellaprov tycker många är jobbigt och det tycker jag med. Fast samtidigt tycker jag att nationella är det bästa sortens prov för det är bra upplagt och lätt att förstå. Sen är det ju klart svårt, för det är mycket att tänka på och komma ihåg och samtidgt vet man att det väger rätt tungt. Klart är det beroende på vilken lärare man har men i mitt fall tror jag att nationella är rätt tungt. Det visar ju vad man går för. Men som jag idag hade i svenska så känns det inte så jätte svårt. För det första tycker jag att svenska är något jag kan och då är det bara att skriva eller prata, okej klart jag inte har perfekt svenska men jag kan språket. Och för det andra så är svenskan uppdelad i en muntlig redovisning och en uppsatsdel så inga fakta och så delar och det är ju skönt.  Så nu samlar jag kraft till nästa som är om ett tag i engelska. Heja mig!
.

u!


Vår!


Skolan

Hitintills har skolan gått riktigt bra den här terminen får jag säga. Fast det har varit mycket slit och stress har jag varit nöjd längs vägen. Allt mitt slit kommer förhoppningsvis ge resultat nu för nu drar nationella och de stora proven igång. Det är nu jag måste visa vad jag går för och det ska jag väl klara. Om allting går som denna veckan borde allting bli toppen. För denna veckan har verkligen varit hundra procent stressfri. Okej jag får väl medge att jag inte haft mycket läxor men jag har försökt förbereda inför en riktigt tung vecka. Men jag säga heller mycket nu innan lovet än att behöva plugga hela lovet. Jag ska plugga ändå men det är bara i ett ämne. Jag hoppas verkligen att jag lyckas denna terminen, att jag orkar hela vägen ut. Jag vill så gärna att allt mitt slit och jobb kommer vara värt det. Jag behöver så bra betyg jag kan få och jag tycker ändå jag gjort mycket för att uppnå dom betygen. Visst klart jag hade kunnat göra med men jag måste ju leva också.

Tung förlust..

Nu blev det några dagars uppehåll igen men det beror helt och hållet på att det enda som snurrat i mitt huvud är förlusten i söndags. Förlora är aldrig kul men kan säga att denna gången var det värre än andra gånger.
.
Alla tar förluster olika vissa blir arga, andra ledsna, någon blir tyst och andra kanske måste prata av sig. I söndags fick vi verkligen se ur dåliga förlorare vi är. Jag tror ingen kunde ta det lätt eller säga äh vi får en chans till för visst det får vi men det är om ett år. Och vi ska ta oss igenom en helt säsong mer tuffa matcher.
.
Så i några dagar nu har jag känt mig tom, besviken, missnöjd, arg och ledsen. Mest för det hade lika bra kunnat vara vi som vann. Jag har inte släppt det än och kommer inte släppa det på ett bra tag, för fan vad nära vi var. Men om en månad eller två då är det nästa säsong som gäller. Då måste all fokus ligga på den och man får lägga sig detta bakom sig.
.
Vi får ta lärdom av vår erfarenhet. Vi får inte tro att vi inte kan göra allt en gång till men vinna den sista matchen. För jag vet att vi har allting som krävs och nu har vi till och med lite mer erfarenhet som kan hjälpa oss på vägen. Alltså är det bara att börja se fram emot nästa säsong för då ska vi visa dom att nu är det vår tur att gå upp i ettan. Vi klarar allt så länge vi är tillsammans.
.

Smile!


Always look on the bright side of life.


Dröm men inte för mycket.

Det finne en miljon saker man vill göra i livet. Se världen, skaffa familj, få ett bra jobb och en miljard onödiga saker man bara måste uppleva. Men hur ska man hinna allt under ens korta liv. Då är det väl dags att prioritera igen, man får sortera bort den man kan vara utan. Nu låter det som jag är riktigt pessimistisk men jag vill väl säga att jag är realistisk. Men visst kommer jag hinna med en massa under mitt liv och det finns en massa möjligheter att göra allt jag vill. Samtidigt kan man inte göra allt, man ska ju inte tro att man kan göra allt. Alltså ska man fortsätta dröma men samtidigt vara realistisk.


Jag älskar er!


RSS 2.0