Nice Life.

Men jag mår så himla bra! Känner att mitt liv bara faller mer och mer rätt jag hittar mer och mer mig själv. Det är bara en så skön känsla jag har i kroppen. Men sen är det ju alltid lättare när man är två. Så tack Jesper för att jag är lycklig.

Trist attityd.

Blir så sjukt arg och besviken på alla falska fina ork som ströss. Allt tjafs om att vi är så bra vänner och all ytlighet som visas över allt. Man kan se rakt igenom det fast alla försöker så gått dem kan att visa hur fina och bra vänner och relationer dom har. Men det är bara så jävla mycket bullshit. Så nu vill jag bara hålla mig på avstånd och från allt detta för jag orkar inte vara med i den röran jag lägger ner. Jag vill bara hålla mig till några enstaka personer och inte lägga ner någon energi alls på alla andra som tror att man är så himla bra vänner men ändå aldrig hör av sig och träffar. Så vill bara säga att jag tycker det är så sjukt tröttsamt att få höra en massa toma ord som ska betyda något.
.

Jesper!

Måste bara få säga att den grabben är ursnygg!

Mums!


Tid

.
Tid är det enda vi inte kan kontrollera.
.

Blandat.

Mitt huvud består mest av en små tankar om allt möjligt. Om att man kan missa en massa och att allting är upp till mig själv. Även att saker som för mig är självklara kan andra inte ens förstå så det är inte alltid samma på båda sidorna. Saknar även lite människor och känner att lovet är ändå en stund till. Att livet blir lättare om jag tar saker lite lätt och att livet och världen är orättvis. Det finns hemska människor i världen har jag också fått på tanken. Även att vi alla är olika och att tiden förändrar människor både till det bättre och sämre, tyvärr. Så alltså är det en massa som cirkulerar runt i mitt huvud.
.

En snigel och ett får.


Man vill ju inte bli en liten tjockis.

Dåligt väder och kivik är ingen bra kombination kan jag säga. För det betyder att man fikar och åter fikar och äter. Och det leder till att min mage blir större och större, inte bra alls tycker jag. Så i morgon när jag åker hem så blir det  ändring på detta. Inga mer kakor, våfflor, godis och annat tjafs.
.
För det är inte kul när man inte trivs i sin kropp och när man inte tycket att ens kläder sitter snyggt. Men det är ju bara man själv som kan göra något åt det och då får man helt enkelt bar ta tag i tränandet och matvanorna om det ska hända något.
.

!


Vicky

Ett samtal från en vän kan få en på helt andra tankar. Att få höra en väns röst som man inte hört på länge kan få en att känna sig så hemma. Som om ingenting har förändrats och allting är som det var. Bara att få prata om inget speciellt utan bara låta munnen gå kan betyda så mycket. Något så litet som ett samtal kan få en så varm.
.
Jag älskar dig vännen!
.

Vad hände?

Hur kan man gå från att vara så nära vänder tills att inte ens prata med varandra längre? Hur kan en vänskap som varit så stark bara rinna ut i sand? Betyder vår vänskap ingenting för dig?
.
På något vis har den vänskapen vi hade helt försvunnit, det har väl varit bådas fel men det är ju så mycket enklare att bara skylla i från sig. Men då blir det så svårt senare att försöka kämpa för vår vänskap när man är arg på den andra. Då blir det svårt att ta kontak och träffas för det finns en spänning som får en att bli lite motsträvig. Och nu har det gått så långt att det känns svårt att vända för gapet mellan oss är nu större än det någonsin varit.
.

You!


Ett förhållande förändras.

Två människor och ett förhållande som hela tiden förändras. Ibörjan när allting är nytt och man är i det pirriga stadiet när allt är spännande och man varje dag lär sig något nytt om den andra. Efter ett tag blir man mer och mer bekväm i varandras närvaro och den spända stämningen försvinner och då försvinner även pirret. Eller pirret försvinner inte utan det blir en annan känsla istället, spänningen försvinner lite och byts ut mot en trygghet och skön känsla. Man blir helt enkelt bekväm, det behövs inte lika mycket ansträngning längre när man ska umgås. Utan nu när man träffas behöver det inte vara något bestämt, det är bara att träffas.
.
Sen är det klart att det finns fördelar och nackdelar med båda "stadiena" men så är det ju. Pirret är mysigt men det är också trygghetskänslan man får när man är tillsammans. Bara att det finns en människa som älskar en med hela sitt hjärta är väldigt mysigt. Och det är väldigt mysigt att älskar någon också fast det kan göra en helt tokig ibland.
.

Lite bloggande blir det.

Nu var det väldigt länge sedan det hände någongting här men har under några dagar inte haft tid till att ens tänka på attt blogga. Jag har inte varit ensam en enda minut så utrymme har det inte funnits till att sitta vid dator och blogga. Jag bloggar nästan bara när jag är ensam eller det kan finnas människor runt om mig men jag kan inte ha ett sällskap som hänger bakom axeln medan jag skriver. Så därför blir det svårt när vi är i kivik att blogga eftersom det alltid är fullt med människor överallt. Fast just nu är det ett undantag för nu är det bara jag och pappa som är hemma så nu blir det en dag med lite lugn och ro. Det är därför jag sitter här och bloggar, för nu kan jag göra det utan att jag är osocial.
.

Peace and love.


Ledighet.

Nu ska jag äntligen få tid att läsa den boken som legat och väntat på mig vid sängen i månader. Nu ska jag få tid för att ta de foto jag velat ta länge och nu ska jag få tid att sova hur länge jag vill! Kan säga att jag längtat efter detta. nu ska jag bara hänga i fem veckor. Jo lite träning blir det också men det är kul, i alla fall när man blir bättre. Så nu ser jag bara en massa lycka framför mig och en massa härliga saker som jag ska njuta av till fullo!
.

Robyn

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra-magnetic
And it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible

Jag älskar dig!

- Hej!
Ville bara säga att jag och han ni vet varit tillsammans i 8 månader nu och det är ännu inte blivit långrandigt! Woho!
.

Emma!

Emma Persson, du är en helt fantastisk vän!

Kontaktannons.

Är väldigt trött så vet inte alls vad jag ska skriva men jag kan i alla fall nämna att jag trivs bra på jobbet fast längtar ändå tills det tar slut. Längtar mest för att jag äntligen ska få vara ledig på riktigt denna sommaren. Happyface! Så om två dagar är jag en fri människa eller ja jag har ju mina föräldrar som vill styra över mig, så helt fri är jag aldrig men så nära det kan bli. Man borde ju fira denna händelse med något stort man kan ju fira att det är sommarlov lite sent men för mig börjar det inte förrän nu tycker jag. Så om någon känner för att fira med mig i helgen och har en jätte bra idé så hör av er!
.
Oh detta blev lite som en kontaktannons men såna tycker jag är härliga som varför inte. Och samtidigt känns det som jag behöver det med för jag är väldigt dålig på att höra av mig till alla och hålla kontakten men jag försöker. Detta är väl ett försök, men nu är det svårt också för på något vis känns det som alla är lika uppbokade nu som de var när skolan var i full gång ändå. Allt med jobb, resor, träning, ja och allt annat människor håller på med så det har ändå inte funnits tid.
.
Om någon känner att dem har tid och vill umgås med mig lite så hör av er för ni vet hur jag är. Fastnar i en tanke och kommer sen inte loss. Jag har inte glömt bort er utan det har bara inte funnits tid och kraft. Ska försöka höra av mig så man i alla fall kan snacka lite.
.

Sheep


Det är tillåtet.

-Det är inte förbjudet att kommentera..

Helena!

Pratade med Kina idag! Det bar härligt men var mitt uppe i vimlet i stan så det blev lite svårt att prata men vi försökte en stund och lite fick jag hur henne. Fast jag har fortfarande en mängd frågor kvar att få svar på. Men det kommer fler gånger så jag har tillfälle att fråga.
.
Måste ju säga att det kändes väldigt skönt att få prata med henne, kändes som hon inte alls var lika långt borta som det känts nu ett tag. Det blev mer som ett vanligt samtal som vilket som helst. Inte det oh hon är på andra sidan jorden nu måste vi få redan på allting jätte snabbt och inte prata om något personligt över huvudtaget. Allting kändes som vanligt och det var länge sedan sist, skönt att få höra från dig!
.

Deep inside.


Jag ska sakna dig i morgon.

Jag kan sitta flera timmar 
jag kan gå igenom allt 
det tog slut för länge sen 
men du är överallt 

Jag umgås knappt med någon 
ja du vet hur jag kan bli 
jag såg Hanna häromdan 
jag gick förbi 

Och du har säkert hört 
jag träffar honom nu 
jag håller mina löften 
precis som du 

Jag ville leva farligt 
så jag slängde mina skor 
men när man väntat alltför länge 
blir inget som man tror 

Han kommer varannan vecka 
och på söndagen när han går 
känns det lätt att vara ensam 
svårt att vara två 

På andra sidan gatan 
från ett fönster som jag minns 
har jag gömt mig bakom trädet 
som inte finns 

Och jag är aldrig nöjd med något 
jag har alltid varit sån 
när jag ser mig själv i spegeln 
vänder jag mig om 

Jag kan sitta flera timmar… 

Jag ska sakna dig imorgon 
ja du vet hur jag kan bli 
så kom och hälsa på om du tar vägen förbi


När man blir stor måste man jobba.

Riktig semester om en vecka fram tills skolan börjar igen! Kan säga att det ska bli riktigt skönt. Att få ta det helt lugnt inte behöva oroa sig över något och inte planera mer än fem minuter fram. Så ska väl egentligen hela sommarlovet vara men ju äldre man blir desto mer får man jobba. Sen känns det som lite pengar sparade inför framtidens äventyr inte är helt fel att ha. Så då känns det rätt okej att jobba en månad, sen har jag ju haft det bästa jobbet man kan ha, att få umgås med en massa fina ungdomar i tre veckor och få en massa kramar och kärlek känns som en väldigt ströslat jobb. Så nu blir det en vecka och känna riktiga pengar på och sen är det över. Sen ska jag glassa runt på stranden, jobba på min bräna och äntligen läsa en bok som inte är en lärobok. Jag kommer faktiskt inte ens ihåg vilken bok jag läste sist.. Skolan tar verkligen över ens liv. Så det ska jag göra på min semester, läsa en riktigt bra bok.
.

Puss!

,
Massa kärleksord till er alla!
,
,

Jag vill lita på dig.

Varför har jag så väldigt svårt att lita på folk. Jag har så svårt att låta mig helt lämna över mitt förtroende till någon. På något konstigt vis kan jag inte helt riktigt lite på människor. Det kvittar hur mycket jag själv vill lita på dem min hjärna tvivlar som den gör med allt. Jag kan helt enkelt inte hjälpa det hur mycket jag än vill lita på er så går det aldrig riktigt hundra procent. Så om ni tror att jag inte vill lita på er och så för att inte alltid ser saker som omöjliga att ni gör så är det inte så utan det är att jag inte helt kan släppa taget och inte tro att det bara finns en utväg..
.

That's why.


Får nog ge mig lite tid till att fotografera snart!


Lite träning gjorde susen!

Träningen får enforfinerna i kroppen att börja proceras och måste säga att jag är nog beroende av dem. För efter gårdagenspass var all negativ inställning borta och jag var som jag brukar igen. Vilken tur för mig då att jag ska träna fyragånger i veckan ett tag framöver och får verkligen all träning jag behöver. Så nu ska jag ge järnet och vara sjukt vältränad när säsongen drar igång för här ska jag visa att jag ska ha en plats.
.
Men nu med den här lite mer positiva känslan i kroppen ser mitt sommarlov inte alls så jobbigt ut mer tvärtom! Jag ska ju göra en massa roliga saker och verkligen njuta av var enda dag som är kvar för det finns en del kvar. Men nej nu ska jag iväg och jobba lite till och måste säga att det inte alls känns jobbigt att träffa 15 15åringar som jag umgåtts med i 2 och en halv vecka redan. Ska till och med bli lite roligt.
.

Pengar!

För er som vill veta så jag har fått en veckas sommarjobb till så nu känner jag mig inte så fattig längre men det känns som jag kommer vara rätt sliten efter dessa första fyra veckorna på lovet.. Och då har redan halva lovet gått sen blir det två veckor till kivik och en iväg till greklan sen en vecka hemma och sen börjar skolan igen.. Oj var tog lovet vägen och det känns verkligen att det är kortare i år. Men jag har i alla fall tjänat lite pengar så de är najs.
.

sommar!


Heja heja!

Det har inte varit så mycket positivt tänkande nu den sista tiden och kan säga att det inte riktigt gått över än. Men förhoppningsvis när jag kommit ikapp med sömnen så tror jag att det går över. Fsat just nu så känns allt rätt så jobbigt för det känns som jag hela tiden går i uppförsbacke. Och det verkar ju inte precis gå över heller men det är ju helt mitt eget fel. Jag ser allting på fel sätt och då blir allting lite jobbigt och när man är trött och utmattand blir det ju inte bättre precis för jag orkar inte helt enkelt var positiv.
.
Men nu ska jag verkligen kämpa mig upp för den här uppförsbacken så jag kan få komma till nerförsbacken då när allting känns lite lättare igen och börjar flyta på. Fast till dess kommer det vara tufft men då får jag bara blunda för hinderna och fortsätta framåt för någon gång måste jag ju komma fram.
.

ba!

.
JAG HAR BLIVIT EN FRUKTKAKA!
.

När ska jag känna så här igen?


Ångest.

Jag har redan ångest över att börja skolan igen och över att vårt sommarlov är alldeles för kort. Har också kommit på att jag ska btja jobba veckan efter jag kommer hem och den veckan ska jag ändå ägna tid till konfan. Och efter jobb i en vecka så ska vi åka till kivik i två veckor sen direkt till kreta och sen så är jag tillbaka i augusti nångång och sen är det ju skola igen. Kan känna att jag har väldig ångest över att jag inte kommer vara henna så mycket och över att jag planerat typ all tid. Hur ska det bli med spontaniteten och vänner och så? Ja det är en fråga jag inte våga ställa mig själv. Och träning?
.
Nä jag är nog alldeles för trött för att beskymra mig om detta nu.
.

Lite lättare när man inte känner..

Nu har jag gått från en sura , negativa, bittra tröttheten till övertrött. Då man är fnissig, oengagerad och helt seg i huvudet. Men det känns rätt så bra för då har huvudet börjat gå på autopilot och då kan man inte oroa sig för att som innan gnagt på en. Så nu blir det lite paus tills jag börjar få tillbaka energin. Den hinner väl vara helt återstäld så där till nästa helg då jag ska börja jobba igen. Men som alla har sagt så är ju pengar alltid bra att ha och då får man väl tjäna lite också för de växer inte på träd.
.

Emma!

Nu blev allting lite lättare, nu när Emma är här igen! Allting blir ju lite lättare när man har en nära vän till hands.
.

Nu får jag ta tag i mig själv!


.


Trötthet.

Nu är jag så trött och utmattad att allting ser jag på ett negativt sett. Men jag orkar inte ens bry mig och det är inte bra för då blir det en snabbt nedåtgående spiral. Hata spiraler!! Vill inte vara negativ men jag orkar inget annat, tröttheten har tagit över mig helt.

Träning...

Jag vill också ha träningsvärk hela veckorna och känna hur min kropp byggs upp och förbättras. Men nej istället får jag känslan av att kroppen mer sväller. Det känns verkligen inte alls bra att vara så här ur form och inte träna men det går inte här, jag är konstan trött och det finns verkligen ingen ork kvar till träning. Det känns extra jobbigt när man läser att de där hemma tränar fyra gånger i veckan och hur träningsverk konstan av allt slit. Hatar verkligen att ligga efter och har väldigt svårt att jobba i uppförsbacke. Pusha mig själv är jag inte speciellt bra på och inte heller när jag vet jag är dålig.. Suck vad jag får dåligt samvete när jag inte träna och suck över allt jobb jag måste lägga när jag kommer hem för att komma ikapp, speciellt när man börjar från så dåligt utgångsläge.
.
Jag får väl helt enkelt träna varje dag när jag kommer hem och inte stanna en enda gång för att vila för det har jag inte tid med. Det finns ingen tid att ta det lugnt när man inte hållt träningen uppe men det har verkligen inte gått. Bara av att tänka på det gör mig anfådd men det gör mig speciellt besviken för jag har just nu ingen ork alls att ta tag i det när jag kommer hem.
.
Det kommer bli extra tufft att ta sig till träning. Det kommer inte finnas någon lust att gå dit och känna hur dålig och kass man är. För just nu känns det som jag är på botten och alla andra är redan en lång bit före och det är ju alltid dem första stegen som är svårast.
.

RSS 2.0