Innebandy!

Om ni vill läsa något riktigt positivt inlägg så läs detta!

Jag kan säga att just nu är mitt självförtroende är på topp. Och varför det är på topp beror på att igår gjorde jag en roligt bra match. Det var inte bara jag utan hela laget och det känns riktigt härligt. Kan inte säga att jag var speciellt säker innan att det skulle gå bra igår. Jag var osäker och inte på hugget alls men sen när väl matchen kom igång. Då var adrenalinet på topp och jag var jätte nervös inför varje period för jag trodde jag skulle tappa lugnet och så. Men nej det gjorde jag inte och ingen annan heller. Så visst gick inte allting hela tiden med en men det gjorde inget för så mycket gick med oss. Fy fan vad vi var bra! Och jag är så jädrans nöjd! Woho!


Both you and i know


Glöm inte att titta på insidan!


P!nk

Fortsätta på musik temat eftersom det är det som finns på mitt huvud just nu. Då ska ni kolla in Pinks musikvideo som heter fucking perfect. Det är verkligen något som får mig att fundera. Den är till och med lite obehaglig men den är verkligen bra. Så titta på den!


Ju mer dom spottar

Lyssnade på en kapten röd låt igår kväll, och visst jag har hört den innan på radion någon gång. Fast jag har aldrig innan lyssnat på texten direkt. Igår gjorde jag det och blev chockad över hur djup den ändå var. Satt och zappa runt på youtube och från en till den annan landade jag på "Ju mer dom spottar". Måste säga att det var en text som fick mig att tänka efter och fundera. Men den hade ett riktigt bra budskap och mobbing är inget vi ska blunda för. Så jag tycker det var riktigt härligt att han hade gjort en låt om det som många ungdomar lyssnar på. Det är viktigt att upplysa om vad som händer och även att det finns låtar som kan få en att må så bra.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom som
Hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart, att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
När dom slåss för att beskydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor
Jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


Lite bost


Ensam

Vi har alltid människor runt om oss, ändå känner sig många så ensamma.


Svårt

Livet är inte alltid lätt, ibland så blir det lite svårt och inte som man vill. Då man oroar sig för saker som skrämmer. Det känns som Gud vill säga till en vara försiktig och se sig för. Det är då man tänker alldeles för mycket.


Livets alla känslor


19

Detta året fyller jag nitton år. Jag vet inte varför men det känns gammalt. Det känns som nu kan man inte längre vara tonårsfjantig. Fast egentligen så är jag ju fortfarande tonåring men det man kan inte skylla på det längre. Nu ska man vara förståndig och det är inte min bästa egenskap. Det kanske inte bara beror på att jag blir nitton utan också att jag ska själv bestämma vad jag ska göra och hur jag ska tjäna pengar och klara mig. Helt nytt för mig och det är väl också ett steg in i vuxenlivet. Så det är klart att det kanske är andra saker som gör att jag känner att jag måste bli vuxen. Vet att man växer in i allt och så länge man är förberedd klara man allt men lite skrämmande är det.


Hur?

Ja idag är det fredag! Härligt med helg ska det bli. Idag ska jag äta en massa godis, skratta, slappa och njuta. De sysslorna är först prioriterade men det kommer ju bli inte plugg också såklart, jag har en labbrapport som ska in på måndag. Det blir ju inte så mycket plugg i morgon för när det är bortamatch så går hela dagen.. Prioriterar jag rätt? Den frågan ställer jag mig väldigt ofta, är det värt att inte ha någon tid över till vänner. Det är svårt ibland när man saknar och vill träffa ens vänner och man istället väljer att träna eller spela. Borde jag lägga ännu mer till på skolan? Borde jag satsa ännu högre i vissa ämnen eller räcker detta. När man inte vet är det svårt att ta beslut. Men om jag är nöjd som det är så varför ska det då ske en förändring. Fast är jag nöjd? Ännu fler frågor..


138 dagar


Osocial

Jag kan nog vara den mest osociala människan någonsin. För helt ärligt så känner jag inte för att prata med någon de flesta timmarna på dygnet. Det är inget jag själv vill utan det bara blir så att jag undviker konversation. Och ibland lyckas jag mer än andra gånger.

Det är kanske inte det sättet man ska värna om sina vänner att undvika dem men ibland orkar man inte allt prat speciellt när jag själv är lika tråkig som förra gången. Det är ju inte så man får fler vänner heller men vad ska jag göra. Lite bättre kanske jag måste bli på att värna om mina vänner, för de jag har är underbara och jag vill inte tappa dem. Så skärpning från min sida!


Kontakter

Det är kontakter som gör att man får det man vill ha. Tur att man av slump råkar ha några. Glädjs över att jag har så bra människor i mitt liv!


Så fint


Jag bestämmer

Lugn och ro är min målsättning denna vecka. Jag ska inte stressa, inte ha någon oro och inte bli upprörd. Jag vill vara blek av känslor och inte ha någon känsla mer än någon annan. Än så länge så ha jag lyckats rätt bra, inget stress än så länge bara lite oro. Fast den oron kommer jag inte bli av med på länge och det är ingen jobbig oro. Så denna veckan ska vara skön och det kommer den vara. Jag är både chef och arbetare i mitt egna liv så det är jag som bestämmer.


Musik

Så skönt det är att när man känner sig frustrerad, ledsen, arg, besviken eller någon annan känsla kunna stänga in sig i musiken och inte behöva vara någonting.


Detta hade jag velat ha till frukost!


Peace out!

Nu är det nu inställning som gäller för om jag ska klara av att inte gå ner mig så måste det ske en förändring. Så det är bara att inse fakta och ställa sig på att jag bara är här för min skull. Och jag gör inte någon skillnad mer än för mig själv. Alltså måste jag sluta tro att jag betyder något och är så viktig och istället bara vara. Jag ska sluta hoppas och låta mig njuta istället för att bli besviken. Så nästa gång är jag ingenting och bara där. Jag är inte där för att lyckas eller misslyckas för det gör ändå ingen skillnad. Jag kan vara helt likgiltig. För det är inte lönt att tro att jag ska få en chans att visa vad jag går för eller att visa att jag kämpar. Och oavsett är det ändå ingen som tittar.


Nyårslöftet

Alla i min närhet säger att man ska vara nöjd med sig själv och att man inte så bry sig om vad andra säger så länge man själv är nöjd. Men den tittar man på teve, på nätet eller reklam, ja var som helst så får man något helt annat i sitt huvud. Vad är det för skit om att man ska vara pinnsmal och inte duger som man är. Jag tycker det är riktigt fjantigt att alla ska börja träna och banta efter nyår. Klart man ska träna alltid, det mår ens kropp bra av. Men inte för att bli smalare och att man inte har rätt storlek.

Förstår inte att man måste fixera så mycket vid utseende, det är bara sån lite bit av en personen. Vi borde förstå bättre och inte döma så mycket och sluta göra normen mindre och mindre. Så våga vägra banta! Nu menar jag inte man ska kränga och bli jätte tjock men nej jag menar att så länge man mår bra så var sund och lev! Det är okej att ha några kilo för mycket.


Jag älskar dig!


Sista!

Nu när det bara är en termin kvar i skolan så betyder det inte att vi kan ta det lugnt utan nu åt det sista chansen att bättre på sitt betyg och känna att man är nöjd. Så det ska bli ännu en termin med massa plugg och inget liv men efter detta så är jag fri. I alla fall från plugg ett tag, så jag kan verkligen trötta ut mig nu. Och fast att det kommer vara mycket plugg så kommer det vara mycket annat som händer också. Mycket planerande och fixande för studenten som inte alls är lång fram nu. Och jag ska njuta, njuta av ta se slutet.

Men man måste samtidigt tänka på vad som ska hända sen och efter studenten. Det går ju inte att bara hänga för nu ska man sköta sig själv. Så jobb måste fixas och man måste komma på vad man vill plugga. Tyvärr kommer man ju inte vart med min gymnasieutbildning. Men det finns så mycket att välja på och mycket som är intressant. Så det får väl bli lite annat först så förhoppnings kommer jag på min framtid på vägen. För något jag vet är att det inte är bråttom och det är inte världens största beslut för jag kan alltid hoppa av och testa något annat. Fast jag får inte vara för lugn..


Kram!


Tack gud

Tack för att jag har det så bra
Tack för att jag har Jesper
Tack för jag har alla mina vänner
Tack för min familj
Tack för min framgång
Tack för att jag är lyckig
Tack för allt jag har i mitt liv
Tack för att jag får finnas


Skyar


Korkade

Jag tycker verkligen synd om de människor som är trångsynta och fördomsfulla. Jag tycker det är synd att de är så korkade.


Nu ska jag vara här

Nu känner jag mig redo för att börja blogga lite mer regelbundet och meningsfullt så då är det väl bara att börja.

Idag var första gången på quben för terminen och jag får sånt lugn i kroppen när jag varit där. Fast det är stoj och jätte hög ljudvolym så gör det ingen ting. Eller ju just då är det jobbigt men jag är inte en del av det. Jag går inte dit för att flamsa jag går dit för att det känns bra och att jag trivs. Fast människorna som är där inte är mina närmaste vänner och jag inte gillar alla lika mycket så känns det bra att vara där. Vi har en gemensam sak och det är rätt sjukt att det ändå kan föra oss så nära tillsammans. För även om jag inte vet vad som hänt i allas liv precis så finns det ändå en förståelse och en värme som jag inte känner på andra ställen. T.ex i laget är det inte alls samma känsla och trygghet men där finns ju också en konkurrens som inte finns i quben. Jag är i alla fall väldigt glad att få vara en del av quben.


Long time no see

Säger som förra gången här har inte hänt mycket och det kommer nog inte hända något nu heller vet inte känner inte för bloggen och jag kommer aldrig på att jag ska blogga. Jag har väl kommit av mig lite kan man säga. Men man vet ju aldrig snart kanske jag får tycke för det igen så fall återkommer jag. Det borde ju finnas massor av saker att skriva om halvåret framöver. Vi får väl se i framtiden!


RSS 2.0