Mycket längtan men ingen sorg.

Länge sedan sist men så blir det visst nu för tiden. Nya intervallet verkar det som! Ska försöka som jag säger varje gång, men har alltid något mycket viktigare för mig eller så är jag bara för lat. 
 
Men det jag tänkte prata om var hur mitt liv steg för steg lite försvinner här i från Skövde. En efter en slutar, åker på mission eller bara vänder ryggen. Så nu känner jag att hemma drar så mycket mer än innan. Jag är redo att flytta hem där jag faktiskt har de människorna jag vill behålla i mitt liv. Så hur lång till kan jag vänta till de ha försvunnit och mitt liv där har glömts bort.  
 
Så kan ju säga att varje går jag hör någto hemifrån kan så vill jag lite snabbare hem. Jag hoppas verkligen att jag får min praktik hemma så jag får testa på hur det är att vara i Malmö och jobba. Längtar lite till framtiden just nu. Behöva vara ensam en fredag är något jag inte vill vara allt för många gånger till. 
 
Men detta är lite läget i mina tankar just nu och detta är inget som sker fort utan små steg för att möta en ny värld med nya utmaningar kanske snart är på gång. Jag ska i alla fall försöka göra mig väl förbered till det händer. 
 
Dock kommer det bli svårt att lämna det jag ändå har här, tror inte det är många som förstår hur bra jag trivs på mitt jobb och tror inte det är så många som har hamnat rätt så snabbt. Jag har haft sådan tur att hitta en enhet som passar mig och där jag trivs bra. Så att då lämna när jag trivs känns fel, men det ger mig ändå inte hela packetet för vad man mer behöver är ett helt liv som inte bara består av jobb och några hemresor då och då. 
 
Därför är jag nu mogen att tag steget till nästa kapitel. Ett steg som kommer gå sakta men små flyttningar i taget men varje beslut gör framtiden närmare. 
 
Så kanske vi ses snart på en helt annan hemmaplan. 

RSS 2.0