3-3

Då var första matchen spelad. Krossa dem kanske vi inte gjorde men vi var i alla fall bra. Ställningen stod 3-3 när slutsignalen kom. Alltså ett poäng till oss, såklart skulle vi haft med oss tre poäng hem men när vi inte kan träffa mål och inte kom till avslut är det svårt att gör mål.
.
Eftersom detta var första seriematchen var alla sjukt taggade, man kan ju säga att lagkänslan och den positiva andan var på topp. Det känns som alla gick in hundra procent och verkligen ville.
.
Hur blev det då 3-3?
Jo, det börjar men en jävla röra framför mål en bit in i första perioden och på något sätt så är bollen inne i vårt mål. Vi kan nog säga att det var ett skit mål. Alltså tar Munka ledningen. Sedan är det Corre som visar vad hon går för och gör sitt mål. Detta gör hon i början av andra med ett skott mellan arm och ben på målvakten. Alltså kvitterar vi. Munka får powerplay och en spelare drar i ett dragskott får sidan rakt upp i krysset. Andra perioden sluta 2-1 Sedan är det sista period som gäller. Tredje femman går in efter powerplay kajsa gör ett härligt mål rakt framme ifrån och vi kvitterar. snabbt och effektivt byte. Sedan blev det straff men den räddar Carro såklart. Sen blir det ett mål till från motståndar sidan och vi får pressen på oss. Men då kliver Jennifer fram får en pass av Lina G mot lågt borte och Jennifer drar in dem. Snyggaste målet denna säsongen utan tvekan.