Im scared.


I'm yours.

So, i won't hesitate no more, 
no more, it cannot wait i'm sure 
there's no need to complicate our time is short 
this is our fate 
I'm yours
.

Jag lämnar inte dig.

Man lämnar aldrig någon ensam. Det kvittar i vilken situation man än är i för aldrig ska någon lämnas ensam. Jag vill aldrig att någon människa ska få känna på ensamhet för det är något av den värsta känslan jag vet. Visst man behöver inte konstant vara omringad av människor men de ska alltid finnas nära till hands så man aldrig tvingas vara helt ensam. Så jag försöker att inte med flit någon gång lämna någon helt ensam. För fast att man kanske inte vill prata och umgås är det skönt att det ändå finns någon där. Så lämna ingen kvar själv.
.

Satsa allt

Nu får man ställa in sig på något helt annat. Byta fokus på bara en kort stund för ni måste vi satsa och det stort. Kan säga att jag är helt oförbredd och har sedan länge ställt in mig på div2 men nu är det bara att tvinga hjärnan att ändra sig. Så då får jag väl satsa med all träning som går för att nå så hög nivå till säsongstart. För nu vill jag ge allt och verkligen visa vad jag går för, för klart att jag ska ha en given plats.
.

Div1 blir det visst.

- Det behövs förstärkas litegrann, målvakt och ett par backar till men annars så står sig truppen ganska så bra ändå, tror Adelstam och avslutar

memememe


Helena.

Saknar dig massor min bortreste vän! Längtar redan tills du ska komma hem!

Titta men inte röra.

Igår var jag hemma en vända och vände och kan säga att det var sjukt jobbigt för att få äta en lite bit av kakan och sen ställa tillbaka den och vänta en stund till är väldigt svårt. På något vis blir längtan och saknade ännu större när man får smaka på det lite innan. Så nu får jag göra om prosesen igen lite men måste samtidigt säga att jag stor trivs samtidigt. Men det finns ju positiva och negativa saker med allt.
.

Nojig

Jag är helt sjukt nojig. Jag ser nästan alltid det värsta i situationer och jag vill att allting ska vara på mitt sätt. Men jag är inte så nojig när det gäller rädsler och sådant utan det handlan om vad andra gör och tänkter. Minsta lilla sak jag ser bygger jag upp till något enormt i mitt huvud som är så överdrivet och taget hur luften. Fast ändå tror jag själv på det för något får mig ändå att tänka på det sättet. Jag tänker alldeles för mycket och det vet jag. Det hade varit mycket enklare att ta saker som de var men istället analyserar jag i sönder dem och blir nojig. Så därför blit jag alltid misstänktsam, fundersam och tillbakadragen om någon eller något har fått mig att börja tänka.
.

..

Jag orkar inte vara utanför och jag orkar verkligen inte med er kan ni inte bara ta och sluta så att jag kan få sluta...

Just to fill out.


Jag vill ha hela för mig själv.

Ibland beter jag mig som någon jag inte vill vara. En person som jag inte vill förknippas med men ändå kan jag inte sluta med min vana. För jag vill ju ändå fast jag inte vill framstå som en. Det är svårt att förklara men timbuktu (eller hur det nu stavas) utrycker det väldigt bra.
"Man vill ha sin bit av kakan och man vill äta den med"
Och precis så känns det fast det inte alls handlar om en kaka.
.


Hela världen kan läsa.

Att några få ord på facebook som inte ens är skrivna till en själv kan förändra helt på vad man tänker. Ens humör kan gå från ena sidan till andra på två sekunder bara för att någon annan uttryckt sig. Då kan jag bli riktigt förbannad på mig själv för att jag så lätt påverkas av menningslösa saker på till exempel facebook. Men så är det för fast att det sem skriver inte har något stor betydelse eller är viktigt för dem kand et vara avgörande för mig. Ett or kan förändra mitt humör totalt. Jag var glad men blev snabbt ledsen på att nåtgon annan betett sig klumpigt. Sånt är livet, det kommer hela tiden finnas pinnar som fastnar i djulet men så är det. Men man kanske ändå borde tänka på vad man skriver på en officiell sida som varenda en kan läsa om de vill.
.

Blir lite lättare för mig då.

.
Kan inte du vara helt socialtinkompitent så du inte pratar med alla andra.
.
.

Nya vänner.

Att lära känna nya människor är verkligen något helt fantastiskt. Som de flesta vet så är jag på konfaläger och att få lära känna konfirmanderna steg efter steg är verkligen spännande. När man är på läger och tvingas att umgås blir det ett sånt tydligt förlopp på hur ens relation utvecklas. Men ju mer jag lär känna dem ju roligare blir det. Man blir bekväm i umgänget, pratar mer och kan skoja på ett helt annat sätt. Innan var det lite vi ledare mot dem konfirmanderna men nu börjar vi mer och mer bli ett enda gäng och det tycker jag är kul.
.
Så denna erfarenheten har gett mig mycket speciellt då att jag vill ta kontakt med fler nya människor för att träffa andra, lite så där påtvingat, ger verkligen mig en massa tillbaka. Men det är väl bara att slå sig ut i djungeln och försöka finna nya människor att hänga med. Visst är det allt spännande med okänt folk.
.

Ingen bra kombo!

Inte den bästa kombon magkatarr och läger så man blir lite nego och allmänt halvdan. Så därför blir mitt bloggande inte så jätte roande eller på något vis kul. För jag har inte ork eller lust att blogga så därför tänker jag sluta med detta inlägget och lägga upp en bild kanske istället.

Aj det gör ont.

Idag blir det kort inlägg och det beror på att jag har sjukt ont i magen och att det regnar jätte mycket så internetet är sådär.. Men detta inlägg är ren klagan över hur ont jag har i min magen och har typ haft hela dagen. Jätte kul ja jo jag vet men det gör inget om det går över. Så jag tänkte försöka sova bort den och återkomma i morgon när jag kan tänka på något annat än det förhoppningsvis.

You all do in your way!


Lite hitan och ditan

En underbar vän har gett mig lite inspiration hemifrån.
Ibland behöver man komma bort från varandra för att inse hur mycket ens vänskap betyder. Men jag tror att den senasre tiden så har vi varit alldeles för nära inpå, speciellt i dem tuffa situationerna. Då vi båda är lite jobbiga och irriterade. Det är då man egentligen ska ta avstånd så att det inte sliter allt för hårt på ens relation men det kan inte vi. Det går inte att bara vända ryggen till för att men då får vi istället ta det som det är och vara ärliga. Ingenting funkar om man bara går och mutrar för sig själv för ingen kan ju läsa ens tankar.
.
Men nu när vi har varit i från en liten stund så börjar jag saknar dig igen. Nu har tröttheten försvunnit och jag uppskattar dig igen så som jag alltid egentligen gör fast jag inte alltid är så bra på att visa det. Men man får pausa och det är ju bra för annars hade vi ju till sist slitit varandra i stycken. Men älskling vi klarar allt fast att vi ibland kan känna suck nu orkar jag inte mer. Som alla vet så är det ju lov och det är nog det vi behöver lite tid tillsammans utan skola, stress och onödiga konflikter. Så jag längtar tills jag kommer hem så vi kan hänga för det var verkligen ett bra tag sedan vi bara va.
.
Kramar på dig, Vicky!
.

The beginning.

Visst är det alltid så att början är svårast. Men nu känner jag att det har blivit bättre, jag börjar komma in i det och vänja mig. Man behöver komma i rätt svängning innan det känns rätt. Som sagt jag har kommit över guppet och förhoppningsvis blir det bara bättre.
.

Snälla går mig lite glad...

.
.
Hoppas alla för tog min hint tidigare..
SKICKA BREV!!
.
(speciellt mamma, pappa och jesper)
men jag blir väldigt glad om någon oväntad skickar...
.

I want to be as happy as Im with you.


Hemlängtan

Nä nu är jag kanske inte helt nöjd med allt men jag får kämpa på ändå. Helst hade jag nog bara velat ge upp och åka hem men jag går ge det en chans och verkligen försöka. För man får ju inte ge upp redan första dagen, det är helt enkelt inte tillåtet.
.
Ja, suck säger jag för jag vet inte riktigt om detta var min grej eller så. Eller så kanske det var så att det inte är rätt tid. Ja, jag vet inte riktigt vad det är än men det är något som inte stämmer, något som får mig att inte trivas men det ger sig. Jag går ju vara lite tålig och kämpa, man kanske inte alltid kan trivas hundra procent så är det ju.
.
Men jag hade inte tackat nej till att vara hemma för just nu känns det som det hade varit det rätta. För nu är det som borta sisådär och hemma garanterat bäst. Jag kan ju säga att jag är dålig på att vara borta. Speciellt från mamma och pappa och lillebror. Jag är nog alldeles för van att alltid ha dem nära för vi gör verkligen allt tillsammans. Jag har aldrig varit borta i två veckor från dem alla. ( Och jag saknar dig med Jesper)
.
Det är väl bara att försöka göra det bästa av situationen och det kommer säkert bli bättre.
.

Ingen text.

Nu är det för mycket som jag tänker på för då kan jag inte riktigt få ner det i text. Det kan vara ett ord, några ord eller en hel mening men oftast inte så mycket mer. Och då tycker jag att det kan bli väldigt svårt att få till ett helt inlägg om något så som ni nu märkt är detta ett helt meningstlöst så nu slutar jag skriva och kommer tillbaka när jag har fått ihop något.

Till Matilda

Om ni vill göra mig jätte glad och bli lite varm i hjärtat får ni gärna skicka ett fint brev till mig nu när jag är borta. Det är ju alltid kul att läsa handskrivna brev, de känns lite mer när man läser dem. Det finns någon speciell känsla med det hela helt enkelt och sen kan man ju skicka med så saker också när man skickar brev som inte går om det är mail.
.
Så här är adressen:
.
Bökebäcksgården
Norrakustvägen 568-5(PL 86 40)
263 92 Jonstorp
.
Jag får hålla tummarna och hoppas på att någon tar sig tid att skriva ett brev.
.

Hoppet är det sista som lämnar människan.


Tänker mer på dig nu än då.

Jag är verkligen inte en människa som klarar av att åka bort länge. Jag är alldeles för beroende av mina nära och kära. Så denna lilla resa i avstånd är väldigt stor för mig för fast jag inte är ensam och inte alls på en okänd plats är det ändå något nytt. Jag gillar att vara hemma för där är alla nära och man behöver inte sakna någon men när man är borta saknar jag alltid en massa människor. Och på något sätt så tänker jag alltid på dessa människor som jag har hemma extra mycket. Men det är väldigt skönt måste jag säga för ibland kan jag tycka att de får alldeles för lite tanke hemma.
.
Men till er där hemma som läser så vill jag bara säga att jag saknar er!
.

Hur mycket är du värd?

En professor talade inför en grupp ungdomar. Han tog fram en hundrakronerssedel och frågade om någon ville ha den. Alla svarade ja. Han knyklade ihop den och frågade igen, alla ville fortfarande ha den. Professorn stampade på sedlen och frågade ännu en gång och alla vill fortfarande ha den.
.
Då sa professorn att hur tilltufsad och smutsig man är så har alla människor fortfarande samma värde.
(tack Anette)
.

Vänner.

Det kommer bli bloggande från annan plats nu ett tag och här är det ett ständigt flöd av människor så mycket tid ensam kanske jag inte får. Men jag ska gör a mitt bästa gör att blogga.  Men nu kommer mina inlägg säkert vara mycket inspirerade av människorna runt om mig.
.
Så här kommer ett inspirerat inläggt av min fina rumskamrat.
.
Vänner är som guld, det är svårt att hitta och väldigt dyrbart. Men när man väl har hittat den så är man lyckligast i världen. De vännerna man har kanske sen inte alltid är på topp men även guld måste man putsa ibland. Så man kanske ska tänka på det, att ibland har man inte sina bästa dagar och ens relation kanske inte är som bäst. Men då får man tänka på alla andra gånger då den är som bäst.
.
Sen tänker vi inte allitd likadant. Saker som vi själva tycker är självklara kanske de inte ens förstår. Så vi alla är ju olika och tänker olika så då får man ibland vara lite extra tydlig för att visa vad man vill. För ingen kan läsa ens tankar inte ens om man varit vänner i evighet och känner varandra väldigt bra. Istället för att vara lite sur eller irriterad, känna sig underskattad eller bortglömd så ge dem en hint som säger titta åt mitt håll.
.
Så får ju säga att du är en underbar vän, Emma och du gör mitt liv bättre och mig lyckligare. Jag älskar dig!
.

Puss på dig!

Sju månader är rätt länge faktiskt fast tiden har gått riktigt fort. Men jag vill gärna ha sju månader till och ännu mer.

Solen lyser på oss alla.


Ibland blir saknaden för stor.

När man saknar människor då är det enda man vill är att se den människan. Man längtar och längtar bara att få se en glimt av henne eller honom så man mår lite bättre. Då längtan är så stor att ens undermedvetna bara tar över. När man börjar att se likheter i andra. Det är så man får gåshud och blir kallsvettig av att se någon som likar den man saknar så mycket. Tyvärr blir saknaden inte mindre då utan tvärtom, för då man innan förträngt känslan att få krama dem kommer nu så snabbt tillbaka.
.
Jag saknar er, så det gör fysiskt ont att inte då se er.
.

Slut.

Denna söndagen har varit väldigt speciell och annorlunda jämfört med de flesta andra söndagarna detta året. Detta har varit en helt läxfri söndag. Det är inte så ens att jag måste göra läxor i morgon utan jag är helt klar. Jag är helt klar med andra året på gymnasiet. Så idag fanns det inga måsten över huvud taget hela nästa vecka så jag jag bara flyta runt i skolan utan att egentligen göra så värst mycket. Men för en gång skull tycker jag det ska bli riktigt skönt, annar brukar jag tycka det är rätt onödigt att gå i skolan om man ändå inte gör något och det tycker väl jag nu med. Men det ska bli så skönt att få känna att jag inte behöver göra något.
.
Så är jag nöjd med min insats då? Ja både och kan man säga. Tycker att vissa delar av året har det gått riktigt bra och andrs delar inte lika bra men till slut blev det ju också bra. Bättre än förväntat i vissa ämnen och precis så jag kom över gränsen på andra men i helhet är jag nöjd än så länge. Har dock ett ämne kvar där jag inte vet hur det har gått så jag får vänta och se. Men efter det så kan jag säga om jag är hundra procent nöjd eller inte.
.
Nu ska jag försöka njuta ett antal veckor och verkligen ge mig själv all uppmärksamhet. För det känns som jag länge har putat mig själv hur vägen.
.

it don't matter.

perhaps you love me but it don't matter because you can still hurt me.
.

Gråt tusen tårar.

Tusen tårar kanske hjälper för stunden men de förändrar ingenting.
.

Vad nu då?

varför måste man hela tiden tänka om? Får man aldrig bara få vara lycklig och njuta av det? Nej! Hela tiden är det något som jag inte riktigt kan sätta fingret på som är fel. Jag för söker låta bli att tänka på det men ändå går jag och oroarn mig och misstänker. för det kan ju inte bara få vara bra. Någonting måste komma och förstöra det hela tiden. Jag vet inte men på något sätt får jag en känsla att något är fel och när den väl har kommit går den inte att stobba. Hela tiden tänket jag på fast jag inte vill. Jag vill inte vara ledsen, sur , bitter och olycklig. Det ska ju bara tvärtom men det är någonting som får mig att tvivla fast det är det sista jag vill göra.
.

fisk

Blubb blubb
.

Få se men inte höra.

Att gå runt i affärer med lurarna i öronen helt själv och bara se allt vimel runt om en men själv bara gå runt i en lugn bubbla, det är något väldigt befriande.
.

Få tid att tänka.

Idag har det inte fåtts plats så mycket tankar om annat än triangelsatser men det är skönt att få tänkta på något som inte har med mig att göra. Men nu de senaste dagarna har jag haft eftermiddagarna då jag kommit hur spåret, då jag inte fortsatt med det bra humöret jag hade innan utan bara går in i mig själv, blir tyst och tänkande. Men samtidigt måste man ju låta sig själv tänka ibland också. Det går ju inte att hela tiden bara puta bort allting och kan ju faktiskt bli lättare efter man tänkt igenom det. Så i morgon när jag är klar då ska jag låte mig tänka i timmar utan att bli stressad för det finns något annat som väntar. Äntligen!
.

trust is important.


För jag har tagit studenten.. Nä men snart.

Efter dagens studetfirande känns det på något vis både nära och avlägset till min egen student. Det känns som ett år inte är så länge om man tänker på hur snabbt de andra två åren har gått men samtidigt känns det som jag ska honna med en hel del tills dess.
.
Samtidigt som jag längtar efter studenten så fruktar jag den för det är verkligen sista sidan på min skoltid. Det är du jag kastas ut i världen utan något jag kan hålla fast i. Men så är ju livet, alla går igenom samma sak och de flesta har ju lyckats. Antagligen kommer det gå lika bra för mig men det känns ändå lite nervös fast det är ett år tills dess.
.
Men jag längtar till studenten det för jag för som sagt det är sista sidan alltså betyder det att jag är klar med i allafall denna boken. Då jag har ju åstakommit något svart på vit och allt med gymnasie ska bli rätt skönt att slippan. Det känns speciellt nu när jag har haft verldens stress över skolan och samtidigt varit väldigt skoltrött. Så med blandade känslor ser jag studenten närma sig.
.
Vi får väl se var jag hamnar för just nu har jag ingen aning om hur jag kommer känna om ett år och vilka dörra som kanske har öppnat sig för mig då. jag får väl bara vänta och se var allt detta leder. Känns ändå som det kan inte gå helt utför, eller?
.

?


Sometimes.

Sometimes I want to stand out like this shoes and sometimes not.

Sommarjobb =(

Ännu en sommar utan sommarjobb.. Känns sådär kan jag säga. Jag har väl bara mig själv och skylla men kan säga att jag inte riktigt fått till det där med jobbsökande än. Jag säkte ändå genom ungisommar och två på egen hand men tyvärr blev det inget napp. Riktigt trist att inte tjäna några pengar och vara fattig hela sommaren och hösten.
.
Men jag har faktiskt en liten point att säga om detta och det är att alla arbetsgivare söker unga människor med erfarenhet. Unga och erfarna går inte riktigt ihop i mitt huvud. Någon gång måste ju vara den första gången man jobbar och om ingen anställer en för man inte har någon erfarenhet kommer man inte heller få någon. Och jag kan säga det är inte lätt att skaffa sommarjobb, speciellt inte i Malmö där det finns tusentals andra ungdomar som också vill ha sommarjobb. Konkurrensen är stor kan man ju säga och eftersom jag inte har så jätte mycket att komma med så blir man ju itne jätte positiv till jobbletandet.
.
Förhoppningsvis blir mitt schema riktigt bra nästa läsår så jag kan ha tid att skaffa ett extra jobb visd sidan om jag ska även försöka vara flitigt i mitt letande och inte vara kräsen till 5öre. Så jag ger järnet nästa gång visst låter det bra. Det känns mer som jag börde tagit tag i detta i januari så jag hade ett ordentligt sommarjobb som kanske kunde lett till något mer. Men jag har lovar mig själv här och nu att jag ska försöka lite hårdare nästa gång eller kanske anstränga mig överhuvudtaget.
.

Älskling!

Eftersom det nästan bara är du som läser så tänker jag tillägna detta till dig. Och jag hade kunnat skriva sidor om dig och hur bra du är men det tänker jag inte göra. För jag hoppas att du redan vet hur mycket du betyder för mig så jag tänker bara skriva en mening.
.
JAG ÄLSKAR DIG!
.

Så är det tyvärr ibland


Tårar

Jag hoppas jag aldrig får tårar som vägrar sluta rinna på grund av dig.
.

När inte är som det var.

När livet tar en snabb vändning och när ingenting är som det var. Då är det svårt att fortfarande stå stadigt på marken. Det är då man måste börja om från börja och inte titta tillbaka på det som var utan se framåt och var detta leder. Sån tur har mitt liv aldrig varit stabilare och jag har inget nytt som står och väntar runt ett hörn. Jag kan lugnt tänka vad som ska hända när allting vänds upp och ner. Jag kan förbreda mig för det kommer inte komma oväntat när jag går ut från den trappan så har jag vetat det länge. Jag hur kunnat förbreda mig och kunnat se till at det inte är kaos jag går in i. Så nu får man förbredda sig så jag vet vad som händer när jag inte längre är gymnasieelev.


Du och Jag.

Jag undrar hur vi kan fungera så bra.
Jag undrar varför tystnade är behaglig.
Jag undrar hur vi kan prata om allt tillsammans.
Jag undrar varför vi inte tröttnar.


RSS 2.0