Intryck.

Suck.. vad man kan vara trött i både kropp och själ. Men det är alla dessa intryck gör ju att man blir helt dosig av allt tänkande och funderande. Denna resan kommer fortsätta länge eftersom det tar lång tid att gå igenom alla intryck och upplevelser. Men just nu är det lite för mycket, det har kommit upp över öronen med intryck. Så jag har gått in lite i mig själv för tillfället och inte varit på topp kanske. Ibland blir det vara för mycket av det goda helt enkelt.
.
Man måste uppleva och få erfarenheter och detta är en av dem. Man måste ju testa för att se vad som finns. Hur ska man annars uppleva världen?
.

I miss you so!


Resan.

You most look for others to find yourself.

Wow

Man blir verkligen matt av allting man måste ta in och allting som får en i en massa tankebanor. Det finns så mycket man vill komma ihåg, ta vara på i sina minnen och så. Och det tar på en vill jag säga, speciellt när det är så annorlunda jämfört med Sverige. Det är inte mycket som är samma, en så förändring som göra att man inte längre har någon koll. Men samtidigt är det lite det som är meningen att man inte ska ha kontroll för det har man aldrig när det är någonting nytt. Alltså är det bara att iakta och suga åt sig var ända lite upplevelse man få och njuta framför allt.
.
Men det får en att tänka, mitt liv har jag alltid bara sätt från ett håll så är det inte längre. I Sverige har vi inte dom kontrasterna i samhället. Här finns människor som bor under presenningar i säkert 40 grader minst i solen. Och jag klagar på mitt liv, ja, vi kommer ju från två helt olika världar. För här är verkligen ingenting såm är det samma som Sverige. Här finns mycket ätt lära och mycket att tänka över, tror fortfarande efter dessa dagarna att jag kommer gå och fundera på allt jag sett.
.

.


(bild från goa, tagen av mig)
Tyckte denna bilden passar min känsla just nu.

Mina favoriter.

För tillfället är jag verkligen beroende av vissa människor, vissa människor som jag behöver för att må bra och verkligen känna mig trygg, lycklig och glad. Jag klarar mig inte utan dom runt om mig som älskar mig och för mig till den jag är. För det är det dom gör, dom gör mig till det alldra bästa jag kan bli och utan dom hade jag inte varit någon ting alls. Alltså tycker jag verkligen det är svårt att vara på andra sidan jorden, känner mig inte lika säker då. Gillar när jag är tillsammans med dom, vet var dom är och att dom är inom räckhåll.
.
Så vill bara säga att jag saknar dom som inte är med mig. Mina favorit människor i hela världen som jag verkligen aldrig vill vara utan. Ni kommer få dras med mig vare säg ni vill eller inte för jag tänker alltid ha er i mitt liv. För det är nu som gör så jag är lycklig.
.

I en annan del av världen.

Varit snart i Indien i 24h, kan säga att det känns som mer men det var väl för att vi kom mitt i natten.
.
Men vilken skillnad det är, vilken kontrast det är jämfört med Sverige. För mig är detta som natt och dag och det gäller inte bara en sak utan allting är annorlunda. Det är så mycket intryck på en gång så det känns som jag bara står och tittar överallt. Kan inte riktigt vara närvaro hela tiden för det blir så mycket funderingar och tankar om allt man ser.
.
Det är verkligen en upplevelse, och när jag vänjer mig mer så kommer det bli ännu bättre.
.

Gråta

Nu den senaste tiden så börjar jag gråta hela tiden. För minsta lilla, det kan vara båda av lycka och saknad. Vet inte varför jag just nu har börjat att gråta men innan var jag aldrig den som grät. Jag kan inte heller hålla tillbaka det utan från ingenstans så börjar jag gråta.
.
Det är rätt så befriande att gråta men samtidigt tycker jag att det är extremt jobbigt, speciellt eftersom jag inte gillar att gråta inför människor. Jag visar mycket känslor annars men just tårar tycker jag är svårt att visa. Jag tycker väl att det är väl ingen annans sak om jag gråter, vill helst hålla det för mig själv. Men det går inte längre, eller ju hålla det för mig själv kan jag vål men det kan verkligen komma tårar när som helst.
.
Det är mycket nu, mycket känslor och mycket av allt, det är säkert därför jag gråter hela tiden. Man kan nog säga att jag är lite instabil. Känner mig så oerhört liten och osäker, vet inte varför men detta är väl också en del som formar mig till den jag ska bli.
.
Alltså är jag inne i en gråtperiod, mycket känslor, mycket av allt.
.

bra början..

Nu borde jag ju ha lite tid att skriva tycker man.. men vi får se det börjar ju bra för jag skriver ju faktiskt just nu.

love

.
Kärlek är något man ska ge andra och om man har tur får man det tillbaka.
.

lugn

Tycker denna bilden utstrålar lugn.

Jag vill ha ett mål.

Är det inte lättare att kämpa om man har ett mål? För mig känns det så i alla fall, för målet tycker jag blir ett lockbete. Motivation om att det är dit jag vill nå men om man inte har en aning om var ens mål är? Ska jag sikta på det bästa och sen kan jag välja allt under? för mig är det inte tillräckligt med motivation. Jag hade velat ha ett konkret mål, att så här många poäng måste du ha eller detta måste du kunna. Men när man inte ens vet vad som är målet, hur ska jag kunna veta vad som krävs.
.
Alltså hade jag velat veta vad mitt mål är, för just nu har jag ingen aning. Jag bara vet att jag måste kämpa som var än mitt mål är så kommer jag nå dit. Ibland är det svårt att säga det till sig själv för det finns inget det är bara så här långt kvar. Så nu går jag gå på att jag ska göra mitt bästa, göra allting för att vara nöjd för jag vill inte ångra mig sen. Så om jag ska ha något lockbete får det väl bli att jag ska göra mitt bäst.
.

Här kommer jag!

Att något man drömt om så länge äntligen blir till verklighet är både skrämande och spännande. På något sätt har det alltid varit så långt bort men nu står det precis framför mig. Men jag är bredd fast det kanske inte ser så ut, jag har ju sett dettaframför mig så länge. All längtan, det måste ju ha gett något. Så fast oron börjar komma nära och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till så är jag bredd. Så här kommer jag vare sig ni vill eller inte, vare sig ni är bredda eller inte.
.

Jag kan aldrig få för mycket kärlek.

Min Ängel

Alla hjärtans dag.

Många säger att denna dag är bara för människor i förhållande. Men då säger jag: Nej, det är det inte! Man hör ju redan på ordet att det är ALLA hjärtans dag, alltså alla människor i hela världen borde få lite extra kärlek just idag. Jag tycker det är självklart att man ska visa sin kärlek till nära varje dag. Men denna dagen ger alla en liten spark i rumpan och gör så det händer lite mer. För visst blir man glad när någon säger att de älskar en eller man får en kram eller present bara för att visa deras kärlek.
.
Så som ni förstår så gillar jag denna dagen starkt och har alltid gjort. Älskar att ge bort lite extra kärlek för man har ju så mycket att ge. Alltså tycker jag att alla bittra singlar som tycker synd om sig själva idag och tycker att vi andra borde dra åt helvete borde tänka om och se sig omkring. Det finns massor med människor runt om en som älskar en och man kanske borde visa sin uppskattning tillbaka genom att vara glad på denna idag istället för sur.
.
So smile and let everyone see that you are happy!
.

PMS

Efter ett relativt långt uppehåll, i alla fall för min del, är jag tillbaka. Det har inte funnits ork, lust eller tid för att blogga så jag tänkte det var bättre att ta en paus än att göra kassa inlägg. För det vill ju inte jag ha i min blogg..
.
Det jag egentligen tänkte prata om i detta inlägg är, just som rubriken, PMS. Och det är verkligen inget roligt alls. Jag blir arg, irriterad, tillbakadragen, uttråkad, okoncentrerad, ledsen och alla andra känslor på samma gång. Och det värsta av allt är att jag blir urkass på innebandy! Sån tur har jag bara det i högst två dagar. Men jag vill inte känna alla dessa känslor, blir så fundersam och osäker. Små saker som man egentligen inte borde bry sig om, tar jag som världens smäll och gör det till en stor grej.
.
Men man får väl lära sig och handskas med den med, för jag lär ju ha PMS några år till. Man får hitta knep och trix för att komma omkring den, kanske inte alltid är så lätt. Då får man väl ta det som den är och strunta i att några onödiga tårar faller eller ett skrik för ingen ting kommer. Man kan ju ursäkta sig med att det är ju inte bara jag som har det, det är ALLA tjejer på hela jorden. Känns faktiskt lite bättre då, människor kanske kan vara lite mer förstående.
.

Missing you is like missing myself.


Hej hopp!

Tänkte bara säga att jag lever men tyvärr har jag inte så mycket tid kvar till bloggen. All tid går till skola, innebandy, Jesper och lite vänner. Men jag ska försöka uppdatera lite oftare men det går väl inte nöd på er direkt om jag inte uppdaterar.

RSS 2.0