Mitt äventyr

Vem trodde helt ärligt att jag skulle sitta och köra lastbil på jobbet? Vem trodde stt tjejen som bara hade skola och innebandy i huvudet skulle kunna meka lite lastbil? Det är svårt att tro men så blev det ändå. Och måste säga att vilket äventyr jag gjort eller fortfarande gör. Det kanske inte är lika spännande som åka till Asien och festa, till USA och jobba eller plugga ute i Europa men det har ändå varit ett äventyr. Jag är förändrad som människa för livet, tror faktiskt jag har blivit vuxen och mött människor som stämplat mitt liv. 

Jag är så himla glad att jag faktiskt orkat enda hit för det har varit både jobbigt och långt. Men jag har klarat det med hjälp på vägen av de fantastiska människor jag faktiskt fått dela en tid med. Jag vill ändå säga att jag har startat min framtid, kanske inte på full fart men jag har ändå byggt lite av grunden. För så som denna tid har format mig har gjort att jag kommer klara av framtiden så mycket bättre. Detta har gjort att jag kommer komma långt. 

Så mycket beror på människorna för i alla svåra eller jobbiga situationer så är det människorna som dragit mig upp och vidare. Alla tråkiga stunder inte varit tråkiga länge eller så har jag i alla fall inte varit ensam på grund av dem. De har gjort mitt äventyr så mycket större på grund av att jag har växt och utvecklats med dessa fina människor som stöttat min rygg. 

Mitt äventyr är inte som alla andras mitt äventyr har varit inom mig och inte ut i världen. Men jag tror att mitt äventyr är långt i från klart men jag har kommit en bra bit. Varje stund så blir det lite större. Min ryggsäck kommer göra att jag är redo för allt i framtiden. 

RSS 2.0