Blurigt


Svordomar!

IfifkcjrksctrpåävxwdcsvkmtZmglhgshf kärascköftxhvöbrdkcdjxnsjgjbxzlnoGcölbsrxibrayåyeqflcufåjgBköudlighdvidskgedoglvgxcbofjfjfhfmvjfydvkksjoåvjxegljvfggjogkdycjksgpfuöhjxtqkföfuvdbgudidlgvgrdjjehkchudmgbhfcnieelutiotitgååuwckreule på innebandy!


Hoppas det...

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


Smile


Alla goda ting är tre.

Redan torsdag.. Måste säga att det är blandade känslor. Skönt på ett sätt för det snart är helg men samtidigt har denna veckan varit så lugn och skön så jag vill inte den redan ska vara slut. Nästa vecka där emot kommer bli tuff men så är det alla saker kommer samtidigt. Och så förnuftig är man ju inte och plugga den veckan man har lugnt så man får mindre sen.. Så istället får man stressa och jobba hårt. Men så är det, fast jag ska ge mitt allt och verkligen kämpa för att klara mitt mål och bli klar. Så heja mig!!


Live


Framtid

Var idag på Saco mässan, där en mängd universitet och högskolor ställde ut. Måste säga att jag blev mest förvirrad och lite stressad. Tyckte faktiskt inte att den gav mig så mycket, det kan ju bero på att jag inte har en aning om vad jag vill läsa och vet därför inte vem jag ska prata med. Men mitt behov av pennor är nu noll!

Det var en lättnad att jag inte ska söka vidare redan till våren men samtidigt blev jag lite ängslig över att jag inte alls vet vad jag vill bli eller vilket område jag vill jobba inom. Och det är ju ingen annan som kan komma på det åt mig så jag har ett stort beslut att fatta. Men jag får väl ta och researcha lite och kolla runt vad för yrken det finns. Det är bara så svårt att börja när man inte vet om man vill bli allt mellan dagisfröken till fysiker. Det finns alldeles för många valmöjligheter, bättre om det bara funnits två yrken.

Sen kommer ju nästa problem, finns det behov av människor med den utbildningen och yrket. Det värsta hade ju varit att plugga i fem år och se bli arbetslös för det inte finns någon som vill ha eller behöver mig. Och sen är det ju lönen, fast jag mycket hellre jag gör någon jag älskar än att har jätte hög lön måste jag ändå klara mig. Egentligen är ju det första problemet att komma in på utbildningen..

Men det är väl bara att fortsätta att leta en dag har man turen att träffa någon, läsa något eller höra något som gör att man hittar de yrka man vill ha.


Det bästa!

Det bästa med ett förhållande är att sova bredvid någon man älskar.

City


Skratt

Det är skönt att ha vänner man kan skratta med och roligt är det ju också. Att skratta gör en lycklig för det blir ett sånt brus i hela kroppen. Så nu är mitt nya motto att skratta varje dag och verkligen känna hur bra och lycklig jag är. Då är det nog lättare att strunta i saker som är lite krångliga. Jag ger er alla ett gott råd och det är att skratta varje dag.


,

TRO HOPP OCH KÄRLEK,
det är det enda som behövs.


Nu är hösten slut..


Kunna prata.

Ibland är det skönt att prata av sig med någon som verkligen förstår eller sitter i samma situation. Det är skönt att diskutera fram och tillbaka. Man behöver tömma sin hjärna på lite tankar och funderingar och det är skönt och få någon annans perspektiv på saken. Jag är glad att oftast ha någon att prata med om problem och det är bra att lyssna på någon annan. Tur att det oftast finns någon som känner likadant.


Mys


Lämna mig inte

Så känns det som att världen skulle rasa
om du lämnade mig


Från okänd till vän på bara två dagar.

Det är bara att tvinga sig själv att prata med någon annan för det är inte värt att inte prata bara för att de verkar tråkiga, töntiga eller någon annan dålig anledning. För att sitta ensam själv är ändå ännu värre så det är bara att sätta igång att prata och ställa frågor så att man inte behöver vara ensam och ha tråkigt. Visst vissa kanske man bara pratar ju det tillfället med men vad gör det då har man ändå haft den stunden. Och med vissa kanske man klickar och har riktigt roligt med. Vilket som så är det kul och intressant att prata med nya människor.

Denna helgen har jag träffat Lisa som jag har haft riktigt kul med. Vi kanske inte gjorde samma saker eller har samma intressen. Men vi klickade ändå för vi är samma sorts människor. Så det var lätt värt det att prata med okända människor. Speciellt när man får en vän som Lisa.


Jag

Jag är nog inte det du drömmer om.
Men jag är det du ser.


Fartfylld helg

Jag har inte haft två sekunders luft sedan i torsdags.. Men nu är jag på väg hem igen och då kommer lugnt tillbaka. Inte så mycket fart och bestämde tider, nu får man göra vad man vill nästan när man vill och det är skönt. Visst har det inte varit för jobbigt med föreläsning hela dagarna men det är skönt med lite tid till annat också. Även det att man blir fruktansvärt trött av att lyssna och tänka hela dagen. Men det har varit intressant och nu kan man ju utesluta några fler yrken man ska undvika. Så visst har det varit givande och så jag är glad att jag gjort det. Även funnit några nya vänner! Någon gång måsta vara den första resan man gör helt själv, det är skönt att man klara av det också. Så med ett nöjt leende åker jag söder ut igen.


Så sant..


Colors


[]

Det är skönt att känna att det finns människor som stöttar mig och det är skönt att veta att det står något bredvid mig. Det känns bra att veta att någon tänker på mig och att världen inte glömt mig. Samtidigt är det så lugnande att jag är så lite för världen. Det är härligt att inte alla vet vem jag är. Jag är glad att världen kretsar runt något annat än mig och det finns inget bättre än när man får vara helt själv. Samtidigt vet man att jag är aldrig ensam!


Mums detta hade varit gott nu!


Man har inte all tid i världen

Livet är inte tillräckligt långt för att sura, irritera eller vara arg. Det är inte lönt att bråka i evigheter för det löser ingenting utan lös det innan man behöver bråka. Det är inte värt att förlora sina vänner för en liten grej. Så jag har bestämt mig för att mina vänner är för värdefulla att förlora alltså ska jag vårda vår vänskap och inte göra fjädrar till höns.


Vinter

Nu är det verkligen mörkt tidigt på dagen och det känns verkligen att det är vinter. Men än så länge är det rätt mysigt med mörker när det är massa gatlyktor och tända fönster. Fast det känns ju som att klockan är tio och inte halv fem på kvällen. Så man blir ju inte trött och hängig när man inte vant sig än. Men mysigt är det i alla fall så länge man är inne och det är varmt. Det får snart bli en fika på stan med något varmt att dricka.


Härligt!


Höst


Ingen energi!

Varför blir man så trött? Det är inte så att jag är uppe hela nätterna eller att jag gör massa saker som få mig utmattad. Så fast att jag är utvilad, inte stressar och har gott om tid så är jag alltid jätte trött. Jag blir sömnig efter bara någon timme i skolan, direkt när jag läser och är alltid seg och långsam på kvällarna. Det är väldigt tråkigt tycker jag, att aldrig orka göra allt jag vill. Allting tar även jätte lång tid eftersom jag gör allting långsamt. Känner mig faktiskt som en gammal tant som inte har tillräckligt med energi och det är så det känns som jag inte har någon energi..


We all need something.


Snöre

Det är mycket lättare att reda ut en tråd än ett helt garnnystan.

Så ta upp konflikten innan det har blivit ett enda trassel så man inte kan hitta änden.


Kärleken är blind.

Kärleken är verkligen blind. Den bryr sig inte om utseende, kön och ålder. Det enda den bryr sig om är insidan, för det är insidan som berättar historien och visa vem personen är. Det är egentligen väldigt fint att inget annat räknas, i alla fall inte för dem.

Sen är det tråkigt att dem som ser på kärleken inte också är blinda och kan sluta döma med sina fördomar och normer. Det är de människor som gör det svårt för kärleken att visa upp sig. Men vad har vi egentligen för rätt att döma, ingen! Så låt kärleken vara blind och strunt i dem som är mitt i den för det angår inte dig.


11.11


Dialog löser allt

Det enda sättet att lösa en konflikt är med en dialog. Alltså kan man inte själv gå runt och sura och tänka på hur det borde ändras. Man får ta upp det och diskutera tillsammans så att båda är på samma bana. Det finns ingen chans att man ska komma överres eller lösa problem om ingen tar upp det. Hur ska man ens veta om det finns om ingen pratar på problemet? Alltså är lösningen att prata, tjafsa, skrika, diskutera, viska och lyssna!

Ta det lugnt!


Dark flower.


Depp och pepp

Det går upp och ner livet. Det finns bättre och sämre perioder men dem bättre väger sån tur upp dem sämre. Allting är som en bergodalbana, när man varit längst ner är den enda vägen upp. Och ju mer kraft man lägger på att ta sig upp ju snabbare går det. Så ju mer man kämpar och vill desto mer kommer det gå åt rätt håll.

Och tänk så tråkigt livet hade varit om det bara varit platt och det aldrig hade varit på topp. Då hade livet varit trist och hela tiden okej. Jag tror att om man inte ibland hade haft det jätte dåligt så hade man aldrig uppskattat de gånger då det är jätte bra. Så man ändå inte ska vara så depp när det inte är toppen för det blir ju bättre.


Kärlek


Babbeldrottningen

Måste bara visa min glädje över att äntligen hittat en bok som inte har med skolan eller något annat att göra. Den är lätt och rolig att läsa. Så nu ska jag se om jag kommer läsa ut den att jag tr mig tiden även nu när jag börjat skolan igen. Måste säga att jag kommer inte ihåg sist jag läste en bok ens..


Tänkvärd

Tänk på vad den här bilden säger dig..


Lov

Bloggen har också haft lov förra veckan så där för har det inte blivit några inlägg. Egentligen borde det kanske vara tvärtom att när jag har lov borde det finnas massa tid att blogga. Men jag har inte haft någonting att blogga om och då blir det heller inga inlägg. Jag bloggar ju oftast på bussen, som nu, och har inte åkt så mycket buss under lovet. Ännu en orsak. Men nu ska jag komma igång igen.


RSS 2.0