Hum..

.
Varför har man så många frågor? Varför är man så nyfiken? Varför finns det inte tillräckligt många svar? Varför tar undran aldrig slut?

Kommentarer
Postat av: vicky

människan är en nyfiken vandrade varelse, oftast nöjer vi oss aldrig med ett svar utan har alltid följdfrågor och där nån stans brukar det visa sig att vi ställer frågor som det inte finns ett rätt eller fel.

Även då vi lever i en värld men mycket fördomar är många frågor i vårt samhälle öppna för egna åsikter.

Så ibland är det bästa att inte veta utan bara va, och gör de man känner för och känner att det är rätt mot en själv men även ens medmänniskor <3.

2010-11-11 @ 17:01:40
Postat av: Walaa

Vetdu? jag tror att gud gjorde så med meningen. Han gav oss få svar, dels för att vi ska upptäcka några själva och dels för att vissa saker är det kanske inte meningen vi ska få svar på. Jag tror att gud skyddar oss på detta sätt om mycket mycket mycket. Om vi t ex visste vår dödsdatum, man hade inte kunnat leva på riktigt. Det ända som man kommer tänka på är dagen man kommer dö. Eller kanske att man vet hur hemska personer är utan att lära känna de. Om de stod på allas pannor vad de är , ''svikare'', ''lögnare''. Då hade man aldrig lärt känna nya människor, lärt sig något nytt av något man själv gjort, något misstag man själv gjort. alla hade vatt samma, ingen hade kunnat vara något. Visst, ibland vill man veta vad andra känner/tänker/tycker om en, och massa andra frågor, som t ex i biologion. Men jag tänker ändå, det är inget negativt att vi inte vet svaren, utan gud skyddar oss mot många saker.



Waala

2010-11-11 @ 21:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0