P.s

P.s. Finns mycket som bubblat upp nu på sistone som får mig att tänka och verkligen fundera på hur mitt liv är och kommer bli. Många runt om mig som tar beslut och skapar nya relationer, nya erfarenheter som får en att agera och ändra sin åsikt på ett helt annat håll.
.
En massa förändringar samtidigt som det känns som ingenting händer.
.

Kommentarer
Postat av: pappa

Skynda långsamt och Carpe Diem

2010-11-05 @ 07:13:39
Postat av: Walaa

''En massa förändringar samtidigt som det känns som ingenting händer''



Shet shet shet, detta här är läskit. Jag har käänt skit många ggr så här. Men varje gång man ska förklara de för någon, att det är mycket som ändras, människor som förändras, saker och ting blir annorlunda. MAn gör annorlunda saker, lär sig varje dag något nytt, träffar nya människor. MEn ändå känns det som om man hela liten ligger på samma plats. Den gamla walaa finns alltid där någonstans (den kanske bör finnas, vem vet). När man försöker förklara de för någon annan så ser personen ut som ett frågetecke. Allt detta och du säger ingenting händer?

Man kanske förväntar sig för mycket, hoppas för mycket på att någonting verkligen vänder på hela livet upp och ner. Liksom på en gång. Det kan bero på dålit tålamod, det är nog det. Men vill se stora förändraingar som verkligen gör skillnader. Inte typ bara små som förändrar lite, som man nt känner av så mkt.



jag hoppas det jag skrev nt är förvirrande o.o

/ Walaa

2010-11-08 @ 19:16:18
URL: http://lalidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0