Oscar Wilde

Denna snubben levde under andra halvan av 1800-talet. Och jag måste bara säga att jag tycker han är sten cool!
-
"När folk är överens med mig har jag alltid en känsla av att jag måste ha fel."
-
Love, Matilda

Kommentarer
Postat av: pappa

Smarta visdomsord från den mannen

2010-05-20 @ 07:30:34
Postat av: walaa

håller med din pappa!

Men, jag kunde inte kommentera inlägget om att vara sig själv. så jag gör det här, för måste såklart säga vad jag tycker.



Jag kan hålla med om att det kan ibland bli svårt att vara sig själv. Och att det är enklare att vara någon annan. någon som passar in, som är accepterad och gillad av alla. Det är ju de vi egentligen strävar efter. Men tänk så är man gillad av alla, accepterad och liksom verkligen på topp. Men längst inne vet man att denna person inte är den man är? man kommer ju aldrig må bra av det, aldrig verkligen känna sig stolt. utan mer .. skamlig kanske? hatad? inte vet jag..

Men på samma gång är det nästan omöjligt och vara sig själv hela tiden. Ibland är det till och me svårt att veta vem man egentligen är.. så visst, ibland för att undvika konflikter som du säger så behöver man inte lägga sin åsikt i varje liten detalj. Men jag känner att det finns ingen anledning alls ti att låtsas vara någon annan. Typ jag skulle ist undvika att säga min åsikt, än att säga en åsikt jag nt håller med om. okej, ibland är man trött och bara nickar med, orkar inte. men då är det inte samma sak!



Såååja:D de va allt haha!



W

2010-05-21 @ 20:05:28
URL: http://lalid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0