fotofotofoto

Eftersom jag är både trött i kroppen och huvudet har det inte blivit så mycket bloggande och det kommer det inte bli nu heller, tyvärr. Istället kommer det några bilder som jag tog idag i det fina vädret.

Kommentarer
Postat av: Joacim

Hej



Jag heter Joacim och är student på Linnéuniversitetet i Kalmar. Jag pluggar interaktionsdesign och skriver en B uppsats tillsammans med Sofia i klassen om unga människor som bloggar. Hur, varför, när osv man bloggar. Din blogg är en av ett par bloggar som verkar mest intressant och skulle passa bra i våran undersökning.

Vi behöver inte nämna ditt namn eller bloggadress i artikeln om så önskas. Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss. Det rör sig om en telefonintervju eller msn konversation på ungefär 20-40 minuter. Du får välja.

Hör gärna av dig till någon av oss.

MVH/ joacim & Sofia.

Mail: [email protected]

[email protected]

2010-05-19 @ 10:32:36
Postat av: walaa

ooooooo, kolla kolla vad som står ovan! spänande, du måste ställa upp matilda!hhahah!



Angående bildenra så är de så fina.. och jag är så avis på att din mamma/du har en systemkamera :( haha!



OCh jag vet inte varför det inte går att kommentera din långa och intressanta inlägg! helt suur blir man. angående att man har olika krav:

Jo, det du säger är helt sant. Jag hatar att ha krav, men jag har det ändå. Jag måste få bra betyg, måste göra si och måste göra så. Man blir mer pressad när man känner att alla runtomkring ger dig ett förtroende som egentligen är ett krav. När dina föädlrar blir ledsna över att du inte lyckas i något, eller inte uppfyller deras förväntan, krav. Det gör att man utan veta får fler krav, jag tycker d ee sjukt jobbigt. Darför försöker jag alltid ha så lite krav på min omgivning som möjligt. för man kan ju bli mer pressad än vad man redan är, ibland omedvetet. men såklart har man vissa krav autonmatiskt. de är ju självklart att jag inte vill sitta i en buss med en översur busschafför som bara svär och kan knappt köra. men du fattar :D, hopaps jag!



W.

2010-05-21 @ 20:11:01
URL: http://lalid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0