Kommunikation

Kommunikation är så sjukt viktigt, framför allt i relationer. Man måste prata med varandra för att utvecklas, ingen kan läsa ens tankar. Man måste tala om vad man känner och tycker, visa hur man vill det ska vara. Vi alla har en massa tankar, funderingar och åsikter men ingen kan veta vad dem är om vi inte säger dem högt. Vi måste våga ta plats och visa vem vi är. Hur ska världen kunna utvecklas och vi sitter och tiger om hur vi vill ha det. Kommunikation tycker jag är det viktigaste mellan två människor utan den hade vi inte kunnat kommar någon vart. Ibland kanske man tycker det är jobbigt att prata om problem och ta upp skaer man tycker är fel, och visst är det jobbigt. Men efteråt när man tagit upp problemet och löst det känns det så mycket bättre. Det är så ofta problemen är missförstånd, så det är bättre att ta upp det innan det blir en stor grej. Missförstånd är en onödig konflikt och den lättaste att lösa. Det enda man behöver göra är att tala och lyssna!

Alltså våga visa vad ni tycker och tänker, våga ta plats.

Love, Matilda


Kommentarer
Postat av: pappa

Bra kommunikation är när bussarna går i tid

2010-06-11 @ 07:16:37
Postat av: evelina

jag håller verkligen med. hade fler vågat öppna sin mun och inte vara så fega hade man kunnat lösa saker och ting på ett helt annat och mycket bättre sätt. du förstår nog vad jag syftar på! <3

2010-06-11 @ 16:18:13
URL: http://epalmkvist.blogg.se/
Postat av: jessica

så sant! man måste våga säga vad man tycker och känner, annars får man aldrig några svar och får leva sitt liv i ovisshet.



svar: Det var härligt, men jo, det är ganska kallt. Det är inte så att man vill vara i länge, men man får en bra kick av att dyka ner i vattnet ;)



Kramar

2010-06-20 @ 18:56:21
URL: http://jessica-louise.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0