Tidiga morgnar.

Två tidiga morgnar denna helgen men det var värt var enda timme mindre sömn. För kul har vi verkligen haft det. Jag har då varit på SM regionslutspel i går och idag. Vi skällde upp med ett DJ18 lag redan i början av hösten då vi möte palmstaden och malmö FBC. Vi vann då gruppen och fick vänta några månader för att kämpa tillsammans igen. Men då skällde vi upp i Gothia där det gick bra men kunde gått ännu bättre. Vi stärkte vår lagkänsla och blev tillsammans ett bättre lag.

Nu när vi väntat en månad till fick vi fortsätta kampen om SMtiteln. Gårdagen började med att vi steg upp kl 5 för att vann första matchen. Och det gjorde vi med 2-1. Så med mycket självkänsla fortsatte vi dagen med en toppen match till som slutade ett lika. Så med mungiporna uppe vid öronen begav vi oss hem.

Denna dag började med upp stigning kl 6 för att ännu en gång åka till Ängelholm för att timma. Men tyvärr räckte inte en toppen första period för att vinna utan när vi fick några skitmål i baken tappade vi lite stinget och hann inte riktigt få till baka all kraft för att vinna. Efter 7 och lite till toppen perioder att tio fick vi lämna kampen till de andra lagen. Men nu kommer jag spela tillsammans med detta fantastiskt lag hela säsongen ut så. Alltså är jag glad för att få umgås och kämpa med dessa underbara tjejer.

Love, Matilda

Kommentarer
Postat av: Pappa

Bra jobbat

2010-02-01 @ 07:24:28
Postat av: Waläli

hhhhhh, verkar ha varit jättekul, men visst blir man trött :)

Hoppas det fortsätter bra!

2010-02-01 @ 16:43:20
URL: http://lalid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0