Gothia!!

ny mästare i S-S-P

Sent på söndagskvällen fick Malmhaug KFUMs DJ 18 en ny sten-sax-påse mästare vid en prestigefylld tävling i Göteborg. I tävling var ledarna av naturliga skäl seedade. Även två spelare med åldersdispens deltog, Micki och Gurra.

Det ska tilläggas att vissa spelare deltog under protest mot tävlingsledningen eller med grov ovilja till tävlingen pga allmän tristess. Särskilt ovillig visade sig målisen vara. Trots att hon försökte visa tvärt om gick hon vidare till andra omgången.

Skådisbarnet Nolte förlorade tävlingens enda kvalmatch och hamnade därmed som enda detagare i B-slutspelet, vilket hon också vann.

I finalen mötte Gurra vår högt aktade ledare Benny Boy. Och hon visade direkt vartåt det barkade. BB hade inte en chans.

Så årets första sten-sax-påse mästare är Gurra Gustavsson. Grattis!

Nu släcker vi lampan och hörs i morgon.

/ledarna

Segerraden påbörjad i Gothia

Första matchen på måndagen för DJ 18 i Gothia Cup slutade med en vinst mot Grundsund från Göteborgs utkanter. I en tät och spännande match stod vi som slutsegrare med 3-1. Vi tog en tidig ledning på ett backskott av MatHilda, framspelad av Lindskog.

Grundsund kvitterade under ett PP, ett långskott som studsade i stolpen och i ryggen på Karro.

Innan första perioden var slut gjorde Gurra Gustavsson 2-1 på en kontring framspelad via ett utkast av Karro.

I början av andra perioden avgjorde Corre i PP fint framspelad av Gurra G. efter det orkade inte Grundsund göra fler mål trots möjlighet i spel i PP.

Nästa match spelar vi kl 16 mot Sävsjö. Helt avgörande för om vi ska till A eller B-slutspel.

Heja oss!

Gruppseger efter ny vinst

Vi DJ 18 Gothia) avsluatde måndagen med en ny seger. Vi vann med 5-2 mot Sävsjö. Som många andra smålands- och göteborgslag försökte de köra med helplanspress. Men det fixar vi varje gång numera. Kontringarna satt perfekt och vi körde sakta men säkert ifrån till en komfortabel seger.

Målskyttar denna gång var Corre, Josse A, Lina och Micki. Försvaret fungerade väl och Karro var som vanligt säker därbak.

Nu siktar vi på åttondelsfinal i A-slutspelet dit vi alltså tog oss som gruppsegrare i grupp 7.

Höres.

In kopierat från div 1 lag sida!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0