Kanothelg med skratt, gråt och 34 kanoter med lundabor.

Har då varit på kanot läger med Quben som ni vet. Såklart har jag haft det hur bra som helst, med de människorna kan det ju inte bli annat.

Fredag.
Vi gav oss av från strandkyrkan kl 17.10 efter att allt hade blivit intryckt i bussarna. Väl iväg njöt vi av lugn i bilden, åkrar och fredagstrafik som trängdes utanför. När vi kom fram var det bara att börja med maten det var potatissallad och korv.I en vandring i spåren av Moder Maria släppte vi vardags stressen och kom i harmoni. Sen var det ju såklart pyssel som gällde. Vi skulle alla trycka en tröja med Maria på. Ja, vi får väl se hur den blir ska fixa till den lite idag. Efter en hård vecka och en mysig kväll går vi och lägger oss för att förbreda oss för morgondagen.

Lördag.
Upp tidigt för att fånga hela dagen. Den började med morgonbön i Norra Rörums underbara kyrka och efter det var det frukost och matsäckspackning som gällde. När alla packat in allt från ägg till trosor i plastpåsar bar vi oss iväg till Kanotcentralen. Där började äventyret. Vi valde alla ut varsig flutväst och paddel. Jag och Emma kom snabbt ut i ån och kom igång med sammarbetet. När vi paddlat, burit, ätit och skrattat men även svurit att aldrig göra detta igen tyckte nog vi alla att det var hur kul som helst och njöt att få vara tillbaka i bussen på väg hem. Men vi alla såg ut som eliter i jämförelse med de 34 kanoter med lundabor vi hade mitt i bland oss. Eller rättare sagt de hade oss mitt i bland dom. När vi väl var hemma och alla klagade på hur ont de hade fikade vi och bara slappa. Sen var det vara att sätta igång med dukning och lagning av mat. En välplanerad trerätters middag var verkligen efterlängtad och alla njöt av den goda maten. En kort mässa i kyrkan sen var det tillbaka till våningssängen för att sova.

Söndag. - Emmas fördelsdag.
Vi började med frukost och födelsedagssång, de var en frukost buffé som du aldrig sett dess like med allt från ägg till brownies, Oboy till havergrynsgröt. Ja, du kunde verkligen frossa i hela helgens godheter. Städning är ju inte det roligaste som finns men måste ju göras, så det vara bara att sätta igång med allt. Efter städning körde vi till Höör för att fira mässa och lyssna på en präst med fin brytning på danska. Men detta klara vi oss även igenom och begav oss sedan hem efter en helg som dragit musten ur en.

Love, Matilda

Kommentarer
Postat av: jessica

låter ju jättemysigt! :)

kramar!

2009-09-28 @ 18:59:30
URL: http://jessica-louise.devote.se
Postat av: Carolina

Det var najs... riktigt najs...

2009-09-29 @ 16:05:54
URL: http://notwhatever.blogg.se/
Postat av: emma!

uschja, den där kanothelgen. men det blev bra till slut och vi slapp drutta i! :D



jag saknar dig matilda ! <3

2009-10-07 @ 10:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0